Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 40 от 103 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2010

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Смених телевизорите -имам два тв с* кам модула и един с приемник.Включих филипса с кам модул на мястото на приемника - същата работа.Пише няма сигнал всичко друго проверих букси и т.н Мисля само за сплитера вече да е проблема....ама е много неприятно...*

2.  

3. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте ! Имам Philips 42PFL4307H
    https://www.atshop.bg/product/6093/4...3d-ochila.html

Свързах външен хард 80GB , но само го прочита като флашка демек за преглед ,но не мога да записвам на него.
    Като се има впредвид ,че преди това съм го форматирал на компютъра във NTFS формат.
    Може ли някой да ми обясни или каже ,защо не става? Кутия е със външно захранване и е свързано към ТВ-то със USB !!!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Тука пише на страница 30
    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf
    че за запис на програми ти трябват минимум 250ГБ диск. Ако е само за пауза и 32ГБ стигат.

5. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от tweeg Виж публикацията
    Тука пише на страница 30
    http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf
    че за запис на програми ти трябват минимум 250ГБ диск. Ако е само за пауза и 32ГБ стигат.
    Мерси , незнаех

6. Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Карлово

Честита нова година и от мен!( PFL37 6007K/12 )От няколко дни при включване на ТВ-то ми излиза съобщени "има актуализация на каналите ,за да се актуализират да го включа в режим ГОТОВНОСТ " .Въпроса ми е , как да го направя това ? Някъде четох ,че в готовност е ,когато в изключен от копчето на самия телевизор или нещо подобно беше .Но и така не се получава.

7. Тук е от
    Jan 2013

Здравейте някой може ли да ми каже как се изключва демо мод-а на PHILIPS 32PFL3017H?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ^Citroën^ Виж публикацията
    Мерси , незнаех
    От опит видях и друго. Проверява си скоростта на запис и не всеки външен диск му харесва. Моя го пробвах с един от лаптоп 320 ГБ който си го бях сложил в кутийка, но не го прие, чак вторият си го хареса и сега няма проблем.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Какъв формат записват филипсите?
    Може ли на ПЦ да се гледат?

Интересно ми е, защото LG-то примерно записва в друга файлова система (JFS, а не NTFS) за да е по-бързо.
    Освен това ми е интересно ако на такъв диск дето Филипса е записвал дали мога да кача едно филмче и да се гледа на ТВ-то, че при LG-то едва ли не трябва един диск да заделиш само за записи от ТВ-то, не става да му слагаш avi-та и да ги гледаш.

11. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Не могат да се гледат записите на PC, заради авторските права.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2005

а поне ако запиша някой филм на този диск ще може ли да се гледа на ТВ-то или си е само за записи?

13. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    има телевизор Philips 46PFL7007 и от два дни при стратиране ми излиза прозорец, че има нов ъпдейт на софтуеъра и да го актуализирам, тъй като не искам за момента да го правя има ли някакъв начин да разкарам това съобщение от екрана. Рових се в настройките и дори звънях на поддръжката на Филипс, но ми казаха, че не знаят начин да се изчисти и да си чакам евентуално да се махне само. Моля за помощ.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от maninepitai Виж публикацията
    Здравейте някой може ли да ми каже как се изключва демо мод-а на PHILIPS 32PFL3017H?
    В какъв режим е настроен при старта - магазин или дом /Shop или Home/ ?
    Дай му връщане на заводските настройки и в началното меню избери - у дома.

Цитат Първоначално публикувано от monsieur Виж публикацията
    Здравейте,
    има телевизор Philips 46PFL7007 и от два дни при стратиране ми излиза прозорец, че има нов ъпдейт на софтуеъра и да го актуализирам, тъй като не искам за момента да го правя има ли някакъв начин да разкарам това съобщение от екрана. Рових се в настройките и дори звънях на поддръжката на Филипс, но ми казаха, че не знаят начин да се изчисти и да си чакам евентуално да се махне само. Моля за помощ.
    По-добре му направи ъпдейта.

16. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivelin Виж публикацията
    Честита нова година и от мен!( PFL37 6007K/12 )От няколко дни при включване на ТВ-то ми излиза съобщени "има актуализация на каналите ,за да се актуализират да го включа в режим ГОТОВНОСТ " .Въпроса ми е , как да го направя това ? Някъде четох ,че в готовност е ,когато в изключен от копчето на самия телевизор или нещо подобно беше .Но и така не се получава.
    Ще рече след изключване на телевизора само от дистанционното. Обикновено телевизора ще изпълни сам обновяването на списъка с каналите рано сутрин (без да се включва със звук или картина) във време, когато това няма да притесни никои или да бъде забелязано. В последствие при включване ще информира, че има инсталирани нови канали.

17. Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Най-добре е никакви ъпдейти да се правят- мое мнение. Когато ми се скашка ТВ-то, му бях направил ъпдейт... Може и случайност да е, но вече не ми се изпробва - загубих желание. Сега след ремонта си работи и нищо не смея да ъпдейтвам, че още само това ми липсва, отново да го нося на ремонт!

18. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Здравейте !
    Имам Philips 40PFL 5507 , за в момента съм доволен от него.
    Вчера се опитах да свържа DVD и обикновен видеорекордер.При свързване със СКАРТ и двете устройства работят нормално, но нямам втори СКАРТ.Опитах да свържа DVD-то със кабела за компонентно видео, но не предава реалните цветове, повече бие на зелен цвят.Има ли възможност да се направят някакви настройки за да предава реални цветове.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 103 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе