Или не кабела не е добре или си объркал буксите + виж си настройките в ДВД плеъра за изходящ сигнал - компонентия е най-добрия за аналогово свързване .
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Или не кабела не е добре или си объркал буксите + виж си настройките в ДВД плеъра за изходящ сигнал - компонентия е най-добрия за аналогово свързване .
Ако напишеш марка и модел на DVD player, може някой да ти помогне!
Правиш ли разлика между Component и Composit Video Output?
Стандартно първият е с 3 чинча (син, зелен и червен), а втория - само с един жълт. Според спецификацията на телевизора http://download.p4c.philips.com/file...12_qsg_bul.pdf Composit Video Input няма! Така, че ако се опитваш да включваш такъв изход от DVD просто няма да стане!
Ако си включил правилно трите цвята чинчове между двете устройства с Component Video Cable (не с тройка жълт, бял и червен чинч), то имаш проблем с преходника на телевизора.
Това последното е най-голямата идиотщина, но и 5 цента икономия явно вече са от значение!
Сигурен бях, че точно това си направил!
Това ли е от снимките? DVD CROWN 2710 DIVX - 12243249 | Електроника, битова техника - Телевизори, DVD плейъри, приемници
Купи си троен видео кабел за Component. Този, който ползваш е за 1 видео и 2 аудио сигнала. Има едни китайски сини кабели, доста по-дебели горе-долу стават. Имай предвид, че DVD-то ти е доста старичко и картината ще е доста зле!
Успех!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 06-01-13 в 22:13.
Написах ти примерно син, защото китайските ментета на повечето места са такива. Качеството е еднакво при всичките до 20-25лв. Можеш да потърсиш и hama, но не знам на какви цени са
Има ги в магазини за електроника и резервни части, Conrad, както и в техно-веригите.
Ето ти нещо качествено и за смешни пари: G&BL H3C200-5662 ( С доставката предполагам няма да е повече от 20лв.
Проблема се оправи от само себе си.Благодаря все пак на отзовалите се да ми помогнат.А кабела G&BL H3C200-5662 не е лош, но да има да свържа нещо наистина качествено, бих го купил.
Има ли начин да подкарам 3D субтитри на кирилица на PHILIPS 42PFL4307H 3D Smart TV .
Катосе има впредвид , че субтитрите са конвертирани за 3D .
Филма се качва на външен хард 80ГБ и субтитрите са със същото име като филма. Пробвах да ги кодирам и в Unicode и в ASCII и излизат като йероглифи...
Помагайте ,ако има решение ...
Дай са се изясним какво значи за теб конвертирани за 3Д?
1) Ако са idx/sub субтитри, то това са картинки. Търси проблема в конвертиращата програма
2) Ако са ass то във файла се указва и шрифта. Предполагам за да гледаш такива субтитри трябва да ги набуташ заедно със щрифта в mkv контейнера - пуканката работи така.
3) ако са srt изобщо не са 3Д
Йероглифите, които виждаш, имат ли дълбочина, т.е. 3Д ли са или излизат на нивото на телевизора?
Имат дълбочина !
а какъв формат са?
Проблем - необходимо е да натисна два пъти бутона на дистанционото за да реагира ТВ
Double keypress needed on the RC before the TV reacts (SCC_96329).
[INFO] Which 3D (still) picture files are supported in the 6xx7 to 9xx7 series?
MyRemote-App за Android - версия 2.4
https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote
Philips SimplyShare
https://play.google.com/store/apps/d...cGx5c2hhcmUiXQ..
Аз съм със същият телевизор.Той не поддържа субтитри на кирилица. Ако филма ти е примерно 3D SBS най-добре си го пусни през компа. Аз лично ползвам Pot player. Тази програма може да ти конвертира 2Д субтитри в 3Д, независимо какъв формат са. Как става това чети тук: Potplayer 3D - 3D Vision Blog
Може, но трябва да си направиш настройките в самото DVD! Телевизорът не ти е виновен. Ако разполагаш с книжката на DVD-то, то прочети как става...
Относно ъпдейтите на телевизора, то направих един вчера и се псувам..., ма пишеше наложителен ъпдейт и аз се хванах, като рибка... Сега наистина трябва по два пъти да натискам дистанционното, за да реагира гадта! Остави това, но като че ли, стана по-муден! Ужас!!! Какво става бре? Защо е всичко това?
Иначе не мога да си кривя душичката, много добър телевизор и предава разкошно! Само дето от очилата ми става лошо, ама техника...![]()
Този пост е редактиран от vdsvicky; 11-01-13 в 20:17.