Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 48 от 103 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Аз си го обнових стендбай софтуера (макар, че при ъпдейта ми излезе съобщение, че се опитвам да обновявам със същата версия). Не зная дали се дължи на това или изобщо на обновяването на софтуера на тв от 18.12.2012, но вече не ми "забива" саморестартира или самовключва.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Тук е от
    Jan 2013

Някой може ли да ми каже как със Wild Media Server да подкарам субтитрите на 3Дпрез домашната мрежа.На 2Д ми тръгнаха ,но на 3Д не иска сигурно нещо пропускам... а съм чел че става с тая програма ?

5. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Добре де, моя се рестартира след 10-тина минути и то само когато съм му "вързал" лаптопа и повече не повтаря рестарта. Винаги ми е било странно, но не мисля, че е проблем.
    Благодаря все пак за информацията. Полезна е.

6. Тук е от
    Sep 2012

Някой дали си е инсталирал flash player 11 на 5507. Вчера доста се борих и не става. Искам да гледам и други клипчета по нета а без 11-ката не става
    Този пост е редактиран от soletka; 12-02-13 в 14:14.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soletka Виж публикацията
    Някой дали си е инсталирал flash player 11 на 5507. Вчера доста се борих и не става. Искам да гледам и други клипчета по нета а без 11-ката не става
    Не можеш да инсталираш флаш плейър или каквото и да било на телевизора. Това не е предвидено още при проектирането на телевизора. Направено е така с цел защита от вируси.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2013

Как трябва да се вижда образа ,когато пуснем програма от цифровата , през 3Д (без значение дали е едно до друго или едно под друго.) .Вие как виждате образа през очилата ?

10. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от ^Citroën^ Виж публикацията
    Как трябва да се вижда образа ,когато пуснем програма от цифровата , през 3Д (без значение дали е едно до друго или едно под друго.) .Вие как виждате образа през очилата ?
    Без очилата- размазано. С очилата - с главоболие като се погледа 30тина минути, иначе перфектно. Малко дразнещо е, че субтитрите излизат "напред".

11. Тук е от
    Jan 2013

Е добре , на мен като пусна през USB или интернет 3D филм и става идеално , но като пусна някоя програма на цифровата без значение коя например Нова ТВ и като дам 3D едно до друго или едно под друго и с очила и без очила е едно и също с разминаване и почти нищо не се вижда.... защо така ?

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    GB

Ако в 2D режим виждаш двойна картина тогава преминаваш към 3D според вида -едно до друго или едно под друго.Ако не-остава варианта с конвертиране 2D-3D.

13. Тук е от
    Jan 2013

Точно това казвам , че гледам обикновена 2Д картина и като му дам 3Д едно до друго или едно под друго и после със и без очила все се разминава картината и то доста ? От какво може да е ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от ^Citroën^ Виж публикацията
    Точно това казвам , че гледам обикновена 2Д картина и като му дам 3Д едно до друго или едно под друго и после със и без очила все се разминава картината и то доста ? От какво може да е ?
    2Д картина няма как да гледаш "едно до друго" или "едно под друго" при положение, че видео потока е един. Пробвай с опцията конвертиране 2D към 3D, но не очаквай чудеса с ефекти, а само дълбочина (все едно гледаш през прозорец).

16. Тук е от
    Feb 2013

Предстои ми закупуване на телевизор за моите родители. От дългото четене във форумите, се спрях на Филипс. Още повече, че тази марка ще може свободно , без допълнителна приставка да се хваща новата ефирна цифрова телевизия, защото доколкото виждам от спецификациите на тунера, поддържа Mpeg-4. Моля специалистите във форума да ме консултират за този телевизор: PHILIPS 32PFL3207H
    PHILIPS 32PFL3207H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    и
    https://www.technopolis.bg/b2c/catal...056218BC)/.do?
    sci=27&li=2&query=PHILIPS+32PFL3207H&search_main_category=
    Въпросите ми са: LED ли е телевизора или не, защото в Техномаркет е обозначен като такъв, а в Технополис е в категорията на LCD, но когато кликна "Повече за продукта", се изписва ТИП TV - HD READY LED
    Добър ли е телевизора и какви са недостатъците му, ако има такива!

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Liusiana Виж публикацията
    Предстои ми закупуване на телевизор за моите родители. От дългото четене във форумите, се спрях на Филипс. Още повече, че тази марка ще може свободно , без допълнителна приставка да се хваща новата ефирна цифрова телевизия, защото доколкото виждам от спецификациите на тунера, поддържа Mpeg-4. Моля специалистите във форума да ме консултират за този телевизор: PHILIPS 32PFL3207H
    PHILIPS 32PFL3207H :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    и
    https://www.technopolis.bg/b2c/catal...056218BC)/.do?
    sci=27&li=2&query=PHILIPS+32PFL3207H&search_main_category=
    Въпросите ми са: LED ли е телевизора или не, защото в Техномаркет е обозначен като такъв, а в Технополис е в категорията на LCD, но когато кликна "Повече за продукта", се изписва ТИП TV - HD READY LED
    Добър ли е телевизора и какви са недостатъците му, ако има такива!
    Philips - 3200 series Светодиоден телевизор 81 см (32") HDTV DVB-T/C - 32PFL3207H/12 - Серия 3200 - Звук и визия

Моят съвет е да стоиш далеч от 3-та серия. Поради слабата видеообработка има много артефакти в картината.

18. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Philips - 3200 series Светодиоден телевизор 81 см (32") HDTV DVB-T/C - 32PFL3207H/12 - Серия 3200 - Звук и визия

Моят съвет е да стоиш далеч от 3-та серия. Поради слабата видеообработка има много артефакти в картината.
    Извинете за невежеството от моя страна, аз не съм специалист по телевизори, как да разбирам думата "артефакти" ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 103 ПърваПърва ... 3846474849505898 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе