26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Проблемът е, че трябва да е чрез WiFi. Нямам как да пусна кабел до ТВ-то, който да не се вижда, а жената ще ме очисти, ако опъна 10 метров кабел из хола
Аз ползвам PMS
PS3 Media Server • View topic - PS3 Media Server 1.72.0 is released
Но какъвто и сървър да използваш, по-големите файлове ще ти насичат през Wi-Fi.
Ох, това ли било. И той насича.
Благодаря
Здравейте, от доста време се каня да пиша за един проблем с 5507. При увеличаване или намаляване на силата на звука при гледане на телевизия при филм със субтитри, субтитрите изчезват и се появяват отново след изчезване на плъзгача за звука и някой път чак след смяна на "камерата - на ракурса". Някой има ли подобен проблем? с последния фирмуер съм.
Нямам такъв проблем, а и аз съм уж с последния фирмуер. При мен обаче е ужасно мудно сменянето на каналите.
Основно го прави на AXN тази вечер ми направи отново впечатление на "Военна прокуратура", но го прави и на "Стартрек".
На коя кабелна си - AXN (поне при КТ Скат) вече е не е с вградени субтитри и при мен също при превключване не се появяват веднага ( на ЛГ 47ЛМ660)
И аз не знам последно на кой бог се кланям. Бях на СКК /Софийска кабелна компания/, после нещо се разцепиха и ми излизаше известно време ТВНЕТ, а ми обясняваха че съм на СофияНет. Така, че незнам, но мисля, че няма значение. Едва ли кабеларките си слагат субтитрите.
Изчезването на субтитрите при използване на др.функция е нормално за каналите, където субтитрите се "наслагват" в отделен поток (не са вградени).
Да, аз съм с 5507 и при мен е така със субтитрите, не е болка за умиране с оглед перфектната картина
Направи ми впечатление и реших да попитам дали само при мен е така или и при други.
Следващ въпрос: Някой дали си е ъпдеитнал стендбай софтуера и дали има някакъв ефект. Моя много рядко се рестартира сам. Става дума за това:
StandbySW_Q554E_99.0.0.0.zip
Philips Online FAQ - 40PFL5507K/12