26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
maxim 7, вторият цитат от пост №986 на кого е? Понеже не съм съгласен, че локалното затъмняване води до по-добра детейлност в тъмните сцени. За да има висока детайлност в тъмна сцена, трябва нюансите на тъмните цветове да не се "затъмняват", което с днешните локално затъмняващи подсветки е трудно постижимо, малко са зоните... Радваш се на катран черно, но тъмно сивото се губи...а от там и детайлността.
Този пост е редактиран от pilot; 09-07-13 в 01:07.
Едно допълнение към казаното за Phillps 42PFL7008. Ходих до Технополис и ми демонстрираха четене на субтитри на кирилица от флашка. Субитрите бяха и с прилична големина. Така се заформя един съвсем отличен Phillps още повече, че с ъпгрейта на фърмуера и DTS поддръжката вече е налична. Какво му трябва повече на човек? Естествено една шапка пари и voila телевизорът е в къщи!
Мисля, че 42" 7008 си струва всеки един лев. Постоянно обикалям техно веригите и зяпам, внимателно следя пробите при купуване и моето мнение е, че в момента не се продава по-добър телевизор в тоя ценови клас и размер. Кусур си остава само по-бавното от на другите марки меню, но качеството на картината и звука са най-важното за един телевизор.
Миналата година 6 серия, тази 7 и 8 серия на Philips абсолютно без конкуренция сред LED телевизорите в раздела на уникалната картина в SD/HD. За плазмите през 2013 Panasonic ST60 - 42'/50' основния победител.
Успех!!!
Така е и подкрепям напълно горе казанато. Насочил съм се точно към тоя телевизор наистина воден от отличните му параметри първо като телевизор и второ като SMART функции, които не са за изхвърляне.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-07-13 в 23:06.
Настройки за Philips-40PFL5507 / 5007
http://hdportal.eu/recenzije/wp-cont...-40PFL5507.pdf
Както по-рано бях писал, телевизора ми отиде на ремонт. Причината - липса на картина. Както ми казаха от сервиза, платката която управлява дисплея е сдала багажа. И тъй като вече не се давала като резервна част - смениха я комплект с дисплея. Нещо от рода на TK ili TB board, не съм сигурен как се казва точно. Та от както го взех- няма влизане в смарт тв.Съобщава- "не е намерен сървъра на Филипс"... след 456 разговора с Филипс и те не ми помогнаха, искаха мак адреса на лан и вифи картите- да ги видя от някакво клиентско меню набиращо се с 123654 от дистанционното. Та там видях , че от сервиза вероятно са пропуснали да въведат модела и продуктов код и поради тази причина не се разпознава устройството. Днес го носих до сервиза - за 20-тина минути всичко е ок.
Не, прибраха го в помещението и след двайсетина минути ме извика да ми демонстрира. Идея нямам защо са изтрили инфото.
Android-App: Download
iOS-App: Download
MyRemote und MyRemote HD (iPad-Version): Version 4.2.2:
- Minor Bug fixes
Download: MyRemote, MyRemote HD