Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 74 от 103 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho Виж публикацията
    Здравейте!
    Тъста ми си купи 32PF4308H/12. Отзад има RJ-45 мрежова връзка. Сложих кабел, намери си рутера и изписа, че настройката на мрежата е извършена успешно. Въпросът ми е за какво може да се ползва връзката на ТВ по мрежата - разходих се из всички менюта на ТВ и никъде не видях следи от браузър, DLNA, някакво приложение, в което да има заложено youtube например. Пробвах дори да проверя за по-нова версия на софтуера на ТВ, но не ме пусна - искаше USB или да търси през ефирното излъчване.
    Идеи?
    http://www.philips.bg/c/televisions/...drp2?t=support

Цитат Първоначално публикувано от drex Виж публикацията
    Здравейте колеги,
    имам Philips
    47PFL6158S/12, вчера проверих за ъпдейт за тв-то, оказа се че има и пуснах да се ъпдейтва през Wifi-то. Обаче доста време отне и го оставих да си го сваля. Излязох аз от стаята, не помня за какво и като се върнах телевизора изключен. Лампичката мига 2 пъти през интервал и толкоз. Жената не знае нищо, децата не го били пипали/ в което се съмнявам/. Както и да е... сега телевизора не тръгва изобщо. Форума на Филипс не работи, няма я и поддръжката затова пиша тук. Ако е спрял тока, съм еб.ти "късметлията", но по-вероятно е дацата да са го спрели но вече няма значение. Сега търся решение на проблема. Има ли някакъв шанс тоя линукс да boot-не от флашка? Свалих последните версия на фирмуера на флашка.
    Никога не правете ъпдейт по Wi-Fi, заради ограниченият трафик телевизорът не зарежда както трябва и забива !!
    Имате два варианта - по кабел или флашка. Вторият е по-сигурен.

----

Съпортфорумите на филипс имат някакъв технически проблем още от 14,09.
    http://philips.freeforums.org/philip...-t61.html#p359

Миналата година бяха пуснали анкета с предложения за промени - попълних я и се надявам да изпълнят поне част от предложенията ми. Дал съм им линк към Сеткомбг
    http://www.supportforum.philips.com/....php?tag=audio

имаше и цензура...
    http://philips.freeforums.org/zensur...tliste-t9.html

ето ви форум за филипс - на немски
    http://philips.freeforums.org/index....a0e02976cf2859
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-09-13 в 19:48.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

[QUOTE=hristoslav2;640011]Philips 4000 series 32PFL4308H/12 - Ултратънък 3D LED телевизор

Благодаря, но нямах предвид, че искам да обновя софтуера. Мислех, че затова може да са сложили мрежовата връзка. Питането ми за какво може да се ползва свързването на ТВ по LAN. В ръководството (изтеглих го от сайта) и в електронния помощник, вграден в ТВ, нищо не пише относно неговото предназначение.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря, но нямах предвид, че искам да обновя софтуера. Мислех, че затова може да са сложили мрежовата връзка. Питането ми за какво може да се ползва свързването на ТВ по LAN. В ръководството (изтеглих го от сайта) и в електронния помощник, вграден в ТВ, нищо не пише относно неговото предназначение.
    Вероятно за DLNA
    Gamme Philips LED 2013 - line-up - LCD Compare

MyRemote и MyRemote HD за iOS - Version 4.22
    http://itunes.apple.com/de/app/phili...426883783?mt=8
    http://itunes.apple.com/de/app/phili...501031744?mt=8

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    И аз мислех, че може да е за това, но нито има бутон на дистанционното, с който да влезеш в менюто на медия сървъра, нито из менютата на ТВ има път до него. Може само да се видят свойствата на мрежовата карта и да се направят някои елементарни нейни настройки. Голяма мистерия ми е този вход. Рових из по-известните сайтове (включително и из хърватския), и не намерих нито едно review за този модел (без значение на диагонала).

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

И аз мислех, че може да е за това, но нито има бутон на дистанционното, с който да влезеш в менюто на медия сървъра, нито из менютата на ТВ има път до него. Може само да се видят свойствата на мрежовата карта и да се направят някои елементарни нейни настройки. Голяма мистерия ми е този вход. Рових из по-известните сайтове (включително и из хърватския), и не намерих нито едно review за този модел (без значение на диагонала).
    Това е най-подробната информация за модела
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...32PFL4308H.htm

PHILIPS 32PFL4308H - 81 см (32PFL4308), технически спецификации, цени и отзиви на гости
    Шасито му е -TPM1012E , трябва да се видят съседните серии на какво шаси са и ако са на същото вероятно има възможност да се активира функцията от сервизното меню.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-13 в 09:23.

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

имам някакъв леко странен проблем, гледам филм по ефирната телевизия и ми се струва, че върви по-бързо (както дават репортажите по новините или едно време имаше тв театър..) отколкото е нормално. сигурен съм, че не ми се привижда, настройки за това май няма, какво да направя

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

А тази телевизия каква е - ефирна , по кабел или сателит , или може би IPTV ? Проблема може да не е в телевизора , а в качеството на излъчвания сигнал .

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gggggg Виж публикацията
    имам някакъв леко странен проблем, гледам филм по ефирната телевизия и ми се струва, че върви по-бързо (както дават репортажите по новините или едно време имаше тв театър..) отколкото е нормално. сигурен съм, че не ми се привижда, настройки за това май няма, какво да направя
    Модела тв ? Изключи си от менюто функцията HD Natural Motion или Perfect Natural Motion - както се казва там..

Media player in Philips lcd TVs 2013
    ····························· 2908
    ·················
    30x8
    ····················
    3108, 3208
    4208, 43x8
    45x8, 5008

····························
    60x8
    7008 7108
    8008

·················
    Video
    Extensions File
    AVI • DAT • MKV • MP4 • MPEG • MPG • VOB 3G2 • 3GP • ASF • AVI • DAT • FLV • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • VOB • WMV 3G2 • 3GP • ASF • AVI • DIVX • ISM • M2TS • M4V • MK3D • MKV • MOV • MP4 • MPD • MPEG • MPG • MT2 • MTS • QT • SWF • TS • VOB • WEBM • WMV • XVID
    Video
    Formats/Containers :
    3GP • ASF • AVCHD • AVI • DMF • M2TS • M4V • MKV • MP4 • PS • QUICKTIME • SWF • TS • TTS • WEBM
    Video
    Codecs Vidéo :
    H.264 • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • XVID AVS • H.263 • H.264 • MJPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • MVC • VC1 • WMV3 • XVID CONTAINS FLV • DIVX 3.11 • H.263 • H.264 • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 ASP • MVC • VC1 • VP8 • WINDOWS MEDIA VIDEO 9
    Video
    Codecs Audio:
    DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • MPEG AUDIO • PCM AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HEAAC • LPCM • MPEG AUDIO • WMA AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DOLBY PULSE • HE-AAC • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • PCM • WMA • WMA PRO
    Audio
    Extensions File
    MP3 AAC • ASF • M4A • MP3 • WAV • WMA AAC • AIF • AIFF • AMR • ASF • LPCM • M3U • M4A • MP3 • MP4 • OGA • OGG • PLS • WAV • WMA
    Audio
    Formats/Containers:
    MP3 AAC • AMR-NB • LPCM • M4A • MP3 • OGG • PLAYLISTS • WMA • WMA PRO
    Audio
    Codecs:
    MP3 AAC • HEAAC • LPCM • MPEG AUDIO • WMA • WMA PRO AAC • AMR • HE-AAC • LPCM • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • WMA • WMA PRO
    Images/Photos
    Extensions File:
    BMP • JPEG • JPG BMP • JPEG • JPG • PNG BMP • BMS • DIB • GIF • JPEG • JPG • JPS • MPO • PNG • PNS
    Images/Photos
    Formats:
    BMP • JPEG BMP • JPEG • PNG BMP • BMS • GIF • JPEG • JPS • PNG • PNS
    Subtitres
    File:
    SRT • SUB SRT • SUB ASS • SAMI • SMI • SRT • SSA • SUB • TTML • TXT
    Subtitres
    Formats Externes:
    Advanced substation alpha V4+ • SAMI • SRT • SUB • Substation alpha V4 • TTML • TXT
    Subtitres
    Formats Internes :
    DVB • MKV/SRT • XSUB • XSUB+
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-13 в 13:08.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Наличен е ъпдейт за 55х7- 40pfl5527k_12_fus_bul. Часовника поне видях че заби правилно и е в синхрон с ЕПГ-то.

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

oще 1 въпрос, значи според написаното на 1-а страница сериен номер ZH1q1302 bi трябвало да значи , че е асемблиран в Унгария с еди-кви си материали през 2-та седмица на 2013 год..? интересно ми стана, понеже моят модел се води 7-ца - тоест трябва да е произведен 2012-та ...

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gggggg Виж публикацията
    oще 1 въпрос, значи според написаното на 1-а страница сериен номер ZH1q1302 bi трябвало да значи , че е асемблиран в Унгария с еди-кви си материали през 2-та седмица на 2013 год..? интересно ми стана, понеже моят модел се води 7-ца - тоест трябва да е произведен 2012-та ...
    Годината на модела е едно, а годината на производство е друго.
    При Филипс производството на ТВ, започва през периода Април-Септември - в зависимост от серията, и завършва през Януари следващата година.

http://www.whathifi.com/review/32pfl4258t
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-09-13 в 19:56.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2013

Ako можете да помогнете с още нещо - пробвах се да инсталирам медиа сервер (изтеглен от сайта на филипс) , но при инсталацията на нет фрамеворк .4 ми забива нещо Може ли да кажете други длна сервери за връзка м/у лаптоп и тв ? значи искам да ги вържа безжично , и без интернет
    Този пост е редактиран от gggggg; 22-09-13 в 17:39.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

17. Тук е от
    Jun 2008

Някой може ли да ми каже защо като свържа тв-то с лаптопа през hdmi (кабела е такъв 3D HDMI Philipsphilips__hdmi_15m_audio_ret_channel.jpg )
    Като пусна 3Д филм , и му дам да смеси картините излиза по този начин
    с двете линии от ляво и отдясно.По този начин се губи 3Д ефекта , а субтитрите не може да се четат !philips.jpg
    Някой имал ли е сходен проблем , и как го е решил ?

Ако пусна филм през DLNA или USB няма проблем !
    Този пост е редактиран от citroen; 22-09-13 в 22:15.

18. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Лаптопа с каква версия hdmi изход е ? 1.4 ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 103 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе