26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
52"
55"
60"
Може да е видял от сайта за поддръжка, докато можеше да се чопли вътре. Поне от 2 месеца вече няма пряк достъп към файловете там. Лично аз не бих свалял файл от друго място освен от официалния сайт.Специално за менютата поне при мен вече не ми прави впечатление, вероятно никой не ги тормози.
И аз не бих теглил от друг източник, но ми стана любопитно откъде е информацията. За мен менюто си е ОК, но се надявам да оправят проблема с EPG-то (възникнал след ъпдейта за DTS) без да се налага да се нулират настройките и да се избира нова страна за локализация.
Firmware 171.56 за 6-та серия 2013, никъде не видях 173
Experience thread - FW v000.171.056.000 (171.56) - for 6xx8 Series - 2013
Firmware Feedback 171.56
Программное обеспечение 000.171.056.000. Опыт использования.
Кои модели поддържат възпроизвеждане на 3D-съдържание с USB/DLNA?
http://www.supportforum.philips.com/...D1%81-USB-DLNA
ЧЗВ
http://www.supportforum.philips.com/...BE%D1%81%D1%8B
Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-11-13 в 18:16.
Нов ъпдейт за 6xx8 до 9708 Version 173.42: Philips: Neue Firmware f
Experience thread - FW v000.173.042.000 (173.42) - for 6xx8 Series - 2013
Някои казват, че лагът бил по-малък, амбилайта по-динамичен, картината по-тъмна, на други им се рестартирало ТВ-то. Но никой не споменава какъв му е ТВ.
Мен лично много ме дразни (в предната версия, новата ще ъпдейтна по-късно), че Perfect Natural Motion не се изключва, въпреки че съм го изключил от от менютата. Явно това е бъг по доста от 6008-ците, защото го споменават по форумите често.
Този пост е редактиран от Suren; 24-11-13 в 00:01.
Здравейте! Искам да попитам каква е разликата при Тунерите на PHILIPS 32PFL5008T и PHILIPS 32PFL5008K К - DVB - T/C/S/S2 (MPEG4) + support (Astra) и T - DVB - T/T2/C (MPEG4) - Freeview HD За една и съща цена единия е с 2 години гаранция а другия с 5 години. Каква е разликата между двата модела?
Разликата е само в тунерите
К - DVB - T/C/S/S2 - този има вградени ефирен(DVB-T), кабелен(DVB-C) и сателитен тунер,(DVB-S), като сателитният може да го ползваш да гледаш свободните програми на сателит или ако си абонат на Виваком /не става за Булсатком/
T - DVB - T/T2/C - този има ефирен и кабелен, като ефирният поддържа и двата стандарта Т/Т2, а Т2 е в + ако живееш близо до сръбската граница и желаеш да гледаш техната телевизия /за турската ще трябва да се изчака още 1 година/
http://forum.predavatel.com/viewtopic.php?f=23&t=10830
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-11-13 в 12:37.
Ъпдейтът за 7008 е достъпен за сваляне и в българската секция - 42PFL7008K/12 Philips 7000 series Ултратънък 3D Smart LED телевизор 42PFL7008K 107 см (42" Easy 3D DVB-T/C/S/S2 с тристранен Ambilight XL и Pixel Precise HD - Philips Support
- - - - - - - - - -
Не забравяйте инструкцията - след ъпдейта изключете поне за 1 минута телевизора от мрежата и чак тогава го включете по обичайния начин!
Имaм проблем с телевизор Philips серия 3507.Кaто го включих изкaрa логото кaкто винaги....и дотaм.Спече и нищо,нито нa дистaнционно реaгирa,нито нa копчетa.Изключвaм го зa около половин чaс и пaк същaтa рaботa.Остaвям го дa рaботи и пaк нищо.Стигa сaмо до логото и тaкa зaмръзвa.Моля помaгaйте!
Телевизора ми 37PFL6007K/12,започна през известно време да изключва,след 1-2 минути се включва и тъка......Преинсталирам го.Известно време няма проблем и....... Версията на софтуера -QF1EU-0.150.88.0.Ako,някои има идея за решение на проблема да пише...моля.
Това, след някакъв ъпдейт ли започна да го прави? Изключи всички свързани към него устройства, включително антена и кабелна и пробвай пак.
laik - пробвай същото.
http://www.supportforum.philips.com/...are-0-150-88-0
ако ли не пробвай с ъпдейт до версия
QF1EU-0.150.91.0 (Date published: 2013-11-06)
•Improvement for Microsoft Smooth Streaming.
•Solution about teletext can not be turned off for Antena 1 in Roemania.
•Solution for Russian time zones.
•Improvement hover effect on App in the SmartTV application when using the pointer.
•Improvement on streaming video applications.
•Improvement about quickstartup behavior.
•Improvement about language selection when using MKV selections.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/c...scy=BG&slg=BUL
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-11-13 в 19:03.
Изключил съм му всичко и пaк е тaкa.Имaм флaшкa със софтуерa,но не реaгирa и нa нея.Инaче е с последния 2.16 от сaйтa нa Philips,но той си е с него от седмицa и не е прaвил проблеми досегa....мaй ще е зa ремонт.Нaдявaх се дa имa нaчин зa рестaрт,но мaй нямa дa стaне...
Момчета, никъде на намирам какви са промените с ъпдейт 000.173.042.000 от 20.11.2013 г, навсякъде все на многоточия попадам. Някаква информация какво точно се променя?
Най-после се появиха:
QF2EU-0.173.42.0 (Date published: 2013-11-20)
· Solution for Take Away Display(TAD) when there are 3 or more TV’s in the network using IOS7.
· Solution for 3D not available on Youtube.
· Solution for Skype - Handling of Microsoft ID.
· Solution for Ambilight flicker in 24Hz Videos (to be verified)
· Solution for TV crashin while Using Ambilight+Hue App
update:
Надстроих до последната версия и изпробвах Youtube. Наистина 3D работи вече, но само първия клип, който си пуснете. На втория почват едни прескачания на картината, някакви странни цветни картини отляво и отдясно и реално трябва да се спре приложението и да се пусне отново, за да се гледа какъв да е нов клип. Друг въпрос е че при 3D на Youtube ясно си личи лошото качество дори на т.нар. Full HD клипове. Но при такъв нисък битрейт мисля, че е логично това.
Положителното е че сякаш настройката за изключване на Perfect Natural Motion вече работи без проблеми и го няма дразнещия ефект "сапунена опера".
Този пост е редактиран от Suren; 27-11-13 в 17:37.