Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
573. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

14 2.44%
  • 32"

197 34.38%
  • 37"

53 9.25%
  • 40"

93 16.23%
  • 42"

141 24.61%
  • 46"

36 6.28%
  • 47"

31 5.41%
  • 52"

4 0.70%
  • 55"

3 0.52%
  • 60"

1 0.17%
Страница 73 от 103 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1540
Like Tree51Одобрявам

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от Joni_ Виж публикацията
    Привет на всички. Преди седмица се сдобих с 39pfl3108h. Веднага след като го взех си купих hd приемник.
    Не си уточнил куп неща:
    - с какъв кабел са свързани приемника и телевизора
    - какви са настройките на приемника
    Защо не си вземеш кам модул + карта и така да избегнеш приемника ?
    39PFL3108H/12 Philips 3100 series Full HD Slim LED TV 39PFL3108H 99 cm (39") Full HD 1080p DVB-T/C with Digital Crystal Clear - Philips Support

http://www.trustedreviews.com/philip...008t_TV_review
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-09-13 в 20:32.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте, Да попитам: има ли ъпдейт на софтуера на 47" Philips PFL7008, чрез който да се осигури поддръжка на dts звук, подобен на този за 42" Филипс? На сайта на Филипс има ъпдейт от 05.09.2013 г. за 47", но не става ясно дали включва тази поддръжка. Благодаря!

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    Здравейте, Да попитам: има ли ъпдейт на софтуера на 47" Philips PFL7008, чрез който да се осигури поддръжка на dts звук, подобен на този за 42" Филипс? На сайта на Филипс има ъпдейт от 05.09.2013 г. за 47", но не става ясно дали включва тази поддръжка. Благодаря!
    Щом го има на 42", няма как да го няма и на другите версии на този модел. ДТС поддръжката е вкл. още във версията от 05.07.2013 г., така че спокойно можеш да ъпдейтнеш тв с тази от 05.09.2013.

Download - 47PFL7008K/12

6. Тук е от
    Jul 2009

Благодаря podredko, Аз същото си помислих, но все пак става въпрос за този модел на Филипс, който е на приятел и ще трябва при него да се направи операцията та няма да мога бързо да напиша за резултата.

7. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    ...но все пак става въпрос за този модел на Филипс, който е на приятел и ще трябва при него да се направи операцията...
    Колега, предлагам ти предварително да прочетеш коментари 975 (стр.65), 976, 977 и 981 (стр.66) от настоящата тема, за да няма изненади. Аз съм с 42"7008, но надали има каквато и да е разлика.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!
    Тъста ми си купи 32PF4308H/12. Отзад има RJ-45 мрежова връзка. Сложих кабел, намери си рутера и изписа, че настройката на мрежата е извършена успешно. Въпросът ми е за какво може да се ползва връзката на ТВ по мрежата - разходих се из всички менюта на ТВ и никъде не видях следи от браузър, DLNA, някакво приложение, в което да има заложено youtube например. Пробвах дори да проверя за по-нова версия на софтуера на ТВ, но не ме пусна - искаше USB или да търси през ефирното излъчване.
    Идеи?

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Може да звучи тревиално , но защо не си прочетете упътването за употреба - все нещо ще пише по въпроса .

11. Тук е от
    Sep 2013

Здравейте колеги,
    имам Philips
    47PFL6158S/12, вчера проверих за ъпдейт за тв-то, оказа се че има и пуснах да се ъпдейтва през Wifi-то. Обаче доста време отне и го оставих да си го сваля. Излязох аз от стаята, не помня за какво и като се върнах телевизора изключен. Лампичката мига 2 пъти през интервал и толкоз. Жената не знае нищо, децата не го били пипали/ в което се съмнявам/. Както и да е... сега телевизора не тръгва изобщо. Форума на Филипс не работи, няма я и поддръжката затова пиша тук. Ако е спрял тока, съм еб.ти "късметлията", но по-вероятно е дацата да са го спрели но вече няма значение. Сега търся решение на проблема. Има ли някакъв шанс тоя линукс да boot-не от флашка? Свалих последните версия на фирмуера на флашка.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Телевизорът е 40PFL7007. Каква безжична мишка да си купя която се подържа от телевизора.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от drex Виж публикацията
    ...Има ли някакъв шанс тоя линукс да boot-не от флашка?...
    Винаги ъпдейтвам чрез флашка - ако спре токът, чакаш и не пипаш нищо! В момента правя ъпдейт и изчаквам да мине 1-2 минути, за да включа отново кабела в мрежата.
    Успех!

- - - - - - - - - -

П.П. Ъпдейтът ми е успешен, всичко е ОК.
    drex одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2013

Да, това е ясно, въпросът ми е обаче, след като всичкото мазало вече е станало, дали има някакъв вариант да се влезе в Линукса и да му се набие на ново firmware. С компютрите нещата са лесни, вадиш/отпояваш чипа на БИОС-а и на програматора му набиваш работещ фирмуер, да не говорим, че някои дъна си имат и back-up БИОС чип.Ама тук въобще не ми се разглобява, тъй като е в гаранция. Преполагам, че в понеделник ще си кажат тежката дума съпортите от Филипс, до тогава търся безполезнено лечение на проблема.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2013

Купих най-евтината безжична мишка CANYON и телевизорът я разпозна без проблем. Засега работи доволно добре.
    drex одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от drex Виж публикацията
    ...Ама тук въобще не ми се разглобява, тъй като е в гаранция. Преполагам, че в понеделник ще си кажат тежката дума съпортите от Филипс, до тогава търся безполезнено лечение на проблема.
    За разглобяване и дума да не става, ще изгубиш гаранцията, пък и защо, какво ще направиш след отваряне? Вероятно си пробвал с изключване за малко от мрежата и после старт, то не че имаш кой знае какви други варианти...

18. Тук е от
    Sep 2013

Цитат Първоначално публикувано от L1892 Виж публикацията
    За разглобяване и дума да не става, ще изгубиш гаранцията, пък и защо, какво ще направиш след отваряне? Вероятно си пробвал с изключване за малко от мрежата и после старт, то не че имаш кой знае какви други варианти...
    То, че няма да го отварям, то е ясно. Това с ваденето от тока също го пробвах, даже цяла нощ седя изключен.Естествено, без ефект. Форума им не работи на Филипс иначе щях да почета малко там. Едва ли съм първият с подобен проблем. Ако има други полезни техники, които разбира се нямат негативен ефект в/у гаранцията, ще се радвам да ги чуя/прочета в случая/.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 103 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 608
    Последно: 04-05-15, 23:14
  2. Sony LCD TV / FAQ - на първа страница /част 3/
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 2014
    Последно: 07-01-15, 19:15
  3. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  4. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе