Страница 34 от 93 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно
Резултати от 496 до 510 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Мерси за мненията.Значи ще се насоча към Самсунг. LG -то дали потдържат този ДТС.Става въпрос за последните модели.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от loshiat
    LG -то дали потдържат този ДТС.Става въпрос за последните модели.
    Имат договорка за закупуване на такъв лиценз , но може би към края на годината или през 2012 .Моя модел е 2011 и не поддържа ДТС , но за това си имам външен плеър и ресивър !

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от andi03
    Здравейте, преди седмица си взех 32PFL5606H/58, като се поразрових в менюто за настройки на картината виждам Digital Crystal Clear, което не го виждам в характеристиките на телевизора, а не виждам Pixel Plus HD и 100 Hz които би трябвало да се потдържат, версията на софтуерът ми е TPM62E 2.16 PQ Version: PQ V0.07 110808, някой ако може да помогне така ли трябва да е.

такааа, моя телевизор мина през сервиза и ми го върнаха след 3 часа, всичко по книжка отговаря вече на 100% в настройки и функции Pixel Plus HD и т.н, обясниха ми че целият софтуер е преинсталиран и проблемът е бил в него, относно шасито ми обясниха, че на 32pfl5606H модификация /58 се слага това, идея си нямам дали е вярно, но тв-то работи и се вижда доста голяма разлика в образа, имам един въпрос за качеството и силата на сигнала - нормално ли е 64-65 dB и качество на сигнала 100/BER:0 X 1E-6/ измерено с уред

6. Тук е от
    Nov 2009

В завода са ти сложили платка със софтуер за 3606. Вероятно 3606 и 5606 са с напълно идентични платки като разликата е LED подсветката в 5606 и разлика в софтуерните "екстри". 5606 НЕ Е 100 херца и цената му е АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНА. Не разбирам логиката да се сложат еднакви платки в 3-та и 5-та серия. Вероятно Филипс миналата година са продали много бройки от 5-та серия и са решили да "изплющят" клиентите си с тазгодишната 5-та серия и да пробутат откровено слаба електроника на сериозна цена. PHILIPS 32PFL3606H - около 600лв , PHILIPS 32PFL5606H - около 800лв. Според мен за 800лв може да се намери по добър телевизор от друга марка. От ниския клас на Филипс най добрия вариант е 4606.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

обясниха ми че целият софтуер е преинсталиран и проблемът е бил в него, относно шасито ми обясниха, че на 32pfl5606H модификация /58 се слага това, идея си нямам дали е вярно, но тв-то работи и се вижда доста голяма разлика в образа,
    имам един въпрос за качеството и силата на сигнала - нормално ли е 64-65 dB и качество на сигнала 100/BER:0 X 1E-6/ измерено с уред
    Това с преинсталирането на софтуера се прави от много малко сервизи у нас. Броят им е по-малко от пръстите на едната ми ръка. Това не е фирмуер, а основен софтуер, който се качва на процесора при производството на платката в завода.
    Нормално е сигнала да е около 60 dB и качество на сигнала 100 - просто при теб нещата са идеални.

8.  

9. Member Аватара на andi03
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това с преинсталирането на софтуера се прави от много малко сервизи у нас. Броят им е по-малко от пръстите на едната ми ръка. Това не е фирмуер, а основен софтуер, който се качва на процесора при производството на платката в завода.
    Нормално е сигнала да е около 60 dB и качество на сигнала 100 - просто при теб нещата са идеални.
    предполагам, аз съм от Русе, от сервиза още ми обясниха че преди преинстала са водили кореспонденция с Филипс и са искали потвърждение, моят телевизор е от Техномаркет, днес минах през Технополис и погледнах същият модел, на гърба пише едно към едно с моя телевизор - модел, шаси, фирмуер и т.н., менюто му е със Pixel Plus HD и другите настройки, просто аз съм бил хванал куца бройка,
    относно сигнала питам да съм спокоен значи всичко е наред, защото Филипса ми изписва при проверка на сигнала: сила на сигнала - лошо 10-14, качество на сигнала - 100/BER:0 X 1E-6/, затова извиках техник на Нетуъркс да мери и на уреда излезе 64-65 dB и 100 качество, благодаря ти за отговорите hristoslav2
    а иначе си е минавка спрямо 4606 още повече че 37pfl4606H е 839 лв

10. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте отново. От вчера съм собственик на 32 инчов Филипс 6606, не знам още дали да се хваля или не ?! Картината на HD каналите е много добра, но на някой от цифровите канали забелязвам нещо като насичане, това дали е проблем на ТВ-то или на цифровата кабелна телевизия която ползвам? Имам и още една много голяма молба дали някой е правил калибриране на цветовете на такъв телевизор? Доста време се опитвах да ги настройвам вчера и мисля, че има напредък, но има и какво още да се желае. Прочетох пост с коментари публикуван от Христослав в който са описани настройки за калибриране на телевизора, но честно казано не ми е много ясно как става това нещо, дали се прави през сервизното меню на ТВ-то или през стандартните настройки? Предварително благодаря за отговорите

11. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

http://www.flatpanelshd.com/review.p...&id=1312271877

Picture preset: Personal
    Contrast 53
    Color: 50
    Brightness: 51
    Sharpness: 0
    Noise reduction Off
    Tint Custom
    HD Natural Motion Off
    100 Hz Clear LCD On
    Advanced sharpness Off
    Dynamic Contrast Off
    Dynamic backlight Off
    MPEG artefact reduction Off
    Color enhancement Off
    Gamma 0
    R Gain 119
    G Gain 84
    B Gain 42
    Light sensor On/Off

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

относно сигнала питам да съм спокоен значи всичко е наред, защото Филипса ми изписва при проверка на сигнала: сила на сигнала - лошо 10-14, качество на сигнала - 100/BER:0 X 1E-6/, затова извиках техник на Нетуъркс да мери и на уреда излезе 64-65 dB и 100 качество, благодаря ти за отговорите hristoslav2
    Щом земереният сигнал е със сила 65 dB би трябвало телевизора ти да показва че сигнала е добър.
    BER:0 X 1E-6 това са грешки в битрейта. BER - bitrate error
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bit_rate

Цитат Първоначално публикувано от niki79
    как става това нещо, дали се прави през сервизното меню на ТВ-то или през стандартните настройки? Предварително благодаря за отговорите
    За калибриране ти трябва уред и софтуер. Използвай настройките които ти е дал soon по-горе.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Филипс пуска 3Д дисплей без очила

Philips 3D Display BDL5231VS 132 cm (52") Autostereoscopic 3D Full HD
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...n=BDL5231VS/00
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...n=BDL5231VS/00

http://www.3d-display-info.com/philips-bdl5231vs

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    BER:0 X 1E-6 това са грешки в битрейта. BER - bitrate error
    0 X 1E-6 = нула, освен ако нещо не съм тотално оглупял

16. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Нов firmware за Philips PFL7606H

https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...=Link_Software

Q5551_0.14.76.0 (Date published: 2011-10-06)

Important: This software is NOT applicable to T-models.
    • Support of USB keyboard and USB mouse.
    • Support of USB subtitles (exclusively for file extension srt, sub and sami).
    • Upgrade the YouTube application to the new YouTube Leanback application.
    • You are now able to select the locked channels using P+/- keys.
    • TV is unable to wake-up from Standby.
    • Unable to select picture format when you [Browse USB] or [Browse PC].
    • “No Programme Available” message appears onscreen when you switch channel.
    • Ambilight lounge light turns off by itself.
    • “No signal” OSD appears onscreen when you switch between channels. (Only applicable to country,
    Austria)
    • Unable to playback satellite (DVB-S) recorded channels. (Only applicable to K-models)
    • “Scrambled Program” OSD appears onscreen when you watch satellite (DVB-S) channels with CAM
    inserted. (Only applicable to K-models)

17. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Знам че ъпдейтваш редовно FAQ-a, но все пак искам да попитам - попадал ли си на ревюта и тестове на 9606 и 9706? Интерсува ме и сравнение м/у двата. Те са в "short list"-а ми от 3 телевизора:
    46PFL9706
    52PFL9606
    55HX920
    Клоня към Philips-ите, но 9706 е само 46", 9606 няма motheye...Раздвоен съм и немога да преценя дали motheye покритието си заслужава жертвата на 6" диагонал. А като цяло ме дразни и сребристата рамка при тазгодишната 9-та серия. Не мисля, че ще мога някъде да преценя двата телевизора един друг при подходящи условия за съжаление.
    При Sony ми харесва много дизайна, но няма Ambilight, а с това стъкло ще има проблем в светлата, слъчнева стая в която гледам. Също така от Sony признават официално че има проблеми с неравномерна подсветка, макар че не във всяка бройка.
    Имаш ли някакво мнение по този лист? Ще се радвам да го прочета.

PS. Плазмен екран не е вариант в случая ;-)

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

zlatko -нали щеше да чакаш другата година да си вземеш телевизор /може би 9707/
    Изброените от теб модели сега излизат по магазините, така че имай търпение и изчакай 1 месец за ревю.

http://www.trustedreviews.com/opinio...ands-on_Page-3

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 34 от 93 ПърваПърва ... 2432333435364484 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе