Страница 7 от 93 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Здравейте.Имам едно притеснение,за Филипс 47PFL9603D/10 .От време на време ,не на равни интервали се получава едно изчезване на картината за една секунда,при това става ефектно все едно е хванат кадъра в средата и рязко се издърпва на дясно,и се усуква някак си и това става съвсем тихо без изкривяване на звука или какъвто и да е звук от страна на телевизора.На булсат съм и на стария телевизор не съм забелязал такова нещо,Винаги съм купувал техника която е работила в магазина и съм на мнение че ако е има проблем то си показва рогата първите 2-3 месеца,а този е работил 2 години в магазина. Естествено му треперя още,и преинсталиранията на фрумуера ми се вижда като очна хигургия. Има ли други да са забелязали такъв проблем,как са го оправяли или дайте съвет

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011

благодаря hristoslav2,
    само че аз не знам как да го активирам, понеже не мога да вляза в него, да го активирам а от там да оставя тв-то в стенбай режим. това ми е проблема!!! БЛагодаря все пак за помоща

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kocesl
    благодаря hristoslav2,
    само че аз не знам как да го активирам, понеже не мога да вляза в него, да го активирам а от там да оставя тв-то в стенбай режим. това ми е проблема!!! БЛагодаря все пак за помоща
    Остава да попиташ Филипс България зда този проблем

http://www.feedback.philips.com/cons...ODUCT_SELECTED
    00800 11 544 24 - безплатен номер за абонати нa БТК и други фиксирани мрежи
    имейл Philips Consumer Care <philips_2312747@philips-customercare.com>
    http://www.support.philips.com/suppo...ncharset=UTF-8

Цитат Първоначално публикувано от nikolaya
    Здравейте.Имам едно притеснение,за Филипс 47PFL9603D/10 .От време на време ,не на равни интервали се получава едно изчезване на картината за една секунда,при това става ефектно все едно е хванат кадъра в средата и рязко се издърпва на дясно,и се усуква някак си и това става съвсем тихо без изкривяване на звука или какъвто и да е звук от страна на телевизора.На булсат съм и на стария телевизор не съм забелязал такова нещо,Винаги съм купувал техника която е работила в магазина и съм на мнение че ако е има проблем то си показва рогата първите 2-3 месеца,а този е работил 2 години в магазина. Естествено му треперя още,и преинсталиранията на фрумуера ми се вижда като очна хигургия. Има ли други да са забелязали такъв проблем,как са го оправяли или дайте съвет
    Това е доста интересно. Съветът ми към теб е същият като по горе.

5. Тук е от
    Jan 2011

Благодаря за отговора.Ще им пиша,ама като знам как отговарят май ще си чакам да се задълбочи проблема та да мога поне в сервиза да го демонстрирам че сега и три часа мога да се зверя и да не го направи.Е ако отговорят подобаващо ще пиша тук разсъжденията им по темата.

6. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте,имам Philips 42 PFL 5405/H12,който от самото на покупката (преди 5 месеца ) има следния проблем:Когато се пуска сутрин телевизора е в режим "HDMI",а изобщо няма включен кабел.Напоследък това се случва в 8 от 10 случая,като дори и с ъпгрейд на софтуера това не се оправя.Може ли проблема да идва от включено "автоматично актуализиране на каналите" или на нещо от сорта?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

reed22
    Да не би да си правил някакви настройки/запаметен профил/на конкретен видеовход? В твоят случай HDMI и по този начин телевизорът да стартира на него. Прегледай си пак книжката с инструкциите.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...k_FAQs&slg=ENG

8.  

9. Тук е от
    Oct 2010

О,не,до сега не е включван HDMI кабел изобщо,просто така си го дава.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от reed22
    О,не,до сега не е включван HDMI кабел изобщо,просто така си го дава.

Според мен нещо си променил по настройките. Прочети си инструкциите.
    Телевизорът има приоритети при подаване на сигнал на различните входове. HDMI е номер 1 по приоритет. Затова ,още със старта ,се включва на този порт.

11. Тук е от
    Oct 2010

Поразбутах настройките и май най-после се оправиха нещата,досега си се включва все в нормален режим.Благодаря за помоща!

12. Тук е от
    Jan 2011

Супер странен проблем се появи, или само на мен ми е странен. Philips 40PFL7605, гледам го в режим ауто запълване, доволен съм как се справя. Но напоследък забелязах, че като започна да прехвърлям каналите, защото търся нещо за гледане, и изведнъж функцията спира да работи. Ако каналът е 4:3 го показва така, с двете черни ивици отстрани, ако е 16:9 си показва 16:9. Оправя се единствено с изключване на тв-то и отново включване. Първоначално реших, че проблемът е в телевизора, но днес забелязах, това става единствено и само след като премина през БТВ Екшън. За цифрова кабелна на Близо става въпрос. Някой да има подобен проблем?!?

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

На този канал нещо са му объркали WSS(сигнала за широк екран) при мен на Тошиба често отива на 14:9. Докато беше Про-БГ нямаше тези проблеми. Също гледам ,че НВО пак на Близу излиза с ленти отстрани дори като е 16:9 и това го нямаше преди, но на другите канали си сработва разпъването.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

Прав си, като про.бг наистина нямаше проблем

16. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте, имам Филипс 37PFL5603D/10, модел 2008 г., който е само с DVB-T тунер. Видях от тази тема по назад как се влиза в сервизното му меню и влязох да го разгледам. Там видях опции за активиране на DVB-C тунер, която по дефаулт е сложена на off. Рискувах и я сложих на оn. Има и опция DVB-C instal, която не посмях да пипам. Излязох от менюто и телевизора слава Богу, продължи да си работи. Чудя се обаче дали по този начин съм активирал скрит DVB-C тунер??? Също ми е интересно смятате ли, че чрез това сервизно меню мога да накарам този модел да върти филми през USB, както става с някои модели на LG?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от srtatus
    Здравейте, имам Филипс 37PFL5603D/10, модел 2008 г., който е само с DVB-T тунер. Видях от тази тема по назад как се влиза в сервизното му меню и влязох да го разгледам. Там видях опции за активиране на DVB-C тунер, която по дефаулт е сложена на off. Рискувах и я сложих на оn. Има и опция DVB-C instal, която не посмях да пипам. Излязох от менюто и телевизора слава Богу, продължи да си работи. Чудя се обаче дали по този начин съм активирал скрит DVB-C тунер??? Също ми е интересно смятате ли, че чрез това сервизно меню мога да накарам този модел да върти филми през USB, както става с някои модели на LG?
    Честито прецакване на телевизора.....След като го изключиш и включиш наново- няма да имаш вече картина...
    Буквата накрая - показва вградените тунери в модела.
    D - DVB-T (MPEG2) + аналогов кабелелен
    H - DVB-T (MPEG2/MPEG4) и DVB-C (MPEG-4.HD AVC)

Имаше 2 такива случая - оправиха си ги сами с инфо от руският форум IXBT
    Погледни темите за Филипс по назад /миналата и по-миналата година/

18. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито прецакване на телевизора.....След като го изключиш и включиш наново- няма да имаш вече картина...
    Буквата накрая - показва вградените тунери в модела.
    D - DVB-T (MPEG2) + аналогов кабелелен
    H - DVB-T (MPEG2/MPEG4) и DVB-C (MPEG-4.HD AVC)

Имаше 2 такива случая - оправиха си ги сами с инфо от руският форум IXBT
    Погледни темите за Филипс по назад /миналата и по-миналата година/
    Благодаря за съвета. Слава Богу, не съм прецакал телевизора, върнах старите настройки, макар че и така си вървеше нормално. Вероятно онези с прецаканите телевизори са пипали нещо повече. Значи излиза, че моя ефирен цифров тунер е само за MPEG-2. Явно продавача в Технополис ме е прецакал, защото тъкмо беше излязъл по-новия модел 37PFL5604H, но онзи ми се кълнеше, че матрицата му била орязана и други глупости. Карай, купил съм го вече. По принцип добре работи, макар че му липсват доста екстри, които щях да имам с по-новия модел. Продавачите обаче са затова, pd да прецакват клиентите, които не са се поровили за достатъчно информация.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 93 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе