Някакви отзиви за 32PFL3017H/12,дето са го пуснали на промоция ?
Справя ли се със субтитри на кирилица?
и някаква алтернатива около тази цена /619 лв/
Някакви отзиви за 32PFL3017H/12,дето са го пуснали на промоция ?
Справя ли се със субтитри на кирилица?
и някаква алтернатива около тази цена /619 лв/
За субтитрите тествай на място в магазина с една флашка.Първоначално публикувано от lubopiten
Алтернативите са - Телефункен, Грундиг, Нео, Финлукс, Вестел...и
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-32LS3400
здравейте -след дълго лутане и четене като че ли се спирам Philips 40PFL5507K . Изборът ми беше между него и LG 32LM669S !!! Филипса е с 2 чифта активни очила !!!! и други +...Има ли някой вече с такъв филипс ? Може и hristoslav2 да си каже тежката дума Мерси
То оставаше да избереш и по-малкия размер.
В този форум има едно основно правило... Винаги избери по-големия размер, защото след това ще съжаляваш много.
bvitanov взимай 40pfl5507k, няма да съжаляваш.Ако си имал поне веднъж PHILIPS знаеш какво да очакваш откъм управление-малко странно меню, но пък качеството е високо.Казвам го от личен опит - вече втори телевизор от тази марка имам .Ако го взимаш от техномаркет внимавай - взимаи само ако очилата са налични в момента .Аз така се прекарах с тези измекяри - 1 месец ходих да се разправям за очилата
никога не съм имал филипс и нямам представа за менюто до сега само шарп ама нещо издъхват и с тия цени....мерсиПървоначално публикувано от vale2901
Свиква се.
A какви са отзивите за субтитри на BG за 40pfl5507k, поддържа ли, всичко наред ли е?
на място пробвах,само че на 32PFL3007H,тръгнаха субтитрите,с Unicode кодировка .Първоначално публикувано от hristoslav2
xxpfl5507k не поддържат субтитри на Български! Можеш да си ги вграждаш, ако държиш толкова много на usb плеъра, аз лично не съм го ползвал никога, въпреки ,че имам 250 хард, закачен за tv.
През dlna с ps3 media server или друг, няма проблеми.
За 40pfl5507k отзивите са много добри http://www.digitalversus.com/tv-tele...2906/test.html
Ако някой може да изрази мнение за philips 24pfl3507h?Трябва ми за монитор и телевизор.
Съжалявам за offtopic-a, но казаното от @Momchil трябва да седи с големи червени букви в header-a на всяка една страница от темите тип "Избор на телевизор"! Всичко друго май идва след това при плоските екраниПървоначално публикувано от Momchil
5-та серия тая година я бива за разлика от миналогодишната изцепка 5606. Какво е шасито на 40pfl5507k ? Снимки отвътре?
Някой с 37PFL3007H да има проблем с лаг между натискане на бутон от дистанционното и реакцията на телевизора? Оплакаха ми се, че много се бави, не е мой ТВ.