Вижте резултатите от анкетата: Използвате ли MHL възможностите на вашият телевизор ?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да - много е удобно

4 7.69%
  • Не - нямам възможност

8 15.38%
  • Не съм наясно какво е това

23 44.23%
  • Достатъчна ми е DLNA

6 11.54%
  • С флашката е по-просто

4 7.69%
  • Няма подробна информация

2 3.85%
  • Не ми е интересно

5 9.62%
Страница 25 от 49 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 730
Like Tree85Одобрявам

Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2014

Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница (2014г.)

Здравейте колеги!Искам да споделя с вас,как се решиха при мен всички проблеми,появили се след всяко обновяване на софтуера при моя PHILIPS.Дори и по-късно да го правих,това всеки път разрешаваше моите дертове с дистанционното,самоизключване и други дразнещи дреболийки с които се сблъсквах.Разбрах че само да изключа телевизора за 3 минути не е достатъчно.Спирам ТВ-то от дистанционното за поне минута и след това вадя щепсела от контакта за 3 минути.Нямам спомен къде го прочетох това,но поне при мен до сега работи безотказно и съм доволен много от каручката 42PFL7108K.Дано съм помогнал на някого и се извинявам ако е писано във форума и не съм забелязъл!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Не разбирам, що се дразните за клавиатури на тубата. Аз примерно или сдвоявам компютъра или нацвъкам за по 3- 4 сек и след това от историята , или си маркирам за гледане по-късно. Беше ми нужно много кратко време, за да разбера, че е безсмислено да се бориш с вятърни мелници.
    ilian8181 одобрява това.

4. Тук е от
    Jul 2006

Я да попитам и тука за Амби 2 с/у Амби 3. Някой с реални впечатления от двете при подходящи домашни условия?

Конкретно се чудя между 42PFL7008 и 42PFL7109 - разликата в цената не ме интересува, окомплектация и т.н. - също. Дали да се прежаля за по-стария модел заради тройния амбилайт?

5. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от pcko Виж публикацията
    ....Разбрах че само да изключа телевизора за 3 минути не е достатъчно.Спирам ТВ-то от дистанционното за поне минута и след това вадя щепсела от контакта за 3 минути.Нямам спомен къде го прочетох това,но поне при мен до сега работи безотказно ...
    Пише го при всеки ъпдейт, вероятно там си го прочел, телевизорът сам подсказва какво да се направи - след надписа, че обновяването е завършено, следва да се натисне ОК, да се изключи телевизора с 1 натиск на бутона, да се извади кабела от контакта, да се извадят всички преносими устройства (флашката, с която е ъпдейтвано, а аз вадя и донгъла за нета) и да се изчака минута. Аз го оставям обикновено за около 10 минути.
    С първите ъпдейти имах проблеми с картината, но вече не помня с кой ъпдейт (не ги пропускам) всичко си отиде на мястото и 7008 е съвсем ОК.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Mord Виж публикацията
    Я да попитам и тука за Амби 2 с/у Амби 3...
    Не мисля, че изобщо може да се говори за някаква съпоставка, при положение, че при 3-ката свети и дългата страна. Ползвам тристранният от първата минута (7008) и през ум дори не ми минава да го изключвам, страхотно е, но и е въпрос на лично възприятие, стига да не се стига до изцепки, на които попаднах наскоро - "гледах в магазина (!) включен Амбилайт и хич не ми хареса, даже ме подразни!". Как въпросният индивид е видял дори ефекта в преобилно осветения магазин, така и не разбрах, но както и да е.

6. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Познавам и по-тежки случаи - хора, които оплюват Ambilight без да са го виждали на живо никога, при никакви условия, само на базата на клипчета от YouTube...

7. Тук е от
    Jul 2006

Мда, предположих че 2-ката е половинчата история. Явно ще се спра на 7008, пред осакатения 7109. Тъпаци са тия от филипс...

Само да видим как ще оправдая придобивката пред по-умната ми половинка.

За фърмуерите какво ще препоръчате, колеги? Кой е най-удачен? При все телевизора ще се гледа през stb, pc, android miniPC - всичкото накачулено на ресивър.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2001

Цитат Първоначално публикувано от Mord Виж публикацията
    Мда, предположих че 2-ката е половинчата история. Явно ще се спра на 7008, пред осакатения 7109. Тъпаци са тия от филипс...

Само да видим как ще оправдая придобивката пред по-умната ми половинка.

За фърмуерите какво ще препоръчате, колеги? Кой е най-удачен? При все телевизора ще се гледа през stb, pc, android miniPC - всичкото накачулено на ресивър.
    Аз не бих заличил с лека ръка моделите 2014-та, най-малкото, защото софтуера им (уж) е по-бърз. Освен това ще получават подръжка поне с година повече от моделите 2013-та година.
    Със сигурност тристранния амбилайт е по-добър от двустранния. А на който не му хареса, се изключва сравнително лесно.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014

Вчера взех 42PFL7109, пуснах му Wi-Fi, какво да сложа на компютъра , за да излъчвам 3д филми, особено пълните Blu-Ray, понеже PopcornHour A200 не можа да ги подкара?PC-то е с 64 битов Windows 7, рутера си е N на 300мб.

И програма за нареждане на каналите на PC? теглих уж от шапката за тема Филипс, но нещо не се получи?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

HDMI кабел .
    podredko одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014

Искам по мрежа без кабел...

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Кабел, както е казал колегата. Прочети в края на упътването на тв-то и виж какъв е максималния битстрийм.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от Петър Ишмириев Виж публикацията
    Вчера взех 42PFL7109, пуснах му Wi-Fi, какво да сложа на компютъра , за да излъчвам 3д филми, особено пълните Blu-Ray, понеже PopcornHour A200 не можа да ги подкара?PC-то е с 64 битов Windows 7, рутера си е N на 300мб.

И програма за нареждане на каналите на PC? теглих уж от шапката за тема Филипс, но нещо не се получи?
    Колега, можеш ли да разкажеш как е телевизорчето в домашни условия. Тука и аз се размислям за него или ланския модел с тройния амбилайт.

Как ти изглежда двойния амбилайт? Не дразни ли че "тегли" картината настрани?

16. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Близо 3 години имаме модел с двустранен и няма грешка, но както знаем - колкото повече-толкова повече.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2014

Амбилайта е супер, аз отстрани имам шкафове и светлината се отразява и нагоре, изглежда като троен.Иначе стария ми тв беше пак седма серия от преди 3 години, сравнявам с него.На новия тв екрана е "glossy", лъскав, като е изключен хваща окото, но като включиш телевизора има доста отражения, за мен това е минус, менюто също е бавно.Каналите в листата се показват по 10, тъпо според мен, на стария ми харесваше повече.Смених го заради youtube и 3д-то. Картината е много хубава на каналите с добра резолюция, при тези с лоша- нещата не са добре,ама то като не подадеш,няма от къде да вземеш.Още нищо не съм изгледал, че сме с малко дете и не остава време, но пробвах два-три блурея за по няколко минути, картинката е чудесна.Клавиатурата отзад на дистанционното е чудесна идея.

Оставете битстрийма, а по-малки филмчета по мрежа ?

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Двустранният е по-добър от тройния. Личен опит.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 49 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  2. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  3. Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1683
    Последно: 07-01-15, 17:11
  4. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе