Това тотално не е от софта.
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Това тотално не е от софта.
Здравейте здобих се с 46PFL8008S искам да попитам .Менюто му е много бавно нещо като бавен комп.Така ли си е самия телевизор или има проблем, като пусна филм от хард и отварянето на менюто става още по зле.?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-04-14 в 19:25.
QF2EU-0.173.50.0 това е версията и положението е трагично особено при sd каналите имам сони 2012г и има 10 класи по добра картина от филипса и това се случи след първата актуализация която направих (модела е 6008)
Ако има телевизори, които да показват приемливо SD каналите, то това е точно Филипс, това всеки ще ти го каже. Що се отнася до софтуерът, актуална е версията, която имаш - .173.050. Що за доставчик ползваш, да не би оттам да идва калпав сигнал?
Жалваш се и от HD каналите (...особено...), това пък съвсем не е нормално, картината е превъзходна. Да не говорим пък за истинското HD.
- - - - - - - - - -
Честито, взел си страхотен телевизор! Да, Филипс не се слави с особено бързо меню, но пък е чудесно подредено и логично. Свиква се, а и няма по-важно от картината, където си ударил джакпота.
виж аз нямам файда да лъжа пробвал съм всякакъв вид настройки и сонито предава по добре източникът е един и същ някои ако прати настройки веднага ще ги пробвам при hd каналите режима трябва да е филмов иначе при бързи движения има леко насичане
При мен с гореспоменатата версия не мога да връщам с бутона от канал на канал.
На 4508 има нов ъпдейт от вчера.
Колега, менютата с какъв телевизор сравняваш бързината на реакцията? Архитектурата му няма нищо общо с техниката от преди 5-6 години.
В ТП с 5 г. удължена гаранция са само моделите с амбилайт, независимо от годината на производство.
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...PFL6067-3D-LED
Имам 46PFL8008S/12 , за него както и за 6008к последният софтуер е 173.046. След ъпдейта до тази версия се случи следното:качеството на картината се влоши рязко -SD каналите работят като на по-ниските серии 4-та , 3-та серия, HD каналите са почти със същото лошо качество като на тези серии, картината стана доста по-тъмна, цветовете са абсолютно нереални за всички програми независимо дали са SD или HD, размазва картината, гама корекцията освен на тоналността влияе и на осветеността, мишката от дистанционното работи когато си иска , телевизора се рестартира често , забива и се налага да се изключва от захранването за 2,3 минути за да заработи и т.н.....
Софтуерът е ъпдейтван с флашка. Пробвал съм всички намерени в интернет настройки за калибриране ,за всички опции на картината , резултатът е плачевно отвратителен . Накратко казано - телевизор от над 2400 лв работи като такъв от 400 лв. Нищо общо като качество на картината при по-старите софтуери. Ще изчакам да излезе по-нов софтуер ,ако въобще излезе,и ако не се оправи най-вероятно ще заминава в сервиз за даунгрейдване .
Така че ако ти работи добре телевизора не го ъпгрейдвай.
Ще съм благодарен ако някой може да даде съвет за справяне с горецитираният проблем.Този пост е редактиран от alex_sat; 06-03-14 в 01:29.
Ъпгрейднах го с последната версия QF2EU-0.173.50.0 , проблема не се оправя, след великденските празници заминава в сервиз.
когато го вземеш от сервиза ако обичаш пиши дали има ефект защото аз го взех от emag и ремонта ще се проточи благодаря
За всички с проблеми с картината, пробвайте с различните типове вградени Picture style. Веднага ще забележите, че картината рязко се подобрява на режим Movie (разбира се, ако не сте му променяли настройките). Ако видите и какви са настройките на този режим, ще ви светне откъде идват проблемите на телевизора.
Весели празници!
Вчера забелязах неприятен ефект на вградения плеър. При пускане на 3Д филм от флашка дистанционното не може да управлява телевизора и единствения начин да спреш филма или каквото е да е друго, е да изваждиш щепсела от контакта . Този ефет при мен се получи с последното обновяване от този месец на 7 серия!
Това е само лично мнение, с което аз, например, въобще не съм съгласен - всичко е въпрос на личен вкус.
- - - - - - - - - -
Едва ли точно ъпдейтът е причината. А и е несериозно да се очаква гледане на 30-40-50 ГБ филм през обикновено бавно действаща флашка на принципно тромав плеър и телевизор с ограничена оперативна памет и процесорна мощ - това е телевизор, а не компютър. И не е създаден за гледане на филми от торенти, а съвсем други файлове.
Дистанционното си работи с и тежки файлове, но по-бавно спира, защото "дръпнатата" в оперативната памет информация трябва да иде някъде дори след командата за спиране.
Има по-прости начини за гледане на 3Д филми - през компютър или външен плеър, тогава всичко работи ОК.