Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Защо телевизора ми не разпознава смартфон, който съм включил през усб вход ???
Ква е тая недомислица ?
Здравейте! Има ли начин да се спре изскачащото съобщение при пускане на телевизора, което ни подканя да актуализираме софтуера "сега" или "по-късно"? С модел 42PFL7008S съм, ако това има значение.
Не знам дали телевизора ми има МХЛ, какво искам да направя ли ??? Много просто - записал съм музикален клип и искам да го пусна през смартфона на телевизора... същото все едно като че използвам усб флашка - значи усб флаша работи , а пък смартфона не ще... е тва не мога да го разбера
Това, дето го мислиш няма как да стане, без съответната софтуерна подръжка - MHL. Смартфона ти не е флашка или хард диск.
Philips 40PFT5509 review - TV Reviews - TrustedReviews
Philips PFS8109/12 powered by Android. Rewolucja? [pierwsze wrażenia] | Obywatel HD
pl to en
Мамка му мръсна, успях да го докарам да го разпознае тв-то, излиза ми списък с папките в основната директория, успях даже да отворя снимка с формат жпег, но засега не успявам да отворя мултимедиен файл. Пробвах с мпег и м4а, не ги "вижда", много съм ядосан !
В настройките на телефона трябва да се настрои при свързване на usb кабел да се активира Mass storage mode. Това е.
Аз лично бих си сложил приложенията на Philips за Android/iOS и през DLNA безжично да си пускам файловете на ТВ-то.
Значи това, за което говориш - Мас сторидж моде - се отнася САМО за външна микро СД-карта... Аз такава нямам в момента, а се опитвам да подкарам нещо директно от вътрешната памет на телефона
П.С. Току-що пробвах с почти всички файлови формати за клипове (без ХВид) - не може да ги "види"
Не мога да разбера как успя да разпознае снимка и да я отвори, а видеоклип не може...
Този пост е редактиран от gggggg; 04-08-14 в 21:18.
На предишната страница има още един недоволен собственик на ТВ от нашата марка. Моите "съболезнования" (тъй да се каже) за новия колега.
Днес разбрах, че има нов ъпдейт за моя 6008 и го инсталирах. Позагледах се в отзивите за него и ми се стори, че почти назрява бунт сред собствениците на телевизори Филипс.
Има доста собственици в Европа, които са набрали много нерви телевизорите на Филипс и надават глас срещу бъговете на софтуера.
Experience thread - FW v000.173.053.000 (173.53) - for 8xx8 Series - 2013 пост №8, №12 и т.н.
Experience thread - FW v000.173.053.000 (173.53) - for 6xx8 Series - 2013 и тук, а онази Ина въобще не се обажда!
Unhappy owner а има и още много други.
То май остава да се съберем и да заведем дело срещу тези!
Ако си с Андроид препоръчвам: https://play.google.com/store/apps/d...lips.oneremote