Е тва е лошо
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-09-14 в 20:00.
Здравей!
Спрял съм се на този телевизор:
PHILIPS 40PFH4509/88 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Цената му е съмнително ниска за функциите които разполага. Функции като SMART и скорост на картината 200 PMR. Трябва ли да се притеснявам от нещо или телевизорът е добър?
Много благодаря, предварително!
Единственото притеснение, че е серия 4ххх. Ама за парите бива. Все пак след два месеца няма да се сетиш за смарт, щото няма за какво да ползваш. Няма и вифи като чета. Само по лан.
!това е далеч по-добро - 42PFL5008
(+200лв.,обаче),с тези предимства............
1. 42"(107CM) 3D LED ТЕЛЕВИЗОР
2.АМБИЛАЙТ СИСТЕМА
3.ФУНКЦИЯ ЗА ЗАПИС ВЪРХУ ВЪНШЕН HDD
4.ВГРАДЕН WI-FI АДАПТЕР
http://www.technomarket.bg/products/...ips-42pfl5008k
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-09-14 в 20:42.
всичките смарт модели за 2015г ще са с Андроид
Здравейте, приятели и аз закупих преди 7-8 месеца телевизор Philips 24-инча за мойте родители и ето какъв проблем се появи с него. След като е бил изключен го намерих със пуснат черен екран (тоест светеше си но в черно), червения индикатор не свети, а телевизора почна да се рестартира ( показва логото на Philips, черен екран и когато трябва да пусне телевизията се рестартира и всичко почва отначало. Дистанционното не работи, смисъл не помага, бутона на самия телевизор също. Захранващия кабел и този на антената ги изключвах и нищо не помага. Май си е за ремонт телевизора, но все пак реших да пиша с надеждата на ми помогнете ако можете!!! Благодаря предварително!!!
С разкачен антенен кабел е същото?
Тогава го носи в сервиза.
Една молба към Христослав2 - може ли да ми дадеш линк към таблицата с модели за 2012 год. - кой модел какви характеристики поддържа, че не мога да я намеря . Мерси предварително
Имаше такава таблица, но я изтрих и замених с таблица за модели 2013
Ето ти на френски
Gamme Philips LCD LED 2012 - line-up - LCD Compare