Пак съм аз Мъката ми край няма. Пак ще дращя темата за връзка между гсм и смарт тв. Общо взето нещата около безжичното свързване се изясниха. Затова пак се връщам към...жичното. Значи искам да ползвам тел-а наместо флаш-памет. Такааа... Първият път когато писах, направих проба без микро сд-карта. Тогава телевизорът "виждаше" папките в гсм-а и отвори даже картинка жпег формат. Видео-клиповете обаче не можа да разпознае. По нечий съвет днес взех една микро сд карта, за да пробвам отново. С нея нещата са даже по-зле....??? Значи слагам я аз в тел-а и го свързвма към тв-то през усб-вход. Излиза ми съобщение - неподдържано устройство !? Ква е тая работа сега, четох, че ако сложа такава карта, тв трябва да я разпознае все едно е усб-памет. Да, ама не... В менюто на гсм-а пък гледам се появили 2 нови папки. Значи основната вътрешна памет се води сдкард0, след това е явно външната карта - води се сдкард1, а най-интересното е, че има и някво усбдиск... Микро сд-картата я изтрих веднъж, но нямаше ефект... Сега се чудя какво повече да направя, да взема да го изтрия тоя усбдиск или ...да зема да фърля телевизора от терасата, а ? Мисля, че преди писаха 1-2 човека, които уж така направили успешна връзка м/у гсм-а и тв-то - с микро сд-карта Дано се появят по-скоро и дадат някой съвет ???