Здравейте,имам 8109 напълни се паметта и не мога да намеря къде са папките за да изтрия.
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
Здравейте,имам 8109 напълни се паметта и не мога да намеря къде са папките за да изтрия.
Имаш в предвид аспекта на картината
Проблемът не е в кабелната, а в безхаберниците работещи в БНТ. Телевизора детеква, какъв е аспекта на видеото и съответно веднага реагира - това е типично само за Philips.
Каква памет ?
http://www.supportforum.philips.com/...%92-Android-TV
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-15 в 23:13.
Да аспекта , съжалявам за неточността , до вчера гледах на "глупав" кинескоп , скоро мисля да ги оборудвам с някаква по-сносна цифрова телевизия , с която се надявам да се разбират по-добре.
Смени автоматичният режим за аспект на картината с някой друг.
Филипс спряха писането на FAQ, затова остава единствено да търсиш по съпорт форумите.
http://www.supportforum.philips.com/...hp?225-Android
http://www.supportforum.philips.com/...-Smart-TV-Apps
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-01-15 в 20:10.
Имам питане , значи телевизорът ми е модел 6хх7 - пишат, че уж поддържал субтитри на кирилица, ....но май не е така. Пробвах да гледам 2 филма, субтитрите са .срт формат, и с анси и с удф-8 излиза маймуница В менютата езика за субтитри е настроен на бг...? Как да се реши проблемът ?
Здравейте!
Нов потребител съм със следния проблем за решаване:
Моля да ми отговорите какъв максимален капацитет на външен хард диск в TB (терабайти) поддържа закупения от мен TV Philips 40PUS6809/12:
Detailed specifications on 40PUS6809/12
Би ли поддържал 3 TB външен хард диск? Ако не, какъв е максималния възможен капацитет в TB за въпросния телевизор? USB 2.0 или 3.0 извод на хард дискa би бил съвместим с USB извода на въпросния телевизор? Ориентирал съм се към следния хард диск:
Western Digital My Book Essential 3TB USB 3.0 WDBFJK0030HBK Външни хард дискове Цени, оферти и мнения, списък с магазини, евтино Western Digital My Book Essential 3TB USB 3.0 WDBFJK0030HBK
Ще се поддържа ли от телевизора за възпроизвеждане на 3D филми, изтеглени от торент сайтове? Външен хард диск ли е най-доброто решение при възпроизвеждане на 3D филми от торенти. Пробвах с 32 GB преносима флаш памет, но дори не успях да копирам 20 GB 3D филм от торент сайт. Излиза странно съобщение , че размерът на 3D филма е твърде голям, за да бъде копиран на флашката.
В очакване на полезни насоки съм.
Благодаря!
Здравей,
Можеш да влезеш в сайта на Philips Bulgaria и да си изтеглиш Ръководствата за този модел.
Visit the support page for your Philips Ултратънък Smart 4K Ultra HD LED телевизор 40PUS6809/12
Предполагам, че всичко си е написано коректно. Провери и дали USB входовете са 2.0 или 3.0.
3TB HDD ме съмнява да поддържа, а е възможно и ограничение на броя папки и файлове на HDD.
Едит:
Пише само, че поддържа HDD с минимален капацитет 250GB и нищо повече.
Според мен се свържи със съпорта по телефон или e-mail. Може пък да имат търсената информация.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 04-01-15 в 12:39.
Поддържа 2 и 3Tb HDD /важно е консумацията на ток да не превишава 500mA/, а това дали е версия USB 3.0 или 2.0 почти няма значение освен за скоростта на трансфер.
Благодаря на всички, които отговориха!
Форматирах 32 GB-товата флашкa в NTFS и наистина успях да запиша 3D филм по-голям от 4GB (всъщност близо 20 GB-ов 3D Avatar). Възпроизведох филма на TV Philips 40PUS6809/12 без проблеми. Качество на картината, звук и БГ субтитри - всичко върви безпроблемно. Един единствен въпрос остава само. Субтитрите излизат на два реда едновременно - долу и по средата на екрана. Това нормално ли е за 3D филм? Пробвах да сменям 3D настройките за 3D изображението - едно до друго, едно под друго и т.н., но това не се отразява на изобразяването на субтитрите. Остават си постоянно на два реда едновременно.
Писах и до екипа за следпродажбена поддръжка на Philips по въпроса за съвместимост на TV-то с хард диск с определен капацитет. Ще Ви уведомя своевременно, ако получа отговор. Интересно ми е да разбера конкретно.
Относно записите на 3D филми, засега при положение, че 32 GB флашка върши работа ще се въздържа от инвестиция в хард диск. Спестихме малко парички :-).
Този пост е редактиран от yavorkehaiov; 05-01-15 в 01:58.
Аз ползвам HMS руския медиа сървър или филми с бг аудио или ги вграждам. Ама това беше преди 2 години и вече не се занимавам с глупости. Никой модел завършващ на 7 не ебаа да показва кирилски суб. Може да прочетеш и в руския форум на филипс.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-01-15 в 17:57.