Страница 10 от 29 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 427
Like Tree61Одобрявам

Philips телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Itg
    Itg е офлайн

Тук е от
    Jan 2014

Отговор: Philips Телевизори

Здравейте,имам ТВ 42PFL6008K/12 ,при свързване с компютър няма връзка в порт 1,2 и 3 на HDMI ,при сканиране на тези гнезда ТВ-то не разпознава компютъра и компютъра не разпознава ТВ-то, има сигнал само на HDMI 4.Компютъра засича в прозореца за WI-Fi DIRECT-xy42''Philips 600 и иска парола.В един форум намерих тема,в която пишеше ,че кода от диска е паролата,но аз нямам диск от магазина .Някой знае ли как и къде мога да потърся този код.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-03-15 в 20:12.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Philips 2015 TV preview: Android TV, design en ambilight | Hardware.Info Nederland
    nid to bg

Philips prezentuje extra rozwiązania w najnowszych telewizorach na rok 2015 - Konwencja Barcelona 2015. - HDforum

The first review of the Philips TV on Android TV

source video:[Droider.Ru]

Testing the Philips Smart TV with Android 5.1 Lollipop

666azazel - сега остава да копираш и таблицата във втори пост
    http://forum.donanimhaber.com/m_101329130/tm.htm

PUS7100 - има "невидими" говорители отзад-долу
    PUS7120 - Ambilight 2
    PUS7170 - същият, но с двойни тунери и Ambilight 3
    http://www.avcesar.com/actu/id-16559...ble-tuner.html

Както всяка година, всяка серия има различни версии, съдържащи същите спецификации, но с някои малки изменения. Такъв е случаят на Philips PUS7150 - със саунд бар, бял корпус, Ambilight Spectra 3 и Direct Led подсветка
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-03-15 в 10:30.
    soon одобрява това.

4. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте колеги,собственик съм на телевизор Philips модел 32PFL4508H/12 и имам проблем със последната версия на софтуера TMP1013E_003.012.000.001.Искам да попитам има ли някой,който има по старата версия на софтуера и ако може да ми я даде.Защото с нова версия има проблем с филмите.

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Какъв е проблема с филмите, че не съм забелязал нещо нередно, а от излизането и януари съм ъпдейтнал.

6. Тук е от
    Jan 2014

На някой филми, не на всички филмите се превъртат или се спират и започва да сече картината.Ако имаш стария софтуер,може ли да ми го пратиш?

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2011

Не, не съм ги запазвал. А как ги гледаш, аз ползвам хард диск само. И без разни екзотични нови формати и кодеци. Просто ави.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Допълних втори пост
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post710975
    soon одобрява това.

10. Тук е от
    Jan 2014

С външен хард диск ги гледам и аз.

- - - - - - - - - -

Намерих предишната версия на софтуера колеги, и сега няма проблем.Ако някой има като моя случай да ми пише и ще му я пратя.

11. Тук е от
    Jan 2015

Отговор: Philips TV 2015

Цитат Първоначално публикувано от plamen_gr Виж публикацията
    Здравеите,имам голям проблем с филипс 47pfl7008 от два часа нямам никаква картина на програмата,а само се чува звук.Менюто и смарт функциите работят нормално,видео от флашка също не тръгва моля за насоки.С последният софтоер е.
    Здравейте,
    Възможно е проблемът да е хардуерен. Препоръчваме да се обърнете към специализирания сервиз на Philips. Ето и контактите:
    София 1404
    жк. Стрелбище бл.1
    тел.: 02 / 858 01 02тел.: 0700 17 18 0e-mail: lasservice@lasbg.eu

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от matevone Виж публикацията
    Здравейте колеги,собственик съм на телевизор Philips модел 32PFL4508H/12 и имам проблем със последната версия на софтуера TMP1013E_003.012.000.001.Искам да попитам има ли някой,който има по старата версия на софтуера и ако може да ми я даде.Защото с нова версия има проблем с филмите.
    Здравейте,

Действително подобен проблем се появява при някои потребители след ъпдейта. В централата на Philips се работи по отстраняване му. Решение би бил downgrade до предишната версия, но това трябва да се направи в сервиз, тъй като само те са отговорни при правене на промяна на софтуер в сервизно меню. Дори и да имате кодовете за достъп до същото, не препоръчвам да го правите. От друга страна, новия софтуер се очаква всеки момент и може да изчакате.

Контакти на сервиз:
    София 1404
    жк. Стрелбище бл.1
    тел.: 02 / 858 01 02, тел.: 0700 17 18 0, e-mail: lasservice@lasbg.eu

12. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Привет от едни новобранец със Филипс 40PUS6809/12. Закупих го преди няколко дена и сега се боря със разучаването на някои опции. Подкарах си филмите през DLNA ,но не ми излизат субтитрите. Файловете са кръстени с едни и същи имена. Рових в менюто и бъзиках настройки за субтитри ,но ефект никакъв.Моля за помощ ,всякакви насоки ще са ми от полза.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

krasio_79bs виж си настройките на медия сървъра
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...A%D1%80%D0%B8/

Toengel's Philips Blog / TP Vision Blog / WOOX Innovations Blog | Die Anlaufstelle für Philips Consumer Lifestyle (TV, AVM und mehr)
    Всички модели 2015 с Android, сега имат инсталирана Chromecast stick функционалност. Сега не се нуждаете от Chromecast stick. Тази функция се нарича Google Cast.
    Google Cast
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 22-03-15 в 21:49.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Благодаря за насоката! Ще пробвам да видя и настройките на Serviio Media Server. До момента го ползвам със андроид медия плеар и не съм имал проблем със субтитрите. Да питам и нещо друго относно свързването с кабел към интернет. До вчера бях свързал тв със рутера безжично поради липса на кабел. Купих си UTP кабел и ги вързах. Пуснах го от менюто да се закачи към кабел ,а не към безжична мрежа. Сканира,изписа ,че е закачен към домашна мрежа ,но реално не ми отваря нищо от смарта,не се свърза и с DLNA. Не открих меню за въвежда не на IP адреси или някакво допълнително меню за свързването.

16. Novice
    Тук е от
    Aug 2014

Като за прости хора един отговор на въпроса за плеърите на филипс ! Като сложа флашка на телевизора и пусна да изпълнява Mp3 песни винаги спира на една песен която е 8 минутна и спира точно на 4:06 мин. Песента е на лед цепелин stairway to heaven , флашката е NTFS формат .

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от kossi67 Виж публикацията
    Като за прости хора един отговор на въпроса за плеърите на филипс ! Като сложа флашка на телевизора и пусна да изпълнява Mp3 песни винаги спира на една песен която е 8 минутна и спира точно на 4:06 мин. Песента е на лед цепелин stairway to heaven , флашката е NTFS формат .
    Пробвах флашката на други телевизори върви перфектно !

17. Тук е от
    Jan 2015

Цитат Първоначално публикувано от Itg Виж публикацията
    Здравейте,имам ТВ 42PFL6008K/12 ,при свързване с компютър няма връзка в порт 1,2 и 3 на HDMI ,при сканиране на тези гнезда ТВ-то не разпознава компютъра и компютъра не разпознава ТВ-то, има сигнал само на HDMI 4.Компютъра засича в прозореца за WI-Fi DIRECT-xy42''Philips 600 и иска парола.В един форум намерих тема,в която пишеше ,че кода от диска е паролата,но аз нямам диск от магазина .Някой знае ли как и къде мога да потърся този код.

Здравейте,

Относно връзката през HDMI, добре е да се пробва друго устройство (плейър, конзола, друг лаптоп и т.н.). Ако проблемът през портове 1,2 и 3 продължава то телевизорът трябва да се насочи към сервиз. Ако с друго устройство HDMI портовете работят нормално, то най-вероятно се касае за неизправност в порта на компютъра.
    Относно WiFi Direct – може ли да посочите точния модел на компютъра си и използваната операционна система, за да можем да кажем дали 42PFL6008К го поддържа?

Поздрави!

18. Тук е от
    Mar 2015

Здравейте,
    не знам дали тук трябва да се обърна с моя проблем, но ще ме извините и евентуално насочите.И така преди около 10 дена си купих тв-Philips 42PUS7809 , всичко е ок,но имам проблем с 3D субтитри, просто не излизат като 3D а като 2D - един ред в средата и един ред горе, телевизора не ги слива както веднага разпознава картината и я слива.Не знам дали обяснявам добре. Връзката е от компютър към тв с HDMI кабел.Ползвам плеар Cyberlink Power DVD
    на който чудесно вървят филми пробвах и други разни но не ми сливат картината.Моля обяснете ми ако може стъпка по стъпка какво да правя , ако може като на новобранец от всякъде

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 29 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonik TX-L42ET5E vs. Philips PHILIPS 40PFL5507K
    От sasa във форум Philips телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 21-09-12, 19:42
  2. PHILIPS 32PFL4606H или PHILIPS 32PFL5606H?
    От taralion във форум Philips телевизори
    Отговори: 38
    Последно: 25-05-12, 12:27
  3. Избор на LCD - PHILIPS 37PFL4606H или PHILIPS 37PFL5405H
    От dodido във форум Philips телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 04-11-11, 09:22
  4. Philips 40PFL5605H или Philips 40PFL5625H
    От mrezata във форум Philips телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 24-02-11, 10:56
  5. системи за домашно кино-PHILIPS HTS-6100/12,PHILIPS HTS-8100/8140
    От maddog9 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 24-09-09, 13:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе