" няма страшно просто трябва да разрешите инсталирането от други места извън google play store."
Ето това нещо го няма откъде да се направи.
Четох статията за ТВ то, хората и те не са успели по-никакъв начин досега да инсталират вънкашно приложение.
" няма страшно просто трябва да разрешите инсталирането от други места извън google play store."
Ето това нещо го няма откъде да се направи.
Четох статията за ТВ то, хората и те не са успели по-никакъв начин досега да инсталират вънкашно приложение.
Здравейте!
Наскоро закупих PHILIPS 42 PFH 6309 / 88 и се опитвам да се справя с един проблем.
През DLNA субтитрите на филмите нямат желание да се покажат (Изобщо не се показват,дори и в менюто за субтитри на телевизора). Пробвах през USB там всичко сй тръгва перфектно , но не ми се занимава с качване на филми и разнасяне на флашки след като имам и друг вариант.
Бихте ли ми помогнали за решението на този проблем.
Аз пък реших кардинално въпроса, като фърлих Филипса през терасата и сега нямам никви проблеми :D
Portal Update 5. August
Уважаеми потребители,
На 5. август ще има актуализация на портала, започваща в 04:00 ч до 15:00.
По това време App галерията няма да е на разположение.
поздрави
Thomas
Колеги имам 1 въпрос към вас, а именно защо Филипса сменя формата на Бтв и Нова ( при цифрова ефирна тв) преформатирайки (зумира) картината? При другите канали няма подобен проблем. Пипал съм из настройки и в момента е на "цял екран". В "побиране на екрана" пък реже вертикално от двете страни на СД каналите. А понякога отново си ги зумира...
Защото двете телевизии не спазват на 100% стандартите - липсва WSS сигнал, а за Нова имам съмнения за точността в аспекта на картината. Щом ти реже отгоре и отдолу картината явно е в аспект 14:9 (вместо правилният 16:9)...Разтяга я по хоризонтала за да изпълни целият екран, като в същото време аналогично я разтяга и по вертикала и така част от картината излиза извън екран.
Благодарско Христослав! Отзивчив и винаги отговарящ неуморно на въпросите ни!
По правило при липса на WSS сигнал, телевизорът трябва да изрязва няколко реда от картината. Ако не ги реже - в горната част ще виждаш бели тирета и точки. Това е информацията за видеото- дата и времетраене.
Някой да има проблем с youtube на по- старите модели? Аз съм с 5537 и youtube не върви. ТВ-то ми не е много смарт вече... Това беше единственото приложение, което ползвах, свързвайки таблета.
Определено съм недоволен!
Youtube преминаха изцяло към HTML5 и затова не можете да гледате.
Philips PUK7100 PUS7100 im Test - AUDIO VIDEO FOTO BILD
HEVC вече е достъпен за интернет съдържание и чрез USB, но в момента не и за сателитният тунер.(за серии 6400,7100,7600)