Philips TV assistant
Дай някаква информация относно поддържаните кодеци, формати и субтитри от новите модели. Предполагам, че поради използването на две различни шасита и процесори - информацията за високият и ниският клас ще е различна.
В представителството нямате ли и таблица със спесификациите за новите модели ?
Как се разчита моделният суфикс на видеопанелите на TPVision?
Пример - TPT480LS-HJ03
Интересно е да знам техническите им характеристики, както типа и производителите на матриците.
Още един въпрос: дали в офиса получавате в началото на годината инженерен модел(Master model) - за тестове от персонала и откриване на бъгове или правописни грешки в менюто?
Една забележка към R&D отдела - клавиатурата на новото дистанционно, също като старото не поддържа кирилица....Добре е тази клавиатура да е активна и при работа с Фейсбук, скайп, а не само с браузъра.
Моделът на лаптопа е Lenovo G580,лаптопът използва Windows 7 Ultimate.Пробвах с друг лаптоп-Toshiba,но отново нямаше връзка през порт 1,2,3,но когато включим кабел HDMI към тези портове ,тв-то отчита ,че има кабел ,но не при сканиране не открива лаптопа.
Успяхме да го свържем чрез ''Домашна мрежа''-безжично предава снимки,клипове,но на филмите не предава субтитрите,само ако има българско озвучаване и не разпознава MKV,а пише ,че го поддържа.
Поздрави !
Пробвай да свържеш друго устройство различно от компютър - Blu-ray, DVD, Media player и пиши как е.
При безжична връзка не се поддържат субтитри - трябва да ги вграждаш във видеото.
MKV е контейнер, и неговото поддържане зависи от това какви формати и кодеци съдържа.
Philips 2015 – wszystko co musicie wiedzieć o nowych telewizorach, a nawet więcej [relacja i wideo] | Obywatel HD
pl to en
Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-03-15 в 21:38.
Имам само dvd свързано през skart букса,защото няма HDMI и нямам никакви проблеми.
привет ,спрял съм се на този модел,моля дайте мнение дали е добър избор .държа на добра картинатнай вече.PHILIPS 48PFS8109
Прочети написаното в началото на първи пост от темата!!
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-03-15 в 19:07.
НИКОЙ телевизор НЕ може да направи запис от ТВ и след това да се чете на PC.
С ТВ от подписа си пуснах филмче от флашка основно с тъмни сцени...е няма такова мазане и сивеене! Дисплея е отвратителен ...Едвам различавах образите! ...Пуснах си от същия файл на компа с монитора/ пак Филипс на ок. 7-8 год./ си се вижда нормално! Сега вече забелязвам, че и на тв предаване маже...баси случая...така е - да се знае!
Този пост е редактиран от karambam; 30-03-15 в 10:48.
@karamban, какъв е модела ти, че не виждам никакъв "подпис"?
Продължава моята мъка със субтитрите през DLNA сървър. Пробвах всички описани във форума настройки за субтитри на Serviio,не тръгват. Пробвах със PLEX ,вижда сървъра,а не вижда споделените папки през него. Пробвах със PS3 Media server, също не ми излизат субтитрите. Вчера по някакво чудо на един филм ми тръгнаха субтитри на английски,при положение ,че дори нямам файл със субтитри в папката на филма. Със флашка няма ядове и си излизат всички субтитри. През DLNA не мога да ги подкарам. Единствената ми надежда остана сървара на братушките,само него не съм пробвал.