Има ъпдейт за оледите 2021, но няма да бързам, ще изчакам отзиви първо.
Има ъпдейт за оледите 2021, но няма да бързам, ще изчакам отзиви първо.
Току що го инсталирах,и не намирам никаква разлика от преди.
Евентуално,може и така да ми се струва,телевизора стана малко по-бърз,не че преди не беше....ако някой е забелязъл нещо друго, моля да го сподели тук.
1658944446870.jpg
Качих го и аз, никаква промяна.
E, как никаква промяна... ?
Стандартно за калпавите имплементации, сега вече нормалният потребител няма пряк достъп до "Android/data"...
Страшен напредък с андроид 11...
Нещо,да не те разсърдихме?...
Няма такова нещо.
Просто споделям наблюдения.![]()
Здравейте ! Сега... мои познати си търсеха ТВ ! По принцип като цена и качество винаги изкача Philips 8-ма серия от 2021-ва най атрактивна НО в един от местните магазини за ТВ техника им казали че с неохота продавали Филипс телевизори, защото имали проблем с лиценза на Андроид ! Филипс лицензирали телевизорите си за 5 години, след това губи лиценз и не работил вече, имали много хора с подобни оплаквания а от Филипс казвали че " работят по проблема " но реално нищо не правят по въпроса !!... това го чувам за пръв път, но нямам претенции да знам всичко ! Аз имам THE ONE от 2019-та така че малко ми остава лично да се убедя дали има нещо такова но... възможно ли е ?
Това звучи толкова глупаво, че нямам думи.
Консултантчета ги боли фалангата на малкия пръст, какво ще се случи с ТВ-то след 5г..
С неохота продавали
Явно с охота продават само това, дето им е пуснато отгоре.
Е, съпортът на Филипс (Тъп(ъ) вижАн) си е гОла вОда отколе.
Така че - има нещо вярно относно софтуерните ъпдейти, но не е толкоз зле (няма!), като на Вестел (Ариели и т.н) дериватите, примерно.
Става дума, че след 5г. най-вероятно, ще спрат актуализациите, ама това да ти спре да ти работи андроида, респективно ТВ-то след 5г. е тотална глупост.
Дори Хюауей, след забраната, устройствата им с Андроид продължиха да работят.
Да, първоначално и аз това си помислих, че става въпрос за ъпдейта, спират поддържката/обновяването да даден модел след 5-та година, но се замислих... защо някой ще се върне в магазина след 5 години да се оплаква че няма ъпдейти на ТВто !? 99% от хората дори не знаят че изобщо има ъпдейти.
На мен в Зора един пич много настойчиво ми обясняваше, че щом искам и конзола за игри да връзвам, в никакъв случа LG C1 (геймърски телевизор на годината), а само Филипс или Самсунг... Толкова за "консултантите"Не знам какво им спускат, ама докато подпират някакви столове със задници и си зяпат телефоните, поне да четат нещо по темата. Нещата са достатъчно интересни. Да не говорим, че нивото е изключително ниско и сигурно без усилия човек може да стигне до меринджейска позиция в тези магазини.
Тук във форума има дългогодишни ползватели на марката и няма нито един оплакал се, че ТВ-то му е спряло заради андроида, та надали някой ще отиде в магазина да се оплаква, че тв-то не му работи след 5г., при положение, че гаранцията е 2г..
Просто пробутват причина да се насочиш към друга марка, която е трудно проверима.
Впрочем какво им препоръчаха, Самсунг?
Оу не разбрах, май Hisense QLED някакъв, не Андроид но на по висока цена, на мен ми падна пердето и се ядосах, защото супер абсурдно ми изглеждаше всичко и не чух какво точно им е предложил, но в крайна сметка не взеха нищо ! А и по добре, защото сега ще им поръчам един Филипс от еМАГ който хем е на по добра цена, хем и ще имат 14 дена срок да го тестват, докато вземат ли го от магазин, на място, не съм сигурен че имаш право да го върнеш.