Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 26 от 101 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от zdravko_1
    Не си купувай нови флашки телевизора записва само собствения си цифров тунер
    Ами това ми е идеята . Със собствения си тунер лови 150 DTV канала. Друго устройство не ползвам .

2.  

3. Тук е от
    Feb 2012

Моля, ако някой знае характеристики - матрица и друго! За телевизор samsung le40d503.
    Днес си го купих, но не успях, да намеря информация във форума, по специално ме интересува матрицата.
    Иначе отзад на телевизора пише:
    Model: LE40D503F7W
    Code: LE40D503F7WXBT
    Type: LE40D503
    Mide in Hungary
    Не разбирам много и ако ми дадете някаква информация, ще съм благодарен!

4. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от warstomp

Добре де тя разликата се вижда: по-скъпия има
    2 x USB ВХОДA
    4 x HDMI ВХОДА
    ALL SHARE - DLNA
    SLIM CRYSTAL TV ДИЗАЙН
    Мисълта ми беше по отношение на картина (матрица, системи за подобрения на картината и др.) и звук. За входовете е ясно...

Цитат Първоначално публикувано от soon
    @Van Basten пряко съм сравнявал качеството на картината (SD/HD) на моделите D5000 - D5003 - D5500.
    Абсолютно еднаква! Разликите са само в екстрите.
    Ето това вече е полезно като отговор !
    Колега, дали си проучвал дали наистина матриците на моделите са еднакви... все пак възприятието на картината е донякъде субективно - някой хора може да възприемат картината от 3 модела като еднаква, а други да видят разлики...

Иначе благодаря за мнението - определено е полезно... и аз донякъде си мисля, че картината за дадена серия (5-а, 6-а и т.н.) следва да е еднаква, а вече разликите да са от екстрите.

Цитат Първоначално публикувано от kriki
    Разликите в двата модела
    40D5003 40D5000
    Функция Allshare Не Да
    Smart Phone Remote support Не Да
    Wireless LAN Adapter Support Не Да
    Технология One Foot Connection Не Да
    ConnectShare™ (USB2.0) JPEG/MP3 Movie
    Anynet+ (HDMI-CEC) Не Да
    HDMI 2 4
    Порт USB 1 2
    Компонентен Не 1
    Цифров аудио изход (оптичен) Не 1
    ПК вход (D-sub) Не 1
    ПК аудио вход (мини жак) Не 1
    Ethernet (LAN) Не 1
    Тип стойка Кръгла Правоъгълна

P.S. Като собственик на 40D5000 требва да кажа, че съм изключително доволен от TV-то. Според мен това е най-оптималният TV за парите си в момента. Има предостатъчно входове, като скъпите модели, процесора е достатъчно бърз, плейва почти всичко през DLNA, матрицата е мн. добра. Много е икономичен - не харчи ток ! Красив е като мебел - тънък, с тънка рамка, основата е стъклена ... И най-важното - не плащаш допълнително хиляди левове за малко ползвани функции (3Д, смарт хъб, дрън дрън и т.н.). А ако ти е до интернета - си взимаш по натам 1 ХД плейър или направо HTPC компютърче което с win7 и XBMC (излиза около 300лв), както аз съм направил и си цар. Замундата е твоя
    Много добро сравнение - благодаря колега !!!

Ако може само няколко въпроса:
    1.) Колко точно ток ти харчи (W), след като си толкова впечатлен ? И толкова ли е по-ниско спрямо еквивалентни модели, ако си го сравнявал (имам предвид спрямо други 40" LED... ако е спрямо плазмен телевизор, то е ясно).
    2.) В твоя случай колко и кои входове ползваш (лично аз се чудя доколко има смисъл от толкова много входове... поне засега си мисля, че ще ползвам само 2 HDMI - един за цифровия сигнал (Булсат, Близоо или друго) и един да речем за външен медия плеър или компютър), но може да пропускам нещо.
    3.) Понеже наистина се замислям варианта да правя и аз съчетание с PC специално за медиа/интернет, можеш ли да ми кажеш какъв комп си вързал (процесор, видео карта). Нещо старо ли си вързал, или си купувал нов комп специално за целта ?
    4.) Като си правил своя избор, имал ли си дилема с 5003 модела на Самсунг или нещо друго ? Като изключим екстрите с много входове, смяташ ли, че картината е по-добра от другите 40" LED в класа си ?

Thanks предварително !

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Те и Самсунг не знаят дали са еднакви -проверяваш на място ,един и същ модел може да е с различни панели.

6. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

@Van Basten има риск при D5xxx моделите каква ще е матрицата:
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...1348/test.html
    Аз имам 40D5500 и изкарах късмета да е с матрица на самсунг... Но дори и с другата разликите са минимални..
    Аз съм доволен от телевизора.

добавка: колегата ме изпреварил за панелите

7. iee
    iee е офлайн

Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от delmondo
    Здравейте! С UE32D6000 съм. Някои от опциите в менютата за настройки на картина, звук, система и т.н. са неактивни и следователно неизползваеми. Някой знае ли как се активират или си има причина да са така заключени в светлосив цвят. Предполагам има връзка с това и следното: не мога да заключа нито един канал с парола, а имам десетина 18+ канали, на които искам да сложа парола, но след когато сетна ПИН-кода от менюто канала продължава да си работи и нищо не става. Намирисва ми на недобре измислена система за сигурност или родителски контрол, или пък е просто "бъг в системата". Дано аз да греша някъде...
    здравейте и ние имахме същия проблем от 2 месеца имаме тв 32д6100 и неможахме да намерим как да го заключваме.????

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Каналите се заключват през Смарт хъба--канали--редакция канали и слагате заключи на тези които искате да са заключени.После от Система--заключване ги отключвате и заключвате всички заедно.

10. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    "Напротив, сложи си SamyGO, но дано не си си сложил най новия фърмуеръ..."
    И как става свалянето и отварянето на записите?
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/Roo...arm_cpu_models

тук е показано как да си инсталираш самия сами, след това те съветвам да разгледаш форума им ... ето тези например:
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=22&t=2820
    http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=21&t=3538

Аз лично не мога да те насоча много, защото съм със сет-топ и при мен няма нито един канал от тунера с който да пробвам

11. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    @Van Basten има риск при D5xxx моделите каква ще е матрицата:
    http://www.digitalversus.com/tv-tele...1348/test.html
    Аз имам 40D5500 и изкарах късмета да е с матрица на самсунг... Но дори и с другата разликите са минимални..
    Аз съм доволен от телевизора.

добавка: колегата ме изпреварил за панелите
    Това с различните матрици, свързано ли е с различните панели (които и svetlio1 споменава по-горе) ? Всъщност какво се има предвид под "панели" - различните сглобки ли?

Тази матрица на Самсунг, която си случил, коя е - PVA или MVA от линка, който си постнал ?

И как мога да разбера ако видя даден модел, дали е с "правилната" матрица ? :rolleyes:

12. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Никога няма да разбереш коя е правилната матрица. Дори да е самсунгска пак не си застрахован от лоша подсветка и ъгъл на гледане. Въпрос на късмет е , няма значение производителя , главното е да се случи чиста матрица с равномерна подсветка. Това в магазина обаче не може да се забележи , а само вкъщи на тъмно след като сделката е вече направена ...

13. Тук е от
    Oct 2006

Вчера, през братовчед ми, успях да говоря с един консултант от "Техномаркет", който му е добър приятел и, уж, ме консултира обективно, а не с цел да си продаде стоката.

Той също ми каза, че D5000 и D5003 са с различни матрици и респективно дават различна картина...

Иначе, според него, по-добре да изчакам до лятото за новите модели - не че като цена ще са по-евтини, но поне се предполага, че като технология на новите матрици и екстри (плеъри, интернет) трябва да има подобрение и евентуално да мога да си взема по-добри параметри за парите, които бих дал сега...

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от Van Basten
    Вчера, през братовчед ми, успях да говоря с един консултант от "Техномаркет", който му е добър приятел и, уж, ме консултира обективно, а не с цел да си продаде стоката.

Той също ми каза, че D5000 и D5003 са с различни матрици и респективно дават различна картина...

Иначе, според него, по-добре да изчакам до лятото за новите модели - не че като цена ще са по-евтини, но поне се предполага, че като технология на новите матрици и екстри (плеъри, интернет) трябва да има подобрение и евентуално да мога да си взема по-добри параметри за парите, които бих дал сега...
    Лятото ще ти каже да изчакаш до коледа заради промоциите. Отлагане от половин година е лишено от умисъл.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Аз вече 10г чакак да излезе нов модел на примоция

17. Тук е от
    Nov 2009

Този D8000 не спира да ме разочарова, постоянно губи връзка с интернет дори когато е свързан с кабел, измамата с дистанционното което няма смарт хъб и още някои други екстри които ги имаше на рекламата.
    Това което най-много ме изнерви е че когато пуснеш 3D не може да се пусне на 2D в един екран да стане като обикновено HD, има само три икони 2Д към 3Д, вертикално 3Д и хоризонтално 3Д, няма 3Д към 2Д което го имаше на C серията и аз го използвах доста често заради детето защото аз гледах филмите в 3Д, а пък на него същите филми му ги пусках в 2Д.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 101 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе