LG 50ps8000 vs Samsung 50b850
https://www.youtube.com/watch?v=XWXjOnLBzQ8&NR=1
LG 50ps8000 vs Samsung 50b850
https://www.youtube.com/watch?v=XWXjOnLBzQ8&NR=1
ПОМОЩ!!! ... значи, свалих филм на 1080р и го качих на флашка, ръгнах го в телевизора, тръгна перфектно, само дето нямаше звук и изписа неразпознат кодек за звук, върнах се в началното меню на Медия плеера за филми тоест текущия филм беше в малък прозорец и тръгнах по стрелките нагоре, там пише "Общ изглед", "Папки", "Предпочитани", "Хронологиа": и т.н. ....там пипнах на дистанционното стрелка наляво и всичко се изгуби, после ми пише "Няма филмов файл" ... преформатирах картата, качих филма, пак същото, отново с друг филм, нъцки ...пробвах снимки и музика, тръгват си...само филми не ще, къде сбърках и как да го оправя![]()
П.П...освен това днес ми дойде САМ модула, правя всичко както си е ред ...и познайте, ами нищо: кодиран сигнал ... и кво един по един след многократно разтриване, каналите си излизат, (това без да задавам държава, за да си прекара целия диапазон), ама трябва да се мине няколко пъти през тях, това за Кейбъл-тел ... обаче Еуроспорт и Нешънъл-Географик на 1080 ( пук било и И) си струват усилието !!!
П.П.2 ... затова си взех и Blu-rey плеер, много ме е яд,когато ми се гледа нещо хубаво, ... по един господ знае какви причини то да не тръгва, а при плеера срещу 50 лв. на диск всичко си тръгва веднага !!!![]()
![]()
... доколкото успях да разбера, само рамката му е по-голяма на това LGПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
![]()
Здрасти,Първоначално публикувано от samara69
това се получава поне при мен ако папката на филма е с много дълго заглавие или самия филм и горе от менютата като мръднеш на "заглавие" става така. Не съм го пробвал с флашка , но при DLNA-a и с външен хард понякога го прави. Провери все пак дали си на правилното устройство чрез червения бутон на дистанционното и тогава отиди на Movie, предполагам ти се е прехвърлил на паметта на телевизора и там нямаш такъв файл и затова ти изписва предупреждението.
Успех
... това го пробвах веднага, не ме прехвърля в телевизора на флашката си е, разпознава я, казва колко е заредена, колко свободна памет има ...отивам на муви, пише няма филмов файл, опитайте друго ... мисля си за преинсталация на фирмуераПървоначално публикувано от besny
... обаче благодаря, това все пак ме навежда на някои мисли, може би верно тръгва да търси заглавие, а не примерно разширението ... защо обаче не ми дава да отворя менюто и да си го върна на общ изглед, дръпнал съм си едно ръководтсво на работа, почвам да го чета![]()
Здрасти
С какво разширение е този филм? По принцип проблема със "заглавие" се появява, но показва картинка на филма, т.е. показва ти че има нещо, но просто не можеш да го плейнеш. В ръководството нищо не пише по този въпрос. сложи една мр3 ка и виж дали ти я плайва на мюзик.
Успех
Здравей,
верно не пише нищо .... пише, че не поддържа NTFS, а картата е форматирана така, на FAT32 на 32GB карта не се събират 26 ... обаче защо тръгна тогава, страхотна картина, само без звук .... непомня разширението на файла, но беше от тези които се поддържат, довечера ще го видя ... ще пробвам с по-малки файлове и мп3
... ако не беше тръгнало изобщо да, ама то тръгна ... а после нямало филмов файл![]()
Звук не е тръгнал защото най-вероятно е бил DTS. Почти всички 1080р са с такъв звук и телевизора не може да ти изкарва звук на тях.
Здравей samara69 проблема е в това ,че си барал горе изгледа на папките.Пробвай да направиш както си беше в началото......най-горе в средатата да ти излезе папка с име ОБЩ ИЗГЛЕД.
Здравей,Първоначално публикувано от Ivan444o
то хубаво и аз се сетих, ама как да стигна до менюто ... не ме пуска докато не намери филмов файл, ще ръчкам с по-малки файлове, дано ме допусне до менюто ... или ще пробвам преинсталация на фирмуера, че сложих последния, незнам дали ще може ... или пък стария дето стои като алтернативен ... и после пак новия
Lazarus18 ... разбира се звука е DTS, тъкмо щях да правя опити да го изкарам по оптиката от телевизора в ресивера![]()
задължително го пробвай, че ми е интересно дали става.Първоначално публикувано от samara69
... само да го накарам да тръгне един път, много неща имам да пробвамПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
Аз съм пробвал на 40B651 неизлиза DTS само DD 5.1Първоначално публикувано от lazarus18
Пичове ...
много съм щастлив, слънцето отново изгря на моята улица... както се досещате едва дочаках края на работния ден, дотърчах до нас, дръпнах един що годе малък файл около гига и половина и го качих на форматирана на FAT32 флашка ... познайте, хоп и веднага в менюто, върнах настройката "Общ изглед" пуснах го това колкото да видя дали върви и ... скочих на голямата карта, форматирана на NTFS и 30 гиги файл
... тръгна веднага, качество като на 1080р ... само звук няма, ръкам настройките засега без успех ... малката флашка беше на АС3, няма проблем с ДД 5.1 ... DTS явно ще ме тормози, може би големия плеер ще трябва да почне да чете флашки, нали ги има като опция... то и там DTS-а нещо ме бърка, засега
Все едно, поне това си тръгна по реда, благодаря на всички за съветите !!!![]()
Като гледам само Popcorn AudioConverter ще те оправи. Обръщаш звука в AC3 и го изкарваш през оптиката.
Или пък си купуваш един свестен плеър с оптичен изход.