Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 61 от 172 ПърваПърва ... 1151596061626371111 ... ПоследноПоследно
Резултати от 901 до 915 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Тъкмо се връщам от магазина Ходих да гледам новите модели на Самсунг. Имаше само UN55C7000WF изложен. Вървеше някакво детско на блу-рай. Образа беше страхотен, като картинка, дълбоко черно, добри цветове, ако някой пита за настройките сигорно са били стандартните. Като картина, може би това е най-доброто което съм виждал до сега. Гледах също и Сонито - нещо яко мажат картината, иначе на външен вид са ги докарали. Не съм гледал 3Д, защото нямаше очила а и филма не беше 3Д. С няколко думи - много ми хареса, бих си го купил

2.  

3. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от elcos

Това ми звучи твърде странно. От къде вземаш сигнал?
    Пробвал ли си телевизора с някой HD плеър или компютър през HDMI? Да не би да гледаш някаква цифрова телевизия със външен SET-TOP BOX свързан по SCART или комппозитен кабел? Така подобни "екстри" са напълно възможни. Изобщо виж как стоят нещата със различен източник на сигнал.
    Ако включил 100Hz Motion Plus на най-високото нищо чудно че му се получават тея проблеми. Вече се убедих че тази функция е ненужна особенно ако се гледат филми.Работи добре само когато дават реклами.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

C сериите ще разкодирват ли ДТС звук ?

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Днес гледах 46B650 с матрица S-MVA... Какви са отзивите за тази матрица и достоен заместник ли е на S-PVA? Добра ли е матрицата, че утре да пазаря тв-то ако отзивите са добре разбира се!
    Предварително Ви благодаря!

6. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от jovanoty
    Тъкмо се връщам от магазина Ходих да гледам новите модели на Самсунг. Имаше само UN55C7000WF изложен. Вървеше някакво детско на блу-рай. Образа беше страхотен, като картинка, дълбоко черно, добри цветове, ако някой пита за настройките сигорно са били стандартните. Като картина, може би това е най-доброто което съм виждал до сега. Гледах също и Сонито - нещо яко мажат картината, иначе на външен вид са ги докарали. Не съм гледал 3Д, защото нямаше очила а и филма не беше 3Д. С няколко думи - много ми хареса, бих си го купил
    Къде си го гледал този модел c7000 в Бг ли и на каква цена беше ?

7. Тук е от
    Dec 2008

грешка

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Днес гледах 46B650 с матрица S-MVA... Какви са отзивите за тази матрица и достоен заместник ли е на S-PVA? Добра ли е матрицата, че утре да пазаря тв-то ако отзивите са добре разбира се!
    Предварително Ви благодаря!
    S-MVA е след S-PVA за предпочитане.Вземай-няма да съжаляваш.

10. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравейте,
    Днес се заех и подкарах NetSurf web browser-a на 40В650 с фърмуер 2009/09/30.02.2005
    1. Изтеглете тези 2 файла
    http://www.easy-share.com/1909518106...ules v0.01.zip
    http://www.easy-share.com/1909518104/NetSurf.rar
    За USB поддръжка на драйверите за клавиатурата и мишката е необходимо SamyGO Mouse and Keyboard Modules, а другият файл е самият браузер. Модифицирал съм файловете в браузера за кирилицата и съм поставил заглавна страница google.bg. Тя може да се промени от NetSurf/framebuffer/res/Options.
    2. Разархивирате Zip-a и Rar-a върху форматирана флашка FAT. Трябва да изглеждат така на флашката

3. Свързвате флашката в USB порта
    4. Избирате Content Library - USB - Flash disk - Игра

5. Копирате двете приложения в паметта на телевизора (може и едно по едно, а може да ги маркирате и да копирате всички).

Флашката вече не ви е необходима
    6. Стартирате от "мое съдържание" - Игра - 1. Mouse and Keyboard , 2. NetSurf Browser.

Вече си имате чисто нов браузър и може да си го ползвате със здраве.

Мишката лагва поносимo, но това е нормално, има и някои несъответстващи клавиши (Shift, Enter- не работи на url, но и с мишката става). Аз използвам USB хъб, да не заемам 2 те USB-та.

N.B. НЕ ПОСТАВЯЙТЕ НОВИЯТ ФЪРМУЕР 3000.*, ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИНСТАЛИРАТЕ БРАУЗЕРА ПОРАДИ СПИРАНЕТО НА CONTENT LIBRARY GAME MODE

Успех!
    здравей,не мога да пусна нито мишка нито клавиатура купих нова мишка и пак не става.следвам инструкциите стъпка по стъпка и не тръгват, иначе браузара тръгна и е много добър с кирилизацията има ли значение с какъв формуер си аз съм с T-CHL7DEUC-1004.1 дали бъркам някаде или е нещо друго. чао за сега.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравей,
    преди да стартираш браузера стартираш от "мое съдържание" - Игра - 1. Mouse and Keyboard. Тръгват от телевизора без проблем. На мен ми прави проблем с мишката от флашката. Не съм го тествал на този фърмуер, аз съм с 2005 ако искаш го сложи ако не става както ти казах
    Успех!

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    Къде си го гледал този модел c7000 в Бг ли и на каква цена беше ?
    Не не е в бг, цената му беше 3200$

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Преди час се прибрах с нов ТВ 46B650
    На стикера отстрани пишe за матрица AA06 (дали е добра незнам)
    Всъщност днес се поразходих доста докато купя този ТВ... Във Варна в ТМ имаше една мостра но имаше блокрал пиксел и се отказах! Ходих до Добрич и от там купих мострата която беше останала след малко тестове
    Сега ще го разучавам angel

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Преди час се прибрах с нов ТВ 46B650
    На стикера отстрани пишe за матрица AA06 (дали е добра незнам)
    Всъщност днес се поразходих доста докато купя този ТВ... Във Варна в ТМ имаше една мостра но имаше блокрал пиксел и се отказах! Ходих до Добрич и от там купих мострата която беше останала след малко тестове
    Сега ще го разучавам angel
    Честито
    Като се нарадваш,пиши на колко часа е мострата и на каква цена,не,че е важно,само да направя сравнение.Аз купих мостра (46B750) на 1000 часа за £750 (в UK съм)
    До сега нямам никакви забележки,с изключение на липсата на DTS звук(за сега не ми е толкова важно,нямам такава система) и невъзможноста да се използва универсален USB Wireless приемник за безжичния LAN (работи само със специален такъв,Samsung).
    В темата на много места се коментира DTS,но според мен за да не го сложат до сега в някой фърмуер,значи,че не става,т.е. вероятно или не стига процесорна мощ/памет за тази допълнителна обработка или не са купили някой лиценз за DTS...В бъдещите модели вероятно ще го предвидят.

16. Тук е от
    Dec 2009

besny като отидеш на папката с кой бутон се копира от дистанционното тези 2 файла Mouse & Netsurf

17. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    Аз купих мостра (46B750) на 1000 часа за £750 (в UK съм)
    До сега нямам никакви забележки,с изключение на липсата на DTS звук(за сега не ми е толкова важно,нямам такава система) и невъзможноста да се използва универсален USB Wireless приемник за безжичния LAN (работи само със специален такъв,Samsung).
    За всеобщо съжаление, тук скоро такива цени едва ли ще има, макар и на мостри или дори на такива с транспортен дефект! Ще се радвам, ако се случи, но.... А като се сетя и кога го купи.

ivodivo, честито!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от prince
    За всеобщо съжаление, тук скоро такива цени едва ли ще има, макар и на мостри или дори на такива с транспортен дефект! Ще се радвам, ако се случи, но.... А като се сетя и кога го купи.

ivodivo, честито!
    Виж,това с мострите не е масово,в смисъл ако търсиш мостра сигурно трудно ще намериш,май трябва да е последния от модела в дадения магазин.При мен стана случайно-отидох да разгледам на живо 40B651,който щях да взема от нета,че е по-евтино и видях тоя(привлече ме цената,питах-последен е,мостра).Имам дебитна карта в мен и реагирах веднага...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе