Каквото и да има в новия фирмуер сигурно е по-добро от стария, ако не друго сигурно са отстранение някои бъгове ... е както казахме може и да заключва някои неща, ама кво пък винаги можеш да се върнеш на стария![]()
Каквото и да има в новия фирмуер сигурно е по-добро от стария, ако не друго сигурно са отстранение някои бъгове ... е както казахме може и да заключва някои неща, ама кво пък винаги можеш да се върнеш на стария![]()
...ей, темата ни взе да потъва, не така моля... ще пиша и във Видеотехника, тъкмо да се отчаям окончателно от плеера BD-P 3600, втория
... то се оказа HDMI-кабела ... а уж беше качествен-китайски-позлатен
Бутайте темата, няма по-добра марка от Самсунг, когато знаете какво да купувате!![]()
Ами аз тогава да споделя това онова с моя 26 инчов - LE-26B450:
От сервизното меню излезе информация за матрицата: 26L6AH0C.
Според кодироваката дадена от Христослав излиза, че е на AUO - antiglare. А бе пак не разбрах аджеба TN ли е, MVA или някаква друга.
От цифровите канали, които хванах изчезнаха някои, при различно сканиране се хващаха различен брой, докато един ден си отворих кутията със сплитера и поразместих изводите и воаааала вече няма проблеми - няма значение коя държава се дава. Та мисълта ми е когато не ви излизат всички канали има вероятност и да е от връзката - явно не всички канали са с еднакво ниво на сигнала - поне при мен се оказа така.
Гледам в сайта на Самсунг има нова версия на софтуера (или поне аз си мисля така), но чесно казано не ми се инсталира, защото не знам какво ще подобри при положение, че за момента нищо не ме дразни. А и сигурно ли е че поддържа поне български език на менюто при положение, че няма поддръжка на български на сайта?
T-CRLPEUHC-2001.8 - наличен в телевизора;
T-CRLPEUHC-2004.0 - наличен в сайта на Самсунг;
В началото на темата се спомена, че рови ли се и се обърка нещо в сервизното меню не важи гаранцията. Как обаче стои въпроса с упдейта на нов софтуер при положение, че на моя си има такава функция "НАДСТРОЙКА НА СОФТУЕРА" в нормалното меню?
... няма проблем с надстройката, дори е препоръчана в ръководството ... винаги е по-добре с новия фирмуер![]()
Не видях нищо да се споменава за серия B8000. Само аз ли съм с такъв (UE46B8000) или тази серия няма проблеми? Освен DTS нищо друго не ме притеснява от петък 5.11. Сложих му софтуера от 30.10 просто защото е по нов!
Честито! Ами радвай му се, че няма проблеми и верно са редки, че са скъпи!Първоначално публикувано от Dobri
DTS поне по оптика да можеше да го изкараш към ресивер, но уви не може!![]()
Благодаря! Черното си му е черно та дрънка. Имам ELITE плеър и с него си гледам DVD и Divx като съм го вързал по компонентен вход. Един същи филм, гледан с плеъра на телевизора и Елита, има огромна разлика в полза на телевизора. Май ще почна да поглеждам и в Divx секцията на торентите (до сега свалям такива филми само ако няма DVD и много държа да го гледам)!
Честито и от мен!. Не се споменава защото чакаме тебе да споделиш впечатленияПървоначално публикувано от Dobri
За DTS няма как да стане. То няма телевизор, който да го може.
Според мен е абсолютно задължително да забравиш за Divx и SD сигнал изобщо. Както и за марката Нео.
Телевизора трябва да може плейва MKV или пък си вземи един HD плеър.
От тези трите кой е най-добре от към цена, качество и най-нисък шанс за дефектиране?
LE-40B530
LE-40B551 (червеното ми харесва, а и в сайта на ТМ е по евтин от 550)
LE-40B620
честито със здраве да си го гледаш аз ще изчакам още малко да поевтинее 40 В7000 падна малко преди седмица, две 3199 ама по нова година очаквам още да падне цената.Абе почнах да се чудя за 46 инча ама ще видим това в последствие зависи всичко от ЦЕНАТА да и се невиди.Първоначално публикувано от Dobri
... излагаш се, на този телевизор подобен плеер е жива подигравкаПървоначално публикувано от Dobri
, ... незнам как ги поставяш един до друг
....хайде помисли и вкарай още малко в идеята
... купи си читав истински плеер, заради телевизора поне, струва си вервай ми !!!
... махай компонента и минавай на HDMI !!!
![]()
Е то не става всичко отведнъж! За сега ми стига че плайва всичко от компютъра. Интересно че плеъра не разтяга ДВД образа на цял екран както е на Divx. Впрочем Divx файловете са си 720p с dd5.1 звук така че изглеждат супер (Kill Bill например). А колкото до размера 46 ми изглежда леко малък за 3.5 метра!
... така си мислиш, защото не си видял mkvПървоначално публикувано от Dobri
... за HD каквото и да вземеш все ще ти е малко
... препоръчвам ти Samsung BD-P3600, страхотно си ходят като дизайн с В8000 и В850 ... и като възможности![]()
здравейте. Купих Самсунг PS42B451. Телевизора има USB вход на който пише , че е сервизен. Дали е само сервизен или мога да гоползвам за гледане на снимки и видео. Ако може ,как да го отключа от сервизното меню. На първите страници има описан начина за отключване, но за други модели.