За притежателите на B550 и B620 които са с новият фърмуер и в сервизното меню пункта WISELINK MOVIE стои в off и не е достъпен за изменение
Активацията на плеъра става със смяна на модела телевизор на B650 в сервизното меню !
АКТИВИРАНЕ НА PIP В МОДЕЛИ B550 и B620
Модел В620 - в инструкцията за PIP нищо няма. В менюто на телевизора също няма нито дума. НЯМА такава функция.
Влизаме в сервизното меню (1 страница), натискаме "OPTION", после "MODEL" . Появява се надпис "LВ620". Силно и смело натиснете на бутона "назад", докато на екрана не се появи надпис "LB650". Изключваме телевизора.
Сега той е станал- 650-м, може да подправите стикера отзад. В меню-настройки се появява надпис "PIP".
Ако ТВ стои на прием от ефира- надписа PIP в настройките не се включва.
Ако ТВ работи от спътник, компютър или друг источник, то надписа "PIP" може да се включи. При това ви предлага да изберете размера и расположението на прозореца, в който може да се любувате на ефирните канали.
Samsung UE-40B6000, код на стикера BN02 (CMO), гланцов панел.
Samsung LE40B652 ( код на стикера SQ02 - Samsung) - S-PVA (гланцов панел) - Благодарение на любезното съдействие на Phenix
Сервизна информация:
20% сиво 50% сиво
![]()
80% сиво 100% сиво (бяло)
![]()
LE40A536 (CN01) - S-MVA (CMO) - матов панел
![]()
![]()
![]()
Samsung LE32B653 (AA03) - произв. AUO, тип A-MVA3, гланцов панел (благодарение на любезното съдействие на miro_vampiro):
20% сиво, 50% сиво, 70% сиво, 100% сиво (бяло)
Сервизно инфо:
![]()
Първи впечатление от плазма 50В850:
1. Прословутия брум действително съществува отпред на около 15 см. нагоре-вляво от логото, засега е съвсем приемлив, като луминисцентна лампа, ама от хубавите, почти не се чува, трябва да се доближиш много до екрана да го чуеш, на изключен звук! ... Гадни разглезени капиталисти !!!
2. Няма вентилатори, тоест няма шум от тях, е има един на платката ... справка FullHD.gr! ( adtomov )
3. Огромна и тънка, освен това лека ... коя друга 50" плазма може да се манипулира от сам човек ? То и LCD-та няма много, май пак са само на Samsung!!!
4. Невероятна картина на HD ( Blu-Ray ), както и на ъпскейл до 1080р на DVD. Питат ме в магазина струва ли си цената на диска според качеството, май трябва да поканя касиерката на гости като гледам, охраната - не!
5. Неочаквана за мен ( имах известни притеснения ) добра картина на цифрова кабелна на Кейбъл Тел през Topfield TF 6100 EMC ... сама си откри всички цифрови и аналогови канали, дори без да задавам страна ... но пише кодирани... чакам CAM-модула, поръчан е, ... тогава ще споделя дали е по-добре без междинната обработка на топфийлда, трябва да е !!!
6. 50" са максимума за мен ( 2,5 - 3 м. ), комплексно погледнато... за HD може и повече, но кой гледа само HD ... обаче и друго: това значи, че няма смисъл изобщо от всичко по-надолу като размер, е може би само 46" LED-BackLight & Local dimming ... В8500 .... и ех, В9000 - недочакано!!!
7. Невeроятно дружелюбна и бърза настройка, веднага и сама си намери източниците, каналите, мрежата от модема, да не говрим за блу-рей плеера Samsung BD-P3600, Anynet+ е чудесна, веднага ви отпада дистанционното на плеера!
8. ... иде ред на суетата: ако и да си давам сметка за едрината на пиксела и прочее за разстоянието, от което гледам, вече ми изглежда малка като размер!!!
П.П... кво пък за неплатена стока си е направо радост отвсякъде, като гледам нищо не говори за връщане поне засега ... май ще имаме скоро щастлив собственик !!!
П.П. 2 ...нямам Kuro до нея за сравнениое на картината, но ако мога да съдя по снимките, тази е многократно по-красива ... като дизайн![]()
Коментар: казвах ти аз за 58-те инча...Първоначално публикувано от samara69
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А! Дай Боже!Първоначално публикувано от samara69
![]()
![]()
![]()
Здравейте и аз имам едно въпросче. Като изключим настройките в менюто, възможно ли е допълнителна промяна на големината и сянката на субтитрите на вградения плеър на B652 някъде в сервизното меню.
САМ модула за Кейбълтел е CONAX smit .Закупих си го от ТМ за 89лв.С цифровия тунер на телевизора хващам и HD каналите ,които в момента не са кодирани ,а с тунера който дават от кейбълтел HD каналите не могат да се гледат.
... и аз там съм го поръчал, нямаха наличен в момента, днес може би ще дойдеПървоначално публикувано от deep
http://fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34...-ps50b850.html![]()
Здравейте,
използвам услугите на RN-TV Бургас а декодер от тях и карта . Мога ли да разбера какъв САМ модул да поръчам за B650 за да ползвам кодираните канали, като незнам точно каква е кодировката
...ами питай гиПървоначално публикувано от besny
![]()
Все пак никой ли не знае?Първоначално публикувано от Phenix
Ако това което е написал Христослав е вярно (нямам този модел да проверя ) и съдейки по :Първоначално публикувано от hristoslav2
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053040 - LE-46B620
сравнявнено с :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051621 - LE-46B650
отчитам "мъничката" разлика от 900лв.
Ако наистина B620 може толкова лесно да се направи B650, то промоцията е много голяма далавера, освен ако няма някоя скрита "изненада" в промоционалния 620!
Изобщо някой има ли наблюдения по 620-ките от промоцията ?
B650 е с S-PVA, а B620 май беше с някаква разновидност на AUO.
@ deep,
Ако си от София, би ли споделил настройките за цифровите пакети(най-вече HD каналите) - честота, QAM, SR?
може и на лични.
Благодаря !
Здравейте,
относно проблемите с настройката на времето и на Guide стигнах до следното решение на B650 с фърмуер 2009/08/16/2004
Menu-Настройка - Plug & Play - Pin - Език - Български - Държава - CSI (цифров) - Източна европа (аналогов)- Сканиране - Цифров и Аналогов - Пълно сканиране
След търсенето на каналите и подреждането ( за съжаление не намерих решение без да се пренареждат ) ако се налага се настройва време от Menu-Настройки-Време-Часовник-Ръчно-Свери часовник. След сверяването Режим часовник : Авто
Ако при настройкта на каналите сте задали Великобритания ще имате изоставане на часовника с 3 часа на Guide и ще ви работи YouTube widget-a. При настройка на каналите при зададени цифров канал : Други и аналогов Други (източна европа) youtube не работи!
Успех!