Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 146 от 172 ПърваПърва ... 96136144145146147148156 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,176 до 2,190 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

За декодиране на DTS се плаща лиценз. За да го сложат официално от Самсунг трябва да платят със задна дата лиценза за всеки продаден телевизор от този модел. По $20 на бройка доколкото знам.
    Дали някой хакер може да го хакне - не знам. По принцип всичко е възможно, но не възлагай големи надежди.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2010

А в крайна сметка някой пробва ли наистина дали C650 вади 5.1 или 7.1 звук от оптичния изход?

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

днес гледах 40B550 и 40C550
    в образа видимо не усетих разлики - и двата под ъгъл губят контраст, черното не се държи под ъгъл като моделите 650 и нагоре, но според мен това идва от матовият дисплей на моделите 550, който аз предпочитам, а не от някакви други способности на по горните модели.

И така - B550 e с панел АА07, а C550 е с панел SQ01 - при това положение, а и във връзка с особенностите на моделите, кой от двата да предпочета - старият В550 или новият С550? Вие кой бихте взели.

5. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

С550 разбира се !

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

lazarus18, имаш малка грешка в поста си. Наисал си:

"Тя сама по себе си прави един телевизор добър."

А очевидно си имал предвид:

"Тя сама по себе си НЕ прави един телевизор добър."

Мисля, че е добре да го редактираш, да не се объркат начинаещи потребители.

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    А в крайна сметка някой пробва ли наистина дали C650 вади 5.1 или 7.1 звук от оптичния изход?
    Да, вади.
    Лично пробвано от мен за 5+1.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2010

Благодаря за отгорора Vandal, иначе направо щях да се насочвам към друг телевизор; известирал съм доста солидна сума за съраунд в хола си (creative Z5500), освен това съм прекарал и кабели по стените на точните места за тонколоните. Не искам да ползвам допълнителни устрйства, а и компютъра не е в нея стая. Явно това ще да е телевизора, само да ми доставят секцията и ще трябва да се ориентирам...
    Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Даже LED моделите под C6500 имат и някои орязани опции спрямо С650.
    А седма серия всички казват, че заради 3D-то даже не е толкова ясна картината; а примерно UE-40B7020??
    С жена на глава не се излиза...тя е видяла някъде LED TV, харесала и е картината, а сега мене тормози и каквото и да реша, ако не е LED...не е добро...остава варианта да я излъжа май вече накрая angel

10. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Цитат Първоначално публикувано от cristo
    днес гледах 40B550 и 40C550
    в образа видимо не усетих разлики - и двата под ъгъл губят контраст, черното не се държи под ъгъл като моделите 650 и нагоре, но според мен това идва от матовият дисплей на моделите 550, който аз предпочитам, а не от някакви други способности на по горните модели.

И така - B550 e с панел АА07, а C550 е с панел SQ01 - при това положение, а и във връзка с особенностите на моделите, кой от двата да предпочета - старият В550 или новият С550? Вие кой бихте взели.
    Още някое мнение - все пак B550 се хакваше помня и се отключваше видеото, а и в моделният номер няма онова "Q" което показва новият фирмуър...
    на С550 не знам дали може да се отключват екстрите

а някъде пък пишеше че C550 си амат стандартно видео през USB!?!?!?! в крайна метка каква е разликата между двата модела?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Благодаря за отгорора Vandal, иначе направо щях да се насочвам към друг телевизор; известирал съм доста солидна сума за съраунд в хола си (creative Z5500), освен това съм прекарал и кабели по стените на точните места за тонколоните. Не искам да ползвам допълнителни устрйства, а и компютъра не е в нея стая. Явно това ще да е телевизора, само да ми доставят секцията и ще трябва да се ориентирам...А седма серия всички казват, че заради 3D-то даже не е толкова ясна картината; а примерно UE-40B7020??
    С жена на глава не се излиза...тя е видяла някъде LED TV, харесала и е картината, а сега мене тормози и каквото и да реша, ако не е LED...не е добро...остава варианта да я излъжа май вече накрая angel
    Вземи си Samsung UE40C6500 така и двамата ще сте доволни.

http://sourceforge.net/apps/mediawik..._Chanel_Editor

http://www.samsung.com/au/tv/accessories.html#skype

Интересно дали в С7000 е С8000 може да се върже клавиатуpа към USB за Skype или е само за гласови и видеоразговори ?

12. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    dimer
    Трудно е да се определи но прилича на някакъв дефект в матрицата. На твое място щях да поискам да ми го сменят с друга бройка в магазина.
    Изключително много нерви хвърлих този уикенд. Занесох телевизора в магазина, от там ме пратиха до сервиз /Техномаркет Божурище - К и К/. Техникът там първо не забелязваше проблема 15 минути. Обясних, че квадратната решетка от кръгове прозира и се вижда най-добре на тъмна среда и при по-ненаситена картина. Както и да е - видя ги най-накрая и измънка: "ами това не се счита за дефект". Поисках писмен документ със становището му - нямал бланка! Вчера изгледах един филм /и то HD/ и видях кръговете точно 21 пъти за 2 часа филм. Изглежда ще трябва да се съобразявам с този дефект и за в бъдеще само и само, защото живеем в България и нивото на обслужване е отвратително

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм много сигурен, но трябва да си търсиш правата в магазина. Носиш им го и те да се оправят, а не да те препращат насам-натам.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2010

В магазина ми казаха: "ако искате да стане по-бързо, занесете го вие на сервиз"! и ме насочиха къде В що за индианска обстановка живеем, мама му стара. Аз за това и го грабнах и го занесох където ми казаха. Тоест просто ме използваха за транспорт. Техникът не искаше да разбере какво му говоря и се взираше при ярко осветена стая и пусната някаква изпъстрена анимация, въпреки че му казах че "симптомите" се забелязват точно при обратната среда. Направо не знам какво да правя. Толкова се радвах на телевизора, а сега тръгнах по пътеката на разправиите.

16. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от dimer
    В магазина ми казаха: "ако искате да стане по-бързо, занесете го вие на сервиз"! и ме насочиха къде В що за индианска обстановка живеем, мама му стара. Аз за това и го грабнах и го занесох където ми казаха. Тоест просто ме използваха за транспорт. Техникът не искаше да разбере какво му говоря и се взираше при ярко осветена стая и пусната някаква изпъстрена анимация, въпреки че му казах че "симптомите" се забелязват точно при обратната среда. Направо не знам какво да правя. Толкова се радвах на телевизора, а сега тръгнах по пътеката на разправиите.
    Много гадно колега, при мен на C7000 също при тъмен (черен) екран се виждат светлини в четирите ъгъла които страшно много ме дразнят, но незнам дали ми се почва ходенето по мъките.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dimer
    Това определено прилича на производствен дефект на панела. Преди бях дал линк от един форум на полски телевизионни техници с обяснения за възможните дефекти - за съжаление го изтрих...

Център за Обслужване на Клиенти телефон: 0700 1 33 11
    1784 София България
    бул. “Цариградско шосе”115K,
    Европейски Търговски Център, сграда Б, етаж 7.
    Телефон/Факс+3592 971 3796
    Говори с тях по телефона и ако трябва настоявай да те посети технически грамотно лице за да прецени на място.
    Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Много гадно колега, при мен на C7000 също при тъмен (черен) екран се виждат светлини в четирите ъгъла които страшно много ме дразнят, но незнам дали ми се почва ходенето по мъките.
    Има начин за намаляване на този ефект,чрез развиване на болтовете на корпуса от подсветката и после равномерното им притягане от всички страни.

18. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Здравейте!
    Ще ви помоля да ми дадете най-добри настройки за хубава картина за модел Самсунг ЛСД-32С450!Вярно е че е въпрос на лично мнение,но го бяхме купили за родителите и ме се оплакват че не са доволни от картината!!На местен кабелен оператор сме Родопи кабел!!
    Много ви благодарим!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе