Благодаря,въпросът ми беше от чисто любопитство.
Благодаря,въпросът ми беше от чисто любопитство.
Значи не можеш да вкараш 5.1 звук в него.Първоначално публикувано от mmiirroo
Преди 4 дни си купих Samsung 37LEC550, който има LAN вход. Какво мога да правя през този лан? Не успях да видя шернат файл от компютъра, не успях да намеря никъде във менютата програма подобна на браузър или какъвто и да е начин да се възползваме от интернет или лан връзка с компютъра, освен че мога да си ъпдейтна фърмуеъра. Къде бъркам?
И един леко страничен въпрос, исках да си купя оптичен аудио кабел, за да вържа ресийвъра и телевизора, отидох в един по-малък магазин, където ми дадоха просто оптичен кабел, който определено не пасва на дупките, които имам. Може ли да ми дадете линк или да ми обясните поне, как се води този кабел, който ми трябва .
Бягай да четеш първа страница и след това питай.
Включване на допълнителни Widgets в Internet@TV:
1. Влизаме в сервизното меню.
2. Включваме MediaLink (ако все още не е включен):
отиваме на "Options"
Medialink Type = Infolink ON
3. Избираме страна:
Връщаме се в началното меню (бутон Return), отиваме в "Control", по нататък в "Sub Option" и променяме Infolink Country на всяко друго значение с изключение на NONE. Например, UK.
4. Изключваме и включваме и телевизора. Проверяваме резултата, влизаме в режим Internet@TV.
Във сервизното меню на моя телевизор Options е Option и няма въобще Medialink Type като възможност за избор. Помислих, че е активирано по default, затова попитах. В такъв случай, може ли някой да помогне в кое меню да го търся? Кажете и някоя програма за скрийншотове от екрана, да мога да ви показвам.
C550 - има DLNAПървоначално публикувано от Diavolesku
http://www.samsung.com/bg/consumer/t...=specification
оптичните кабели за битова електроника са два типа
ти си си взел
[img width=760 height=600]http://www.orderbg.com/images/aimages10/Hama-42971.jpg[/img]
ODT - ODT
а на теб ти трябва
ODT(Toslink) plug - ODT(Toslink) plug
Здравейте! Колко часа е разработката на един нов LCD LED телевизор
A има ли тогава някакъв начин, след като Internet@TV не е достъпно, да сложа тоя "хакерския" браузър NetSurf както при В650, firmware ми е от май 2010?
Пратиха ме в друг сервиз. Ако и там откажели, да им се обадя пакПървоначално публикувано от hristoslav2
Направих снимки, за да се види проблема:
В средата, леко долу вляво...
Това дефект ли е според вас? Увеличил съм backlight-а, за да се види ясно на снимките. Компрометира си картината отвсякъде за мен.
Снимката се е получила идейна, хе-хе.
Определено си е дефект според мен.
Много неприятно. Това и на видео и на ТВ ли се появява!
Да, на всякакви източници. Не е постоянно, но се вижда достатъчно често, че да се примиря.
Връщай го ,ако се правят на ощипани моми спомени Комисията за Защита на Потребителите ,ако още не вдяват отивай направо там ,но го прави веднага ,колкото повече време минава ,толкова повече поводи да те размотават им даваш .
До dimer: Направо, отивай да ти го сменят и бъди по-твърд /ако трябва ги заплаши с КЗП - това винаги оказва някакво въздействие на колебаешите се продавачи относно техните задължения/, пробвал съм го, и не съм сгрешил. Но искам да помоля за следното нещо: Ако някой е имал възможност да тества друг донгъл за безжична връзка на ТВ, освен неприлично скъпия на Самсунг, да го разясни тук във форума, както го е направил thinkpad. Много полезна инф-ция ще е, дори и ако има n-стандарт на донгъла.
При LCD телевизорите няма разработка. Ползвай си го спокойно.Първоначално публикувано от дезиро
Не-няма начин.Първоначално публикувано от Diavolesku
Благодаря за снимките. Вижда се много добре. Това ми прилича ня дефект във дифузйора.Първоначално публикувано от dimer
Все едно че имаме Direct Led backlight при който липсва дифузйора и затова се виждат светлинните петна от диодите.
За да се оправи проблема е нужно да се свали корпуса с подсветката от корпуса на матрицата и да се прегледат дифузйорите/може да са разместени или дори счупени/. Доколкото знам това не влиза в работата на техниците ,защото се покрива от гаранцията дадена от производителя на видеопанела. Ще трябва да ти сменят панела с нов.
Искай да ти го сменят с друг. Пожелавам ти успех и ни дръж в течение за развръзката.
Привет на всички в този чудесен и полезен форум!
Имам един въпрос относно " Активиране Dvix VOD плейъра: ". Прочетох внимателно първата страница на темата и успешно включих функцията телевизора да възпроизвежда видео от флашката, което не бе активирано от производителя. Преди половин година взех 2 LCD- та Samsung, модели LE37B551 и LE32B550. Не ми стана ясно как се активира Dvix VOD плейъра и какво се прави. Това инсталиране на допълнителен divx плеър в телевизора ли е, който замества вградения или се инсталира на pc- нямам представа. Нека някой разясни с няколко думи за какво иде реч.
Мерси предварително!