Да го сложат на режим Кино и са ОК.
Да го сложат на режим Кино и са ОК.
Само дето има лек проблем, сигнала ако идва по HDMI се прекодира до стерео Ако ползваш DLNA и гледаш филма през плеара на телевизора тогава е 5+1. Това са моите наблюдения на 40c750.Първоначално публикувано от Vandal
http://forums.cnet.com/samsung-forum...rum-w;forums06
http://forums.cnet.com/5208-13973_10...hreadID=399006
Някой проверявал ли е какъв сигнал излиза през оптичният изход на телевизора при гледане на кабелни HD програми (DD, 5.1 ,stereo)?
здравеите,искам да попитам могат ли затъмнените настроики в менюто на ле40с550 да бъдат активирани и от каде точно/неактивни ли са или не съществуващи за модела/,не знам дали го обясних добре например,влизам в настроики и там има надписи със светъл текст/защита,час,субтитри,мрежа и т.н./,но има и затъмнени/цифров текст,общ интерфеис,КВК/благодаря предварително.
Щом не са светлли - значи са неактивни. В някои модели ,част от тези настройки стават активни при определени обстоятелства-вид подаван сигнал.Първоначално публикувано от marea-ta
Възможно е ,част от тях ,да може да се активират от сервизното меню, но не знам как става и не те съветвам да си правиш експерименти.
5.1 Разбира се зависи от предаването. Дискавъри и нат-гео почти винаги. На PPV са пуснали фри MTV - стереоНякой проверявал ли е какъв сигнал излиза през оптичният изход на телевизора при гледане на кабелни HD програми (DD, 5.1 ,stereo)?
Добре е да пишеш и на кой оператор си, защото близу спряха PPV.
Здравейте
от вчера се сдобих и аз с LE40C650, накрая се опитах да убедя жената, че за LED не си струва да се дават толкова пари...
Подкарах му веднага интернет-а, това се оказа лесно...и DivX май започна да чете; оправих субтитрите да са на БГ, но с този размер не може ли да се напави нещо? тези три размера ми се виждат малки, защо трябва да се напъвам да ги чета? Мисля, че бях прочел някъде за нов софт, където този проблем е решен вече... Не спирам с въпросите, то сигурно тепърва ще изкачат такива, но да не наглея сега
Закупих си тв 46 самсунг-c653,въпроса ми е как да изкарам звук от филма на флашка от тв на двд дом.кино 5+1,иначе от тв програмите звука минава без проблем
Спечелeтe € 500 000!
Samsung обяви конкурс в Европа за писане на приложения (Apps) за телевизорите.
Samsung планира да предостави на разработчиците свободен софтуер и инструменти за разработване на приложения (известни като SDK).
Най-добрите приложения ще споделят награден фонд от € 500,000 в брой, докато много други ще получат телевизори и Blu-Ray плейъри на компанията.
Конкурсът завършва през февруари 2011 г. и информацията ще бъдат публикувана тук
http://www.samsungsmarttvchallenge.eu/
С какво си свързал телевизора и домашното кино? То има ли оптика?Първоначално публикувано от mmiirroo
кьм lazarus18 не няма
Здравейте! На Samsung 40C550 може ли в сервизното меню да се промени модела на С650 /както в миналогодишните В550/ и съответно добавяне на някой екстри /100хц ,разширени възможности на плеъра и др./?
Чак пък 100-те херца. , можеше да се отключва само медия плеъра до колкото си спомням.
Не може и не те съветвам да пробваш.Първоначално публикувано от svetlio1