Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 144 от 172 ПърваПърва ... 94134142143144145146154 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,146 до 2,160 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от mmiirroo
    Моля помогнете относно избор на 46 тв самсунг-гледам предимно футбол и филми,телевизия булсатком -преко сили до 2000 лв.
    46C650 - това е телевизора до 46 инча и този бюджет. Ако не побързаш съвсем скоро може да му вдигнат пак цената с 200-300 лв.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от dimer
    Здравейте,
    От две седмици съм със самсунг c750 и съм супер доволен от телевизора. Забелязвам обаче нещо, което не е наред: на определен фон /обикновено по-бледа картина/ на участък от 10 на 10 сантиментра се забелзяват бели кръгове /ако трябва да дам пример: много набодобява подредбата на квадратчетата на кубчето на рубик/. Вярно малки са, вярно това се забелязва, ако се взираш и знаеш мястото, но все пак реших да попитам как се нарича това явление, трябва ли да ме притеснява и да ходя ли до сервиз?
    Не е много ясно от обяснението ти. На какъв фон ? Само на един и същи фон ли го прави? Концентрични кръгове ? Ако можеш дай снимка.
    Цитат Първоначално публикувано от pvitkov
    Здравейте ,
    промоцията с 15% намаление на всички модели телевизори на Самсунг изтича на 16.09 , какви ли ще са цените след това ? Дали ще ги вдигнат както преди промоцията или ще ги задържат на това ниво ?
    Как мислите ? Кажете мнението си !!!
    Тука не сме гадатели, но вероятно след промоцията ще ги вдигнат с 5% -цената ще бъде по-низка от тази от преди промоцията.

4. Тук е от
    Sep 2010

този 46c630-бива ли

след 1час четене на право ми се подпали главата,дайте съвет относно цена-качество и +/–,накратко за следните модели: всичките 46-в650,c530,c550,c630,c650,c653

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mmiirroo
    този 46c630-бива ли

след 1час четене на право ми се подпали главата,дайте съвет относно цена-качество и +/–,накратко за следните модели: всичките 46-в650,c530,c550,c630,c650,c653
    Не пускай поредни постове! Допълвай пуснатият преди това.
    Ето ти ги подредени
    С650 и С653 са еднакви-разликата е в дизайна на корпусите
    С630 е в действителност С550 в корпус на шеста серия/6XX/
    С550 е бюджетен модел - нещо като 650 но без екстрите
    В650 е подобен на С630/550 само че е миналгодишен модел/2009г/

Ако имаш пари си вземи 46С650/653

6. Тук е от
    Sep 2010

ок,мерси за инфото

7. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не е много ясно от обяснението ти. На какъв фон ? Само на един и същи фон ли го прави? Концентрични кръгове ? Ако можеш дай снимка.
    Значи представи си една от страните на кубчето на Рубик Само че вместо квадратчета са кръгчета и са бели. Не са концентрични кръгове, а едно до друго и под друго - точно както стена от рубик. Когато картината е наситена не се виждат изобщо /дори и да концентрираш погледа си на мястото/. Когато е по-бледа се виждат след вторачване /сякаш винаги са там и прозират, когато не е наситена картината/. Под бледа картина имам предвид по-ненаситена, по-бедна откъм цветове. Аз ги видях съвсем случайно и сега погледа ми е само там Когато превключвам програмите и на черния фон при превключването също се виждат, погледнато от ъгъл.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

dimer
    Трудно е да се определи но прилича на някакъв дефект в матрицата. На твое място щях да поискам да ми го сменят с друга бройка в магазина.

10. Тук е от
    Jun 2010

Благодаря Hristoslav2. А става ли така - да го сменят в магазина. По правилата би трябвало към сервиз да се обърна?

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не знам-пробвай. Обикновенно до 7 дни се съгласявят за подмяна. Ако ще го носиш в сервиза е добре е да снимаш дефекта и да им покажеш снимката.

12. Тук е от
    Apr 2010

Малко наблюдения по отношение на гледането на HDTV чрез DLNA: Взех въпросният донгъл (SAMSUNG WIS09ABGN). След поставянето му телевизора (SAMSUNG LE-40C653) намери 10-15 мрежи и след като зададох ръчно настройките, всичко беше готово - минаваше си мрежовия тест, имаше интернет и т.н. След това инсталирах Samsung PC Share Mаnager 4.2, който веднага откри телевизора и се заех да проверя как се плейват разни HDTV филми през wireless-а. Пробвах общо около 15 (mkv/H.264/1080p) филма - всички вървяха без какъвто и да е проблем с изключение на два: Saving Private Ryan (39GB, 1080p) и Gladiator (23GB 1080p). Единствено при тях се наблюдаваше спиране и зареждане по време на изпълненито на определени "лакоми" сцени, където според графиката от рутера трансферът към телевизора достигаше 2.4MB-2.5MB/s, което при мен е максимум за wi-fi. При всички останали 1080p филми, нямаше подобни аномалии и въпреки че сред тях имаше файлове с големина над 30GB, се оказа, че нямаше никакъв проблем с възпроизвеждането - вървяха си гладко, като трансферът към телевизора при тях беше 2.2-2.3MB/s. Очевидно освен големината на файла значение имат и самият енкодинг/компресията/fps/времетраенето и др. фактори. При повечето филми, които бяха с големина 10-15GB, трансферът към телевизора беше средно 1.6MB-1.8MB/sec. По отношение на H.264 720p - пробвах 4-5 филма и както се и очакваше - всички вървяха без проблем, като трансферът беше често под 1MB/s. Рутерът е Linksys WRT54GL (802.11g, Tomato 1.2.1, WPA2 PSK) и е на около 25 метра от телевизора, без пряка видимост (2 стени). Устройствата са в следната конфигурация: PC <--> LAN <--> router <--> wireless <--> TV. Като корекции по настройките на рутера се наложи да променя transmit power-a от 20mW на 60mW, с което се подобри покритието на сигнала при телевизора. Това е в общи линии.

13. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Много полезна информация. Браво за труда.
    Само да те питам криптирана връзка ли използваш.
    Ако да, пробвай само да филтрираш през МАС за да видим как ще се справи.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от Vandal
    Много полезна информация. Браво за труда.
    Само да те питам криптирана връзка ли използваш.
    Ако да, пробвай само да филтрираш през МАС за да видим как ще се справи.
    Да, ползвам WPA2-PSK AES + филтър по MAC, нямам включен QoS. Пробвал съм и с изключено криптиране, но разлика нямаше - макс 2.5MB/s при всички случаи. Любопитно ми е как въпросният донгъл ще се държи с N рутер - ако някой разполага и с двете, то би било интересно да сподели какви скорости се постигат.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Здравейте колеги!
    Имам нужда от помощ за LE-40R88BD.
    Не открих инфо във форума за него а искам да отключа плеъра през USB-то (било чрез смяна на firmware, било по друг начин (ако има)).
    Можете ли, да съдейставате за повече информация по въпроса?

Благодаря предварително на всички които решат да се включат!!!

17. Тук е от
    Aug 2010

thinkpad, повече от 2,5 мБ/с не виждам как може да изкопчиш (то това е абсолютен таван, добре си оптимизирал мрежата), щом не стигат за някои филми, това си е лимита на б/г уайърлеса. Пробвай все пак и със home media server самсунгския софтуер е доста дървен, съмнява ме нещо да се промени, но все пак.
    Чудя им се на писалите фърмуеъра на телевизора, защо е било нужно да закопаят иначе хубавия плеър с микроскопични субтитри?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от di-sign
    Чудя им се на писалите фърмуеъра на телевизора, защо е било нужно да закопаят иначе хубавия плеър с микроскопични субтитри?
    За да те зарибят и да си купиш техен Блу-рей плеър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе