Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 15 от 172 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Мисля, че това, което искаш не става.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2009

Благодаря ти! Поне да не си губя времето повече. Жалко за хубавия телевизор - да няма един DTS pass-through поне. Ще гледам пак през външния плейер.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung showing off 55 inches of 240Hz 3D LCD glory
    http://www.engadgethd.com/2009/10/14...-3d-lcd-glory/

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Айде на фърмуера-за B650/651/652

"Picture Size options now:
    Fit
    Original
    Full Screen
    4:3
    Non Anamorph
    16:9
    Anamorph
    1.85:1
    2.35:1
    2.37:1
    2.39:1
    2.76:1

ps. I'm now tracking the audio track selection. In short words this part of the firmware has lot of bugs."
    Thanks, work
    Установил - реально работает при просмотре ранее несмотрибельных DVD VOB.

В прошивке есть ещё много возможностей, которые на данный момент пока не используются - и многодорожечность и DTS вполне реально будет включить общими усилиями.
    Если целью поставить то и настоящий браузер можно сделать - место в в памяти прошивки ещё есть.

Прошил этой прошивкой LE-46B750U1W, все прошилось ок, каналы не сбросились, что приятно (стояла 2004.1)
    В опциях проигрывания клипа стало теперь две опции - по экрану и оригинальное. Остальных нет. Что сделал не так? Или так и должно быть? Просто таких режимов, как на фотке bianco_a нету.
    В любом случае спасибо сделавшим это, от моего сына Теперь он смотрит мультики на весь экран, а не с полосами по бокам!

http://newage.mpeg4-players.info/samsung/b650/b650.html
    http://newage.mpeg4-players.info/

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...047445&page=10
    https://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/index.php

http://conver.mylivepage.ru/wiki/39/629

6. Тук е от
    Oct 2009

здравейте,
    взех си телевизор, но не се пускат субтитрите на филмиу когато ги пускам през USB. Файловете са или .sub или .srt
    Някой може ли да помогне?
    Благодаря Предварително

7. Тук е от
    Aug 2009

здравейте преди месец бях писал,че търся 46 инча lcd телевизор но след като разгледах таблицата на христослав за разстоянието за гледане а при мен е 3 метра реших че трябва да взема 40 инча.Сега се чудя между Samsung 40b750 и LG 42SL8500 който е на промоция.И двата са 200hz и са със стъкло отпред.Гледах в един сайт http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10 който е дал Христослав във темата тестове и сравнения на LCD и Плазма и там при сравнението на LG и Samsung учудващо поне за мен LG се справя по добре от Samsung при обработката на SD сигнал.Моля за мнение кой от двата да избера при положение че ще се гледа предимно кабелна цифрова и филми през WDTV.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

plamenbs смятам, че модела SL8000 е много красив и само толкова.
    Ходих да го тествам и нищо особенно. Това за което пишат в ревюто го видях в по-изразени нива:
    http://www.digitalversus.com/article-364-6754-35.html
    Много голямо отражение на стъклото което е поставено пред дисплея и даже като се погледне под ъгъл се вижда ясно отразяване на обектите от картината като сянка на вътре. Видимо нисък контраст! Не се заблюждавай по динамичния. Триковете в техническите изсхвърляния на производителите нямат граници. Не е това което пишата в тест-сайтовете. И Самсунга не е китка. Ако е Самсунг по-добре някой от серията B650/1/2/3/4/5/6.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от plamenbs
    здравейте преди месец бях писал,че търся 46 инча lcd телевизор но след като разгледах таблицата на христослав за разстоянието за гледане а при мен е 3 метра реших че трябва да взема 40 инча.Сега се чудя между Samsung 40b750 и LG 42SL8500 който е на промоция.И двата са 200hz и са със стъкло отпред.Гледах в един сайт http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10 който е дал Христослав във темата тестове и сравнения на LCD и Плазма и там при сравнението на LG и Samsung учудващо поне за мен LG се справя по добре от Samsung при обработката на SD сигнал.Моля за мнение кой от двата да избера при положение че ще се гледа предимно кабелна цифрова и филми през WDTV.
    За 3 метра правилно си се бил спрял на 46" не отивай на 40", после ще съжаляваш .SL8000 направо го забрави ,не е ясно какво са искали да направят ,телевизор или огледало. P.S. За добър SD сигнал, може би трябва да търсиш при Филипс, Тошиба,Сони -"корейците" според мен им отстъпват по този показател.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от plamenbs
    И аз ще те посъветвам да не минаваш на по-малък размер. Не знам коя точно таблица си гледал, но 46 инча изобщо не е голям и за SD пък за HD даже минава за малък в наши дни.
    Въпреки, че В750 и изобщо новите модели на Самсунг да са с почти перфектно скалиране, то това за SL8000 май наистина е малко по-добро. Гледах някъде снимки от сравнения със скалиране с HQV чип и беше съизмеримо.
    Въпроса е дали това е по-важно от нивото на черното и ниския ъгъл.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

хайде и аз, покрай мъжете ... 50" на 2,5 до 3 м. никакви проблеми дори на SD ... цифрова кабелна, за аналогова не става, факт

П.П...абе я да ви питам аз, що никой не гледа към плазма Samsung PS50B850, гарантирам: че слага всички текущи LCD на фирмата в малкия си джоб, като картина ... има всички екстри на високия клас, освен всичко друго чудесен дизайн - голям размер и тънък корпус 29,4 мм. ... и направо невероятно изгодна спрямо предлагането цена
    ... в настоящия момент LCD технологията е на кръстопът и мисля, че до намирането на вярното решение обръщането към класическите технологии като плазмата е съвсем оправдано, най-вече от гледна точка отношение размер - цена ... ама не си купувайте де, така ще съм уникален

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

То за размерите няма лошо, като в приказката: ...колкото повече, толкова по-добре... да, ама не.
    Миналата година бяхме луднали в къщи по-големите телевизори. Речено-сторено и грабнахме една 46' за разстоянието ни м/у 2 - 3.5 м.
    Точно след седмица се наложи да го заменим за 42'. Сега вече сме с 40' и спокойно можем да кажем това е бил истинския размер, който още от началото е трябвало да изберем за това разстояние. Разбира се лично мнение. Имам приятелчета с 52' който ги гледат максимално от 2 м. (разбира се с очила за да могат да разбират какво гледат).

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от soon
    То за размерите няма лошо, като в приказката: ...колкото повече, толкова по-добре... да, ама не.
    Миналата година бяхме луднали в къщи по-големите телевизори. Речено-сторено и грабнахме една 46' за разстоянието ни м/у 2 - 3.5 м.
    Точно след седмица се наложи да го заменим за 42'. Сега вече сме с 40' и спокойно можем да кажем това е бил истинския размер, който още от началото е трябвало да изберем за това разстояние. Разбира се лично мнение. Имам приятелчета с 52' който ги гледат максимално от 2 м. (разбира се с очила за да могат да разбират какво гледат).
    За 3.5метра 46" е идеален за HD. Tи ако гледаш SD сигнал може и да ти се стори голям.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

hristoslav2,
    моето място в хола е на 1,80 - 2 м. от екрана, а на жена ми на 3 м. и е идеално.
    Гледаме 80 % HD - пуканка и сателит и 20% SD сателит.

17. Тук е от
    Aug 2009

Благодаря на всички за отговорите и мненията.В момента съм с 37" lG LT75 и ми е малък за 50" както каза Samara нямам място.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    hristoslav2,
    моето място в хола е на 1,80 - 2 м. от екрана, а на жена ми на 3 м. и е идеално.
    Гледаме 80 % HD - пуканка и сателит и 20% SD сателит.
    Аз лично не се чувствам комфортно на много близко разстояние. Под 3 метра, независимо от големината се напрягам. При 3,50-4 метра е идеалната дистанция, но вече си иска поне 50-ка за HD сигнал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 172 ПърваПърва ... 513141516172565 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе