SAMSUNG UE-40B6000-BN02 S-MVA от Chi Mei Optoelectronics(CMO)
SAMSUNG UE-40B6000-BN02 S-MVA от Chi Mei Optoelectronics(CMO)
SAMSUNG UE-40B8000-SQ01 S-PVA, 10 bit
Браво за публикациите. Най-после и тук :-)Първоначално публикувано от monti
![]()
Давай все в тоя дух!
Първоначално публикувано от samara69
... Споко, първо ше ги оставя да погледат малко FullHD филмчета на Тошибата, пък после ше ги черпя една широка мелнишка лоза от Дамяница, след това ще хапнат катък, суджук и печени чушки с домашно печен хляб... За основно - една капама (или в краен случай - мусака). Накрая малко сливова от Троян... Е, след тия предварителни условия можем да обсъдим за какво са дошли и с каква цел...
![]()
![]()
monti и adtomov БЛАГОДАРЯ-за снимките![]()
adtomov в такъв случай -щом ще има широка мелнишка лоза от Дамяница, , суджук и печени чушки с домашно печен хляб... лично ще дойда като нинджа
е после може да си тръгна на 4 крака-надявам се че изтрезвителното е близо до вас
-да не се мъча много
като за теб - ще има И... биволско сирене и кисело мляко, едросмляна лютеница, балкански кашкавал, пастърма, туршия... Ром (кубински), бърбън, ирландско уиски и руска водка. Аааа, щях да забравя - и една 52-инчова Тошиба предварително разглобена на части откъм всички възможни стикери, серийни номера, чипове и др. подобно оборудване...Първоначално публикувано от hristoslav2
Отрезвителното - съседната стая. За текущи нужди - тоалетната скромно и любезно предлага своите услуги...
![]()
Незнам къде съм гледал, обаче такъв етикет с кода на матрицата не видях. Момчето от магазина ми обърна поне 3 телевозора...кьорих се, кьорих се и няма.... има само големия етикет. Помогнете приятели, моля!
Вземай 26" и не се притеснявай за матрицата-вече ти писах коя еПървоначално публикувано от lrn
Имам 46В651, успях да го вържа към и-нет (с кабел от рутъра), пуснах и филми безжично от лаптопа, само със субтитрите имам проблем. Има ли някаква настройка или се четат само когато филма е през флашка?
Всъщност AVCHD и mkv са две съвсем различни неща.AVCHD е формат със структура подобна на DVD и BD/много отделни файлове с големина до 4гб/ нищо, че за изходен файл може да служи и mkv от 10-20гб и оттам възможността да се записват нафлашки с FAT32. Аз лично по този начин гледам повечето ХД релийзи в mkv на ПС3/не разпознава външна памет освен на FAT32 ине чете mkv/ .Така ,че Самсунг НЕ ЧЕТЕ AVCHD /проверено -имам 40В750/ и чете повечето mkv релийзи ,като разбира се и звука трябва да не е DTS(засега не ми е тръгнал само един mkv -1080р Синята планета)Първоначално публикувано от hristoslav2
... я да си бутнем темата нагоре... та значи аз се отказах от плеера на телевизора, освен всико друго ми се налага да въртя този огромен панел и да ръчкам отзад пипнешком като гинеколог примерно, мерси
... освен това го бъркат големина на файла, кодеци DTS, субтитри и т.н. ... не си струва
... ползвам челният USB-вход на плеера BD-P 3600, удобно е ... а и се разпознават с телевизора по анинет ( HDMI ) веднага ... и мачка всички големини файлове, кодеци, субтитри и прочее ... е субтитрите все още ми се държат както те си искат, но кво пък те не са най-важното, така мога да си тълкувам нещата по своему![]()
Ами ако все пак някой друг има такъв проблем - оправя се със Samsung Share Manager 2.2 - дори успях да си пусна .mkv и субтитрите излизат идеалноПървоначално публикувано от smolls
![]()
Извинявам се, че повдигам стара тема, но моите проблеми продължават. Неще да се упгрейдва с каквато и флашка да сложа и колкото и пъти да разархивирам и т.н. Става въпрос за 40А656. Има ли някакви настройки в сервизното меню на модела - може ли там да има нещо, което го забранява тоз firmware?Първоначално публикувано от hristoslav2
п.п. Бас* полудях.
Възможно е да не качваш правилната версия !Първоначално публикувано от joro_bul
Погледни буквите макрая след модела и търси фърмуер точно за твоя модел.
Извинявам се, ако някъде вече има отговор, но след старателно четене така и не го открих. Имам Самсунг LCD UE46B7000. Като използвам медиа плейера в Самсунга да чете от външен твърд диск нямам сигнал на оптическия изход на телевизора за да прехвърля DTS в ресийвера. Гледах настройките, но не намерих нищо. Иначе когато е на тв - има оптически сигнал.
Благодаря, ако някой може да помогне.