Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 158 от 172 ПърваПърва ... 108148156157158159160168 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,356 до 2,370 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Доколкото знам това не влиза в работата на техниците ,защото се покрива от гаранцията дадена от производителя на видеопанела. Ще трябва да ти сменят панела с нов.
    Да, смениха панела. След хиляди мъки накрая попаднах на някаква работеща единица в България. В Централния сервиз на К и К наистина си свършиха работата професионално. Засега всичко е наред

2.  

3. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от eka
    Голям проблем ми възникна след ъпдейт.Диода мига десет пъти мелодийката започва до средата и не се включва.след това пак отначало.Става дума за ЛЕ40Б551.Някакви идеи за ресет или нещо за да се включи?
    имам същият проблем моля за помощ

4. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте, баща ми си купи Samsung LE37C530 може ли някой да ми каже как става превключването от
    дистанционното между цифровия и аналоговия тунер. Телевизора е с CAM модул на Близу и превключването става след като свършат
    цифровите канали и започват аналоговите. Не можах да намеря бутон за бързо превключване между двата тунера. Знам че Сони имат отделен бутон на дистанционното у-е а при Панасоник е с бутона TV. Предварително благодаря.

5. Тук е от
    Jan 2010

1. Title
    2010 Model Firmware for self-upgrade
    2. Applicable Model
    LE**C6, 7, 8 Series
    3. Carrier or Corporate Customer
    Open Market
    4. Description
    T-VALDEUC-2002.0
    . OSD wrapping of specific languages issue on wireless pop-up window
    . To remove the message of ''USB Overload''
    . [MHEG] memory leak at iFrame channel (only UK)
    . Latvian / Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.

6. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от venko285
    Здравейте, Samsung LE37C530 може ли някой да ми каже как става превключването от дистанционното между цифровия и аналоговия тунер. превключването става след като свършат цифровите канали и започват аналоговите.
    При SAMSUNG това е организирано по следния начин:
    Два пъти натискаш бутона за един и същи канал. Напр.: на 1 канал ти е инсталирана някоя програма от цифровия тунер. Ако пак натиснеш 1 ТВ ще превключи на програмата инсталирана на 1 канал от аналоговия тунер.
    Малко е тъпо направено, но е така.

7. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от gadinoid
    При SAMSUNG това е организирано по следния начин:
    Два пъти натискаш бутона за един и същи канал. Напр.: на 1 канал ти е инсталирана някоя програма от цифровия тунер. Ако пак натиснеш 1 ТВ ще превключи на програмата инсталирана на 1 канал от аналоговия тунер.
    Малко е тъпо направено, но е така.
    Благодаря за бързия отговор следващия път като отида при него ще го пробвам.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

След като Samsung минаха през Сърбия и Румъния вече са тук и в момента са паркирали пред Пикадили Младост Варна - два тира/холандски/ със стока за презентация

Experience Samsung Tour

https://www.youtube.com/watch?v=B3XL3FFxkRc#

https://www.youtube.com/watch?v=tCWsSO8x0qg#ws

http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...-u-Zagreb.html
    http://stiri-telefoane.mobilissimo.r...ideo_8471.html

Пълна гавра със потенциалните клиенти.....2 хладилника ...4 ноутбука 1 таблет няколко мобилни телефона ,3 перални и 3 телевизора
    1 изложен samsung LE46C9000 който не е нищо особенно-тънък ,но с по-широка рамка от на С8000. С нищо не превъзхожда С7500.
    Необразовани консултанти ,няма интернет връзка да тестваш нещо и ако посетителите са случайно собственици на мобилен телефон Samsung може да попълнят анкетна карта за да получат талон за 5% отстъпка при пазаруване /има срок за покупката/.
    На 13-14-и са във Пловдив ,а на 16-17-и октомври са във София.

Разбира се посещаемоста е ниска-3-4 човека на 20 минути... така и не се сещат ,че на балканите ,ако няма келепир /разбирай нещо безплатно/ - няма посещения.
    Поне да бяха направили анкета със награди-телевизори, хладилници, телефони, принтери, камери.... бюджет за награди /примерно 6000лв на посещение в град/

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2005

а някой успял ли е да стриимне онлайн контент към телевизора?

например iptv или онлайн радио?

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здрасти,
    да аз съм тествал с Drivecast от Internet на В650 можеш да добавиш интересни сайтове с записани предварително предавания, музика и etc. Има доста сайтове поддържащи услугата от която можеш да се възползваш.
    Успех!

12. Тук е от
    Oct 2010

Вчера бях в ТП да разгледам Samsung 40с750 специално да получа инфо за 3Д-то
    Продавача ми даде да сложа очилата и пусна преобразувателя от 2Д на 3Д - не усетих почти никаква разлика освен че най - близкия предмет изглеждаше горе-долу като на 3Д, а останалите - абсолютно 2Д.
    Продавача сподели че дори да си купя Блу рей 3Д тази технология все още не е добре развита и единствения 3Д филм до сега е Аватар, а пък цифрова 3Д ТВ в БГ щяли да пуснат след много години.
    Съгласих се с по горното и най - вероятно ще мина на с650, обаче се замислих че като купувам ТВ който ще използвам дълъг период от време по добре да е с750. Попитах продавача дали самия телевизор има потенциал за добро 3Д възпроизвеждане след някоя друга година и той ми каза че най - вероятно повече зависи от софтуера и ще може в бъдеще да се ъпдейтне и ТВ ще става за добро 3Д.

Моля да ми дадете някакъв съвет

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не чакай C650 да стане 3D. Не че не може, но кой ще им купува 3D моделите иначе.
    C750 има едно предимство, че при него е оправен един бъг с размазване на дребните детайли, който има С650. Не мисля, че сегашната разлика в цената го оправдава.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2010

говорех за с750 че ще има ъпдейт

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Не вярвам един ъпдейт да оправи трансформирането , процесора толкова си може. Тошиба в топ 3D версията използват 4 супермощни процесора за компютри . Разбира се това не сме го гледали колко може .
    По -важното е че модела е по-добър, 200хц. и е винаги с матрица на Самсунг , а и дизайна е страхотен.

17. Тук е от
    Oct 2010

Сигурен ли си че при с750 матриците са само на Самсунг ?
    Защото съм си намерил от Германия:
    Самсунг 40с650 за 1030лв
    и
    Самсунг 40с750 за 1340лв
    Това са цени без ДДС и без доставка, но ДДС няма да плащам защото ще го купя на фирмата си, а транспорта - така или иначе ще ходя скоро до Виена
    Чудя се за 300лв разлика дали си заслужава с750

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аз с други матрици не съм виждал както в този така и в останалите 3D модели на марката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе