Да, смениха панела. След хиляди мъки накрая попаднах на някаква работеща единица в България. В Централния сервиз на К и К наистина си свършиха работата професионално. Засега всичко е наредПървоначално публикувано от hristoslav2
Да, смениха панела. След хиляди мъки накрая попаднах на някаква работеща единица в България. В Централния сервиз на К и К наистина си свършиха работата професионално. Засега всичко е наредПървоначално публикувано от hristoslav2
имам същият проблем моля за помощПървоначално публикувано от eka
Здравейте, баща ми си купи Samsung LE37C530 може ли някой да ми каже как става превключването от
дистанционното между цифровия и аналоговия тунер. Телевизора е с CAM модул на Близу и превключването става след като свършат
цифровите канали и започват аналоговите. Не можах да намеря бутон за бързо превключване между двата тунера. Знам че Сони имат отделен бутон на дистанционното у-е а при Панасоник е с бутона TV. Предварително благодаря.
1. Title
2010 Model Firmware for self-upgrade
2. Applicable Model
LE**C6, 7, 8 Series
3. Carrier or Corporate Customer
Open Market
4. Description
T-VALDEUC-2002.0
. OSD wrapping of specific languages issue on wireless pop-up window
. To remove the message of ''USB Overload''
. [MHEG] memory leak at iFrame channel (only UK)
. Latvian / Lithuanian OSD error when insert wireless dongle.
При SAMSUNG това е организирано по следния начин:Първоначално публикувано от venko285
Два пъти натискаш бутона за един и същи канал. Напр.: на 1 канал ти е инсталирана някоя програма от цифровия тунер. Ако пак натиснеш 1 ТВ ще превключи на програмата инсталирана на 1 канал от аналоговия тунер.
Малко е тъпо направено, но е така.
Благодаря за бързия отговор следващия път като отида при него ще го пробвам.Първоначално публикувано от gadinoid
След като Samsung минаха през Сърбия и Румъния вече са тук и в момента са паркирали пред Пикадили Младост Варна - два тира/холандски/ със стока за презентация
Experience Samsung Tour
https://www.youtube.com/watch?v=B3XL3FFxkRc#
https://www.youtube.com/watch?v=tCWsSO8x0qg#ws
http://www.tportal.hr/scitech/tehno/...-u-Zagreb.html
http://stiri-telefoane.mobilissimo.r...ideo_8471.html
Пълна гавра със потенциалните клиенти.....2 хладилника ...4 ноутбука 1 таблет няколко мобилни телефона ,3 перални и 3 телевизора
1 изложен samsung LE46C9000 който не е нищо особенно-тънък ,но с по-широка рамка от на С8000. С нищо не превъзхожда С7500.
Необразовани консултанти ,няма интернет връзка да тестваш нещо и ако посетителите са случайно собственици на мобилен телефон Samsung може да попълнят анкетна карта за да получат талон за 5% отстъпка при пазаруване /има срок за покупката/.
На 13-14-и са във Пловдив ,а на 16-17-и октомври са във София.
Разбира се посещаемоста е ниска-3-4 човека на 20 минути... така и не се сещат ,че на балканите ,ако няма келепир /разбирай нещо безплатно/ - няма посещения.
Поне да бяха направили анкета със награди-телевизори, хладилници, телефони, принтери, камери.... бюджет за награди /примерно 6000лв на посещение в град/
а някой успял ли е да стриимне онлайн контент към телевизора?
например iptv или онлайн радио?
Здрасти,
да аз съм тествал с Drivecast от Internet на В650 можеш да добавиш интересни сайтове с записани предварително предавания, музика и etc. Има доста сайтове поддържащи услугата от която можеш да се възползваш.
Успех!
Вчера бях в ТП да разгледам Samsung 40с750 специално да получа инфо за 3Д-то
Продавача ми даде да сложа очилата и пусна преобразувателя от 2Д на 3Д - не усетих почти никаква разлика освен че най - близкия предмет изглеждаше горе-долу като на 3Д, а останалите - абсолютно 2Д.
Продавача сподели че дори да си купя Блу рей 3Д тази технология все още не е добре развита и единствения 3Д филм до сега е Аватар, а пък цифрова 3Д ТВ в БГ щяли да пуснат след много години.
Съгласих се с по горното и най - вероятно ще мина на с650, обаче се замислих че като купувам ТВ който ще използвам дълъг период от време по добре да е с750. Попитах продавача дали самия телевизор има потенциал за добро 3Д възпроизвеждане след някоя друга година и той ми каза че най - вероятно повече зависи от софтуера и ще може в бъдеще да се ъпдейтне и ТВ ще става за добро 3Д.
Моля да ми дадете някакъв съвет
Не чакай C650 да стане 3D. Не че не може, но кой ще им купува 3D моделите иначе.
C750 има едно предимство, че при него е оправен един бъг с размазване на дребните детайли, който има С650. Не мисля, че сегашната разлика в цената го оправдава.
говорех за с750 че ще има ъпдейт
Не вярвам един ъпдейт да оправи трансформирането , процесора толкова си може. Тошиба в топ 3D версията използват 4 супермощни процесора за компютри . Разбира се това не сме го гледали колко може .
По -важното е че модела е по-добър, 200хц. и е винаги с матрица на Самсунг , а и дизайна е страхотен.
Сигурен ли си че при с750 матриците са само на Самсунг ?
Защото съм си намерил от Германия:
Самсунг 40с650 за 1030лв
и
Самсунг 40с750 за 1340лв
Това са цени без ДДС и без доставка, но ДДС няма да плащам защото ще го купя на фирмата си, а транспорта - така или иначе ще ходя скоро до Виена
Чудя се за 300лв разлика дали си заслужава с750
Аз с други матрици не съм виждал както в този така и в останалите 3D модели на марката.