Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 168 от 172 ПърваПърва ... 118158166167168169170 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,506 до 2,520 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Явно, на hristoslav2, тръпката му е цитирам: миналогодишните модели -серия B. Защото, досега не съм получил, някакъв приложим съвет за подобряване на функциолността на C серията. Все пак сме в края на 2010год, а не 2009г.

Давам инфо за моделите от последните две години. За мен няма предимство на едните пред другите или искаш да деля собствениците на две групи-превилигировани и не превилигировани. Не си сакат - можеш и сам да потърсиш нещо за твоят модел ,а не да чакаш наготово.

И за твое сведение събирам инфо за модели 2011 г
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366444

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

nkd благодаря

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от bangelius
    С последния фърмуеър - 3003.3 за LE40C650 , приложението Yahoo Widget се инсталира без проблем и без допълнителни настройки след избиране на бутона Internet.

Проблемът , обаче е , че приложението е изключително постно откъм функции , бих казал дори - непотребно , ако не му се добавят нови "джаджи".

Ъпдейтнах към 3003.3 и пак не намирам Yahoo Widget. В коя точно категория да го търся?

5. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Ъпдейтнах към 3003.3 и пак не намирам Yahoo Widget. В коя точно категория да го търся?
    При мен след инсталиране на последния фърмуер , като влязох в Internet@TV , автоматично ми се обновиха всички приложения , сред които се появи и самото Yahoo...

6. Тук е от
    May 2010

Добре де никой ли няма да каже, да опише точно как става или не става да се
    подкартва с плеара на тв 40c650 чист блу-рай филм (BDMV).мерси

7. Тук е от
    Jul 2010

Привет и от мен!
    От известно време насам съм се захласнал по UE32C6000 / http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl= /
    Ако някой има впечатления за този модел нека си напише мнението тук. Цената му в момента е 1519 лв.
    Вкъщи ползвам стандартното оборудване на Булсатком /SD приемник/ и гледам предимно спорт. ЧУдя се как ли ще излезе картинката със стандартната разделителна способност на този LED LCD? Преди няколко дни един приятел ми демонстрира как се справия 32`` LCD Panasonic и останах доволен от видяното.
    Ориентирал съм се към Самсунг понеже нали те в момента са водещ производител на LCD, дизайна също ми допада.
    Както вече споменах, ще се гледа предлаганото от Булсатком, а разстоянито ще е някъде минимум 2,5 метра.
    Ще чакам коментари относно въпросния модел.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от tricki11
    Здравейте, искам да попитам нещо:
    Някой успявал ли е да пусне DTS-WAV файл на 40С650? Телевизора има DTS 2.0 , филмите с DTS 5.1 канално аудио тръгват...защо не може да се плейва и 5.1 канално аудио? Или може, а аз греша някъде?
    Благодаря Ви за отговорите.

10. Тук е от
    Nov 2010

Здравейте, предстои ми да сменям и аз старият телезвизор в къщи. След доста четене и ровене се спрях на модела 40С650. Интересува ме как е качеството на звука от вградените му говорители. Никъде не срещнах мнения по този въпрос. Единственото което разбрах е, че няма вграден нискочестотен(бас) говорител.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Здравей, аз взех същия преди по-малко от месец. Според мен качеството на звука е задоволително (не съм го сравнявал с други тв от същия клас, а със старото ЦРТ). Даже повече от задоволително за гледане на тв програми. Разбира се по-добре е да се включи през оптика в ресивър. Ако питаш мен 40С650 си струва парите (даже промоцията на МЕТРО още не е изтекла - 1618 лв). Единствено сервизното меню е доста орязано, като няма дори наработените часове, нооооо това е положението. . Успех.

12. Тук е от
    Oct 2006

Здравей те!От няколко месеца съм и аз с Samsung 40C650 даже около половин година Много съм доволен от телевизора.Когато си го купих в нас забелязах че има изгорял пиксел и се наложи да изчакам малко и да го сменя с друг.Забелязах че при първия имаше по-нов фирмуер а при този сега е по стар и има липси в менюто.Много искам да си направя Update но незнам какво ще последва ако не се обнови както трябва.Ходих в сервиз на K&K там ми казаха че не правят обновяване на софтуера.Ще бъда много доволен и признателен ако някой които си е обновявъл Софтуера на телевизора да сподели точно как се прави и какви са опасностите.Защото както ми обясниха в сервиза ако не минело както трябва нещата накланяли кам 400-600 лева.Благодаря предварително за инфото!

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от katlak
    Единствено сервизното меню е доста орязано, като няма дори наработените часове, нооооо това е положението. . Успех.
    Някой да е успял да намери позицията за наработени часове ??/или поне нещо което да прилича на такова/
    Цитат Първоначално публикувано от de4obg
    Здравей те!От няколко месеца съм и аз с Samsung 40C650 даже около половин година Много съм доволен от телевизора.Когато си го купих в нас забелязах че има изгорял пиксел и се наложи да изчакам малко и да го сменя с друг.Забелязах че при първия имаше по-нов фирмуер а при този сега е по стар и има липси в менюто.Много искам да си направя Update но незнам какво ще последва ако не се обнови както трябва.Ходих в сервиз на K&K там ми казаха че не правят обновяване на софтуера.Ще бъда много доволен и признателен ако някой които си е обновявъл Софтуера на телевизора да сподели точно как се прави и какви са опасностите.Защото както ми обясниха в сервиза ако не минело както трябва нещата накланяли кам 400-600 лева.Благодаря предварително за инфото!
    Ето тук е обяснено достатъчно подробно
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366450
    Единственият по-голям риск е да спре тока по време на ъпгрейда. Тогава ще трябва да го носиш в сервиз за препрограмиране.
    Ако в сервиза наистина са ти отговорили така-то явно не си разбират от работата.
    /или не знаят как или не умеят да препрограмират -затова измислят някакъв сериозен проблем и сменят цялата платка/
    За 400-600 ще ти сменят Main Board-a /платката с процесора и тунера/

Samsung plant "BLUE-PHASE"-LCD´s, 240Hz und neues High-Speed-TFT-Panel ab 2011!
    http://www.hdtv-space-forum.de/index...ic,1783.0.html
    http://techon.nikkeibp.co.jp/english...080527/152422/

14.  

15. Тук е от
    Oct 2006

Благодаря за инфото!Мисля да направя ъпгрейда но преди това ще си взема UPS и бестова ще ми търябва.Пък за цената оня си я измисли на момента защото нему се занимаваше явно.

16. Тук е от
    Dec 2007

Имам самсунг 40c650 от 2 месеца. Взех го от Метро за 1538 лв с ДДС. Матрица SQ01.
    Като впечатления - телевизора е без забежки с леко модифицирани настройки за калибрация дадени в темата по назад. Вързал съм го през подмрежа с рутер Линксис, който е свързан към БТК ADSL. Има даже Speedtest от телевизора до сървър на самсунг и скоростта ми е около 4 мегабита.
    Има какво да се желае още от Интернет ТВ и очаквам Самсунг да предложат по интересни приложения.
    Allshare работи без забележки със стандартния сървър на самсунг. Дръпнах си всички серии на BBC Life Full HD(60GB) и картината е невероятна. Трябва да се приближиш по наблизо от 2 метра за да видиш детайли, иначе окото ми не ги различава, а имам добро зрение.
    Фърмуера го ъпдейтнах до последен(3003 към момента). Ъпдейта минава за 3-4 минути безпроблемно, сам си откри файла във флашката. Смятам, че има подобрение в картината от фабричния 1012. Изчезна едно замъгляване на картината, когато се гледа от по голям ъгъл.
    Като провайдери на телевизия на телевизора съм тествал цифрови SD Близу(на комшията), Булсат и Виваком. На Близу качеството беше по зле от сателитните, при който не се забелязва пикселизиране от 2 метра разстояние.

17. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2

Давам инфо за моделите от последните две години. За мен няма предимство на едните пред другите или искаш да деля собствениците на две групи-превилигировани и не превилигировани. Не си сакат - можеш и сам да потърсиш нещо за твоят модел ,а не да чакаш наготово.

И за твое сведение събирам инфо за модели 2011 г
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg366444
    Не искам да те обиждам, но за С серията не си дал никакви съвети за подобряване на функциолността им, относно сервизното меню за тях. Може би е орязано, но какво от това, след като тук обсъждаме неща, които не биха били възможни при стандартни настройки. Иначе този форум е безсмислен.

18. Тук е от
    May 2010

ако някой може да помогне с PS3 Media Server +40с650 както и да се опитвам немога да го подкарам то
    сървар да заработи .Инсталирал съм го на компа връзката с тв ми е през втората лан карта на дъното
    (с SAMSUNG PC Share Manager няма проблем) . ако някой може да каже подробно как се настрйва програма мерси
    немога да разбера къде бъркам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе