Имаш ли някъде в главното меню за настройка на DVB-C тунера предпочитани езици? Оттам си настрой като предпочитан език за субтитри и звук български и няма да имаш проблем.
Имаш ли някъде в главното меню за настройка на DVB-C тунера предпочитани езици? Оттам си настрой като предпочитан език за субтитри и звук български и няма да имаш проблем.
Да питам дистанционното за Самсунг С9000 лед дали става за Самсунг С7000.
Здравейте,
Вчера ми смениха ТВ-то в Технополис (Samsung LEC46653). Момчето видя изгорелия пиксел, колегата му от рекламация също се убеди. Нямаше спорове или каквото и да е било, като още предния ден бяха подготвили документите и изискали нова бройка. Уверих се, че е запечатана, вкл. дистанционно, книжки, транспортна лепенка на корпуса. Включихме ТВ и понеже не успях да си направя USB с цветови заливки много внимателно прегледахме екрана. Не установих изгорели пиксели.
Нямах снощи време за много настройки. Ще продължа днес ... Апропо матрицата или като се нарича там май не е от най-хубавите (АА01) но пък знае ли човек ... може да няма проблем.
Поздрави !
scorp Айде пак честито
Това едва ли някой може да ти отговори. Отиди в магазина и помоли продавач-консултантите да пробват.Първоначално публикувано от mar4o
Днес ще пробвам.Първоначално публикувано от deian
Благодаря!
Здравейте.
Знам, че е писано, но да попитам,че нещо не стана как да да намаля времето за превключване между каналите на Samsung C650. Да поясня, че влизах в сервизното меню/control/sub option и там няма RF Mute Time или Video Mute Time.
Та ако някой знае да помага PLS.
Това беше само за модели 2007/2008 година. Сори че съм пропуснал да го обявя.Първоначално публикувано от vazil
Е няма ли за моя някакъв начин
Може и да има ,но поне аз не знам такъв...Попитай сервизните техници.Първоначално публикувано от vazil
Е, чесно казано, Samsung C650, са много орязани от към сервизното меню. Не могат да заредят от флашка Content Library, поради, че не тр. да се зарежда не регламентиран софтуер, дори и да е нормален браузър. Сега виждам и др. ограничения. Ами то тогава тр. да търсим н-н, да пробием, тези ограничения, както е при по раншни модели като 2007,2008,2009. За какво ни са екстрите, като 5+1 за звука, след като имаме, доста повече ограничения от към функциолноста на ТВ. Не се оплаквам от картината, но все пак тр. и нещо повече.
Не знам дали е орязано. Най-вероятно има трик за влизане в още някое скрито подменю в сервизното. Така ограничават достъпа ,до неща ,които според тях не са желани в техните телевизори.
I wonder that the acronym for CN01 and AA01
Благодаря Hristoslav2Първоначално публикувано от hristoslav2
Сега няколко конкретни въпроса, които бих искал да попитам.
Настройки: кои са оптималните настройки на модела ?!?
Не мога да разбера функцията на ЕКО.
Не мога да свържа Самсунг мобилен телефон GT-B5722 с ТВ.
Пъхайки в USB входа закупеното устройство донгъл пак на Самсунг (в книжката пише препоръчан вход 1) картината и звука започват да накъсват. Интересно, че при включване във вход 2 този проблем намалява. Поради тази причина не продължих с настройките на wi-fi. Къде е причината !?!
Иначе филми с флашка тръгват и вървят добре със субтитри.
Апропо не съм проверил с Plug and Play дали още съм с настройка магазин или удома. Ако следва да променя ще трябва ли пак да инсталирам вече инсталираните програми ?!?
Нещо друго за модела ?! Да напомня LE46C653.
Благодаря на отзовалите се !
нов фърмуер за 40c650 T-VALDEUC-2004.0 от 20 октомври. ако някой го е качил да сподели впечатления. аз все още съм със стоковия.
Здравейте, някой пробвал ли е новият фирмуер за LE*B650 телевизорите T-CHL7DEUC_3001.1
след ровене цяла нощ в сервизното меню на ц650 забелязах, че има опции, който не са листнати в дървовидния списък, а се появяват след влизане в някое от списъка и със стрелка надолу се избира следващата опция. ако не съм се изразил правилно ще постна снимкиПървоначално публикувано от hristoslav2