Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 165 от 172 ПърваПърва ... 115155163164165166167 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,461 до 2,475 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Какви са новите Интернет приложения със новия фърмуер за C650, да знам дали си трува ъпгрейда и загубата на настройките?

2.  

3. pmarkov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от root666
    Какви са новите Интернет приложения със новия фърмуер за C650, да знам дали си трува ъпгрейда и загубата на настройките?
    Ми малко игрици, Yahoo widgets - има там 3-4 апликации включени, например времето, борса, новини. Абе не знам дали си струва, честно казано. Ако знаех, че ще ми затрие програмите, вероятно нямаше да го сложа. Но пък нали има експорт/импорт на програмите, така че може да си ги възстановиш лесно. Виж, другите настройки не знам да има начин да ги запазиш.

П.П. В немския форум подробно са коментирали, ако разбираш немски, ето линкче http://www.hifi-forum.de/viewthread-151-15365.html

4. zgk
    zgk е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Какво става, днес е пуснат нов фърмуер за C650 - T-VALDEUC-3000.6 с 98.95МВ. А само до преди един ден, снощи заредих T-VALDEUC-3001.1 с 130 МВ, който вече не се вижда в сайта на Samsung. Кой е актуалния?

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Телевизорът ми е UE-40C6000. Успях да покарам DLNA, не със софтуера на Самсунг, а с някакъв руски. Проблемът е, че субтитрите през DLNA излизат на "маймуница". Има субтитри, но не са на кирилица. Пробвах и с други DLNA сървъри, но резултатът е същия - субтитри има, но не на кирилица. Някакви идеи за проблема ?

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Докато върви филма от дистанционното Tools -> Subtitle settings -> Encoding -> Cyrillic Alphabet

7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Това го четох вече, но това меню го няма при възпроизвеждане от DLNA. Изобщо липсват каквито и да е опции за субтитрите. Има само при възпроизвеждане от флашка.

8.  

9. pmarkov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от zgk
    Какво става, днес е пуснат нов фърмуер за C650 - T-VALDEUC-3000.6 с 98.95МВ. А само до преди един ден, снощи заредих T-VALDEUC-3001.1 с 130 МВ, който вече не се вижда в сайта на Samsung. Кой е актуалния?
    Оф, вече и аз не знам - четох сега, че не позволявало да качиш 3000.6, ако вече си сложил 3001.1 (вероятно щото се усеща, че слагаш по-малък номер). И най-тъпото е, че не дават никаква информация за версиите - какво ново има, отстранени бъгове... ей така си изпляскват нова версийка и мълчание! Ема пък аз се надявам да пуснат малко повечко приложенийца, да добавят кодеци в плеъра, че чат-пат не харесва някои файлове, та затва гледам да се ъпдейтвам. Ама май напразно се напъвем - реално нищо не съм видял за 5-6 версии.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kamelot
    Това го четох вече, но това меню го няма при възпроизвеждане от DLNA. Изобщо липсват каквито и да е опции за субтитрите. Има само при възпроизвеждане от флашка.
    Може би го няма, защото сървъра, който ползваш вгражда субтитрите във видеото и тогава го подава на тв. Най-добре опитай с оригиналния сървър на самсунг.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Да, възможно е. Но аз опрях до ползването на друг сървър, защото този на Самсунг не работи. В смисъл, откриват се двете устройства - ТВ и РС, виждат се, споделил съм папки с филми, музика и снимки, но телевизора не показва съвместими файлове. Дава съобщение, че няма съвместими файлове и папката е празна.

Някъде прочетох, че трябва време да се опресни, но на компютъра няма никаква индикация, че програмата прави изобщо нещо... Папката с филми, която съм споделил е около 7 GB, дали трябва да изчакам повече ?

P.S. Сървъра, който ползвам в момента е http://www.homemediaserver.ru/

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

kamelot, сървъра на самсунг изисква намеса във файъруола на компа. Няма как да не работи сървъра. Руския не съм го пробвал, защото оригиналния си работи перфектно.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2005

pmarkov, на мен не ми се появихаYahoo widgets с новия фърмуеър, някакви специални настройки за страна ли имаш?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

pmarkov, на мен не ми се появихаYahoo widgets с новия фърмуеър, някакви специални настройки за страна ли имаш?
    на мен ми се ъпдейтна Samsung apps и ми деинсталира Yahoo като върнах настройките на default. пипах регионалните настройки за да го инсталирам.не мога да разбера защо не го пуснат за всички както и други apps

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

hacked, какво промени на регионалните настройки за да ти се появи Yahoo widgets?

17. pmarkov
    Guest

hacked, какво промени на регионалните настройки за да ти се появи Yahoo widgets?
    Доколкото си спомням, тия неща се изтеглиха онлайн с ъпдейта на Samsung apps. Иначе регионалните ми настройки са български.

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от biro
    kamelot, сървъра на самсунг изисква намеса във файъруола на компа. Няма как да не работи сървъра. Руския не съм го пробвал, защото оригиналния си работи перфектно.
    Проблемът е оправен. Оказа се, че като се пусне филм през флашка и се оправят субтитрите на кирилица, след това по DLNA също работят нормално.
    Благодаря все пак.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе