Брей, че много взеха да ги бълват през месец. Вече трети за 3 месеца. Хм...Първоначално публикувано от hacked
Брей, че много взеха да ги бълват през месец. Вече трети за 3 месеца. Хм...Първоначално публикувано от hacked
И аз това забелязах, но излизат само като инфо (не могат да се пипат). Освен това заработените часове не ги открих, както и опцията UI Color . Не знам дали ако ъпрейдна фирм-а няма да се промени това. Сега е с VALDEUC-1011.1. Не че е фатално, но ме човърка да пробвам.Първоначално публикувано от hacked
Здравейте, искам да попитам нещо:
Някой успявал ли е да пусне DTS-WAV файл на 40С650? Телевизора има DTS 2.0 , филмите с DTS 5.1 канално аудио тръгват...защо не може да се плейва и 5.1 канално аудио? Или може, а аз греша някъде?
Благодаря Ви за отговорите.
Ако имаш предвид назъбването на обектите опитай различни положения на Film Mode.
Здравейте, имам следния проблем с моя 40C650, CM02 матрица. Всъщност не съм сигурен дали е от него проблема или от кабелната. Става дума за цифровата на Кейбълтел, с КА модул. По същество, проблемът се състои в следното:
Когато гледам мач примерно по Диема или Нова Спорт, картината е доста добра, но се получава много често един кофти ефект при движенията. Не е този с пикселизацията/квадратчетата при по-компресиран стрийм. Това е малко трудно да се опише, около футболистите, които се движат, се показва за около 1-2 секунди област от тънки хоризонтални линии подобни на тези http://img.zamunda.net/bitbucket/litlev251020104.jpg и освен това се получава някакво дразнещо насичане на движението. Горе долу както се мъчи компютър като не му достигат ресусри. Та тези линии не са чак толкова дразнещи, обаче насичането е много неприятно. Като сменя на аналогова, там картината нормално е по-замацана и насичането доста по-рядко се случва, но пак го има понякога. При гледане на филм през USB не съм го забелязвал досега, но не съм гледал много досега. В момента гледам мач и ми прави впечатление, че по-често се случва когато има вертикално движение по терена, някой като замахва да ритне топката или смени посоката, както и ако действието е долната близка част на терена... Интересното е, че като дават футболисти или публика примерно в близък план го няма това, а само като се гледа отвисоко и футболистите са малки. Същото съм го забелязвал понякога и на други канали, когато някой говори примерно, около устата му, но основно се случва при мачове. Опитвал съм със всякакви настройки на Motion Plus, Филтър за цифров шум, Заглаждане на краищата и т.н., но без успех. Като че ли (но може и да се бъркам), по-добре се гледа спорт с включен Motion Plus, но когато се случи това с линиите, тогава пък насича/забавя повече. Като цяло струва ми се, че чертите са от кабелната, а насичането от телевизора, който не може да се справи нещо много добре в някои ситуации. При някой друг има ли го това и дали става дума за някакъв дефект?
И във Film Mode го има това, пак от време на време се назъбват движещите се обекти и се получава едно насичане/забавяне на движението за момент.Първоначално публикувано от lazarus18
Може и да е от включения Motion Plus. Опитай изцяло да го махнеш и тогава опитай която настройка на Film Mode е по-добре, че сега не се сещам коя опция за какво беше.
моля кажете ми дали на самсунг LE40B530 може да се активира усб и да плеива мултимедиа много 6те сам благодарен и ако може как става тожа
Отговорът на въпросът ти е НЕ! Това е възможно ,само в миналогодишните модели B550 и B620.Първоначално публикувано от poison
да но от сервизното меню може да се направи да е б650 тогава пак ли не става.Извинявам се предварително за тапиа вапрос
Това не означава ,че модела ти ще стане В650 и ще тръгне медия плейър. Шасито на В530 е различно от това на В550 и В620. Процесорът в него/В530/, е стар и няма такава възможност ,за възпроизвеждане на видео файлове.Първоначално публикувано от poison
Благодаря ти много и извинявай за отнетото време!
Четох някъде по форумите че става. И аз мисля да си взема, но чакам първо някой друг да го пробва и тогава.Първоначално публикувано от mar4o
От 2 дни има нов фърмуер T-VALDEUC-3001.1 за C650. Има някои неприятни изненади - очевидно тъй като е major release (демек главната цифра става от 2ххх на 3ххх, а не само нова minor версия с подномерче след точката) и при ъпгрейд се затриват всички настройки - включително запаметените канали! Иначе има разни новинки - появиха се нови Интернет приложения.
До сега всички фърмуери бяха около 98 МВ, а този е цели 130 МВ.
Предполагам че ще има доста нови нещица.