Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 20 от 172 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2005

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Привет!Имам проблем със телевизора ми .... TV LCD SAMSUNG-LE32S86B.Работи си нормално,но от време на време се случват странни неща с него.Тоест загасва си сам и после пак се включва.Често се случва да го направи 2 пъти един след друг ( в рамките на няколко секунди).Ще съм Ви благодарен ако можете да окажете някакво съдействие.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте съфорумци ,
    От сутринта се боря с моя ТВ Samsung LE40m87bd .
    Знам, че ма DVB_T , но като го пусна да сканитра не намира нищо. Сложих му една стайна антена и го настроих на стана Германия.
    Най-вероятно нещо бъркам.
    Моля помогнете.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от sid_bg
    Здравейте съфорумци ,
    Знам, че ма DVB_T , но като го пусна да сканитра не намира нищо. Сложих му една стайна антена и го настроих на стана Германия.
    Моля помогнете.
    Ако не си в София няма как да хванеш нещо.

5. Тук е от
    Nov 2007

Извинете, забравих.

В София съм.

6. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от VASILISTO
    Привет!Имам проблем със телевизора ми .... TV LCD SAMSUNG-LE32S86B.Работи си нормално,но от време на време се случват странни неща с него.Тоест загасва си сам и после пак се включва.Често се случва да го направи 2 пъти един след друг ( в рамките на няколко секунди).Ще съм Ви благодарен ако можете да окажете някакво съдействие.
    И на мен ми прави тези номера (но доста по-рядко) - LE-26B450. Направи ми впечатление, че го прави когато сигнала е слаб - значи работи, после картината изчезва, след това излиза съобщение, че сигнала е слаб или хич го няма и телевизора се гаси, след секунди се включва с картина. Интересното е, че не на всякога го прави като изчезне сигнала та и аз не мога да разбера защо. Дано някой даде адекватен отговор.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от magi_k
    Здравейте! Вече и аз луднах, нищо не разбирам. Какво трябва да се направи първо за да мога да си пусна филм или снимки на моя тв. Модел 42B430P2WXXH, каква е тази версия BR10. В менюто не намирам медиа плей, в сервизното меню влизам, но не намирам опциите описани в първият пост. Слагам флашката, но нищо не ми излиза на екрана, все едно че няма флашка там. Смъкнах толкова ръководства и даже си ги изпринтих, но не успявам да се справя. Ако някой може да ми помогне с настройките, ще съм ви страшно благодарна. Хора помагайте, явно съм технически страшно неграмотна за да не мога да се справя с тоя тв.
    ... ами всъщност телевизора ти, май изобщо няма плеер

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ... ами всъщност телевизора ти, май изобщо няма плеер
    Ми явно няма, а защо не разпознава флашката.? Влизам в сервизното меню и не мога да намеря опцията за по-бързо превключване на каналите и още други опции от първият пост липсват, даже ми е доста по различно серв. меню. Ако някой има този модел нека пише какви настройки е направил. И още на тв7 ми дава едно жужене, страшно дразнещо, как да го изчистя.? Картината е екстра, само говора е заглъхнал, но това жужене......
    Samara69, БЛАГОДАРЯ ТИ!

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ми явно няма, а защо не разпознава флашката.? Влизам в сервизното меню и не мога да намеря опцията за по-бързо превключване на каналите и още други опции от първият пост липсват, даже ми е доста по различно серв. меню. Ако някой има този модел нека пише какви настройки е направил. И още на тв7 ми дава едно жужене, страшно дразнещо, как да го изчистя.? Картината е екстра, само говора е заглъхнал това жужене.
    Samara69, БЛАГОДАРЯ ТИ!
    ... усб-то явно ти е само за ъпдейт на фирмуера, качи нов фирмуер от сайта на чиста, форматирана флашка ... мушния и ще видиш как ще я разпознае веднага
    Впрочем сигурна ли си, че си готова да се ровичкаш из сервизното меню ... и дали става въпрос за сервизното меню всъщност ?
    Това е възможно най-ниския модел плазма на самсунг, дори не се предлага навсякъде, нормално е да е орязан!

Впрочем задължително му обнови фирмуера:
    http://www.samsung.com/ru/consumer/d...&menu=download

11. Тук е от
    Sep 2009

Някой знае ли какви са измененията в новият фърмуер за 40b651 от 30.10.2009 ???

12. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от sid_bg
    Здравейте съфорумци ,
    Моля помогнете.
    DVB-T каналите започваха на 818 Mhz. Опитай да сканираш около тази честота.

13. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ... усб-то явно ти е само за ъпдейт на фирмуера, качи нов фирмуер от сайта на чиста, форматирана флашка ... мушния и ще видиш как ще я разпознае веднага
    Впрочем сигурна ли си, че си готова да се ровичкаш из сервизното меню ... и дали става въпрос за сервизното меню всъщност ?
    Това е възможно най-ниския модел плазма на самсунг, дори не се предлага навсякъде, нормално е да е орязан!

Впрочем задължително му обнови фирмуера:
    http://www.samsung.com/ru/consumer/d...&menu=download
    Е чак пък най-нисък, не ми се вярва, но щом казваш - така да е. В сервизното меню влизам info+menu+mute+power, в advance след натискане на 0000 и има доста неща, които са на off, но е доста по-различно от показаното в 1 пост и в други теми. Щом казваш че усб-то е само за ъпдейт, след като се ъпдейтне новият фърмуеър ще може ли да се гледат снимки от флашката.
    В сервизното меню ми дава следното:
    option
    adc/wb
    control
    advanced
    expert
    svc
    T-CRLPEUC-0174
    T-CRLPEUHC-2002.2
    T-CRLPEUS-1009
    ....
    В момента е с версия качена на 11.08.2009 - 002002.
    Още веднъж ти благодаря, че се отзоваваш на глупавите ми въпроси.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

... ами едва ли ъпдейта ще пусне плеера, ако го няма ... но нищо не пречи да опиташ, щото вече имаше обратния случай да го спре
    ...новия е 2004.0 ... пробвай, макар при мен да не искаше да сменя 2008 с 2009, че били идентични

16. Тук е от
    Sep 2009

А все пак какво има в новия ъпдейт?
    (или къде може да се види)

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Здравейте! Вече и аз луднах, нищо не разбирам. Какво трябва да се направи първо за да мога да си пусна филм или снимки на моя тв. Модел 42B430P2WXXH, каква е тази версия BR10. В менюто не намирам медиа плей, в сервизното меню влизам, но не намирам опциите описани в първият пост. Слагам флашката, но нищо не ми излиза на екрана, все едно че няма флашка там. Смъкнах толкова ръководства и даже си ги изпринтих, но не успявам да се справя. Ако някой може да ми помогне с настройките, ще съм ви страшно благодарна. Хора помагайте, явно съм технически страшно неграмотна за да не мога да се справя с тоя тв.
    USB входа е само сервизен при твоя модел/за ъпдейт/
    USB 2.0 1 (nur für Service)
    http://av.samsung.de/produkte/detail...f-cd374a03d45d

18. Тук е от
    Oct 2009

Много ви благодаря! Бях решила да гледам филми направо от усб-то, но да съм гледала по-обстойно в магазина (беше на по-ниска цена от другите магазини на ТМ).
    А само да попитам, в сервизното меню, как мога да намаля времето на превключване на каналите. Щом е само сервизно това усб, има ли смисъл да надграждам фърмуера. По-точно нямам никакъв шанс да го използвам за нещо друго (снимки и музика)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 172 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе