Аз само тоша гледам бе чошек, нарочно сшалям само такива филми.Никога до сега не е имало проблем.у
Аз само тоша гледам бе чошек, нарочно сшалям само такива филми.Никога до сега не е имало проблем.у
През uPnP? Инсталира ли си от диска програмата Samsung Share Manager или нещо такова? С него трябва да ги виждаш.Първоначално публикувано от dionisy
Да досега си бачкаше с нея без проблем, но вече с нищо не иска
Здравейте,
Samsung PC share manager - Споделяне - Задаване правила на устройство - ТВ то - Приемам ??? Антивирусна или файърлоу спиращ програмата?? Всичко нормално ли ти е при мрежовия тест ? От флашка или външен хард подкарва ли ти МКВ тата ?
успех
Не е проблема в ПС шера другите файлове си ги показва само тези с .мкв не .Който е работил с програмата знае, че примерно има файлове, които като ги пуснеш казва "непознат видео формат" и не ги плейва. При мен случая, е че дори не ги показва телевизора независимо с каква програма са шернати и колко са големи.
Здрасти,
Сигурен ли си, че си на Movie? Показва ли ти филми с друго разширение - avi, mpeg..? с кой фърмуер си ? какво си направил, преди да спре да подкарва МКВ тата? Дай малко повече информация какво си пробвал да не питаме неща които вече си направил.
Успех!
Абсолютно всичко друго си чете.Показва си другите файлове включително и тези които ги дава като непознат видео формат.Не съм правил абсолютно нищо нито по настройките нито нещо друго просто вечерта работеше и на другия ден не.С фирмуера които си е заводски съм.Мислих да го сменя, което би триабвало да реши проблема, но от магазина ми казаха, че отпадала гаранцията при смяна на фирмуера от потребителя.
Здравейте колеги , преди 2 месеца си бях взел тошиба 32AV635 , сега ми предстои да го сменям с друга марка и се колебая между SAMSUNG LE-32B450 и LG 32LF2510 , долу горе около 800-900 лв , какво бихте ме посъветвали или д апредложите някой друг в този ценови диапазон държа да има DVB-C тунер.
PS. По принцип засега съм се спрял на samsung - а
Искам да попитам, има ли значение последната буква в модела за това какъв фирмуер ще се сложи, защото в UK сайта на самсунг модела е LE32B651T3WXXC а моят е LE32B651T3WXXН да не стане някакъв сакътлък![]()
Вече ще се гръмна с този телевизор.Намерих подходящия фирмуер, форматирах флашката инсталирах там програмата както си е по инструкциите, ръгам в телевизора давам му актуализация на софтуера. Изписва сканирам за УСБ това може да отнеме до 30сек. И след това екран , накойто пише "Няма УСБ устройство.Моля проверете връзките" Помогнете
dionisy,
Аз съм с 46B651, първоначално със заводския фърмуер въобще не показваше .мкв, след ъпдейта (последният от сайта на Самсунг) вече ми ги плейва, пробвай да ъпдейтнеш база данни на Share manager-a, ако искаш да махнеш папката и да я добавиш наново. Успех!
Току що и това направик с фирмуера, който излезе вчера, но уви никаква промяна.Мисля си, че някаква опция в сервизното меню се е офнала, ама като нямам от къде да видя опциите при работещ вариант и това не мога да пробвам.
Здравейте! Вече и аз луднах, нищо не разбирам. Какво трябва да се направи първо за да мога да си пусна филм или снимки на моя тв. Модел 42B430P2WXXH, каква е тази версия BR10. В менюто не намирам медиа плей, в сервизното меню влизам, но не намирам опциите описани в първият пост. Слагам флашката, но нищо не ми излиза на екрана, все едно че няма флашка там. Смъкнах толкова ръководства и даже си ги изпринтих, но не успявам да се справя. Ако някой може да ми помогне с настройките, ще съм ви страшно благодарна. Хора помагайте, явно съм технически страшно неграмотна за да не мога да се справя с тоя тв.
Сега вече и субтитрите не тръгват.Явно този телевизор има някакъв проблем с DLNA и колкото и да си играя няма да се оправи.Лошото, е че ако го занеса на сервиз и те ще гледат го като изкопаемо защото тази технология е нова и не са запознати ного с нея.Някой има ли идея от къде може да се изтрие лога, че е влизано в сервизното меню, защото ако го занеса така няма да ми признаят гаранцията.
В менюто субтитри би ли трябвало да има на избор на език "Български"?