Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 19 от 172 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2003

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Аз само тоша гледам бе чошек, нарочно сшалям само такива филми.Никога до сега не е имало проблем.у

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от dionisy
    Аз само тоша гледам бе чошек, нарочно сшалям само такива филми.Никога до сега не е имало проблем.у
    През uPnP? Инсталира ли си от диска програмата Samsung Share Manager или нещо такова? С него трябва да ги виждаш.

4. Тук е от
    Nov 2003

Да досега си бачкаше с нея без проблем, но вече с нищо не иска

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    Samsung PC share manager - Споделяне - Задаване правила на устройство - ТВ то - Приемам ??? Антивирусна или файърлоу спиращ програмата?? Всичко нормално ли ти е при мрежовия тест ? От флашка или външен хард подкарва ли ти МКВ тата ?
    успех

6. Тук е от
    Nov 2003

Не е проблема в ПС шера другите файлове си ги показва само тези с .мкв не .Който е работил с програмата знае, че примерно има файлове, които като ги пуснеш казва "непознат видео формат" и не ги плейва. При мен случая, е че дори не ги показва телевизора независимо с каква програма са шернати и колко са големи.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здрасти,
    Сигурен ли си, че си на Movie? Показва ли ти филми с друго разширение - avi, mpeg..? с кой фърмуер си ? какво си направил, преди да спре да подкарва МКВ тата? Дай малко повече информация какво си пробвал да не питаме неща които вече си направил.
    Успех!

8.  

9. Тук е от
    Nov 2003

Абсолютно всичко друго си чете.Показва си другите файлове включително и тези които ги дава като непознат видео формат.Не съм правил абсолютно нищо нито по настройките нито нещо друго просто вечерта работеше и на другия ден не.С фирмуера които си е заводски съм.Мислих да го сменя, което би триабвало да реши проблема, но от магазина ми казаха, че отпадала гаранцията при смяна на фирмуера от потребителя.

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Здравейте колеги , преди 2 месеца си бях взел тошиба 32AV635 , сега ми предстои да го сменям с друга марка и се колебая между SAMSUNG LE-32B450 и LG 32LF2510 , долу горе около 800-900 лв , какво бихте ме посъветвали или д апредложите някой друг в този ценови диапазон държа да има DVB-C тунер.

PS. По принцип засега съм се спрял на samsung - а

11. Тук е от
    Nov 2003

Искам да попитам, има ли значение последната буква в модела за това какъв фирмуер ще се сложи, защото в UK сайта на самсунг модела е LE32B651T3WXXC а моят е LE32B651T3WXXН да не стане някакъв сакътлък

12. Тук е от
    Nov 2003

Вече ще се гръмна с този телевизор.Намерих подходящия фирмуер, форматирах флашката инсталирах там програмата както си е по инструкциите, ръгам в телевизора давам му актуализация на софтуера. Изписва сканирам за УСБ това може да отнеме до 30сек. И след това екран , накойто пише "Няма УСБ устройство.Моля проверете връзките" Помогнете

13. Тук е от
    Sep 2009

dionisy,
    Аз съм с 46B651, първоначално със заводския фърмуер въобще не показваше .мкв, след ъпдейта (последният от сайта на Самсунг) вече ми ги плейва, пробвай да ъпдейтнеш база данни на Share manager-a, ако искаш да махнеш папката и да я добавиш наново. Успех!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2003

Току що и това направик с фирмуера, който излезе вчера, но уви никаква промяна.Мисля си, че някаква опция в сервизното меню се е офнала, ама като нямам от къде да видя опциите при работещ вариант и това не мога да пробвам.

16. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте! Вече и аз луднах, нищо не разбирам. Какво трябва да се направи първо за да мога да си пусна филм или снимки на моя тв. Модел 42B430P2WXXH, каква е тази версия BR10. В менюто не намирам медиа плей, в сервизното меню влизам, но не намирам опциите описани в първият пост. Слагам флашката, но нищо не ми излиза на екрана, все едно че няма флашка там. Смъкнах толкова ръководства и даже си ги изпринтих, но не успявам да се справя. Ако някой може да ми помогне с настройките, ще съм ви страшно благодарна. Хора помагайте, явно съм технически страшно неграмотна за да не мога да се справя с тоя тв.

17. Тук е от
    Nov 2003

Сега вече и субтитрите не тръгват.Явно този телевизор има някакъв проблем с DLNA и колкото и да си играя няма да се оправи.Лошото, е че ако го занеса на сервиз и те ще гледат го като изкопаемо защото тази технология е нова и не са запознати ного с нея.Някой има ли идея от къде може да се изтрие лога, че е влизано в сервизното меню, защото ако го занеса така няма да ми признаят гаранцията.

18. Тук е от
    Nov 2003

В менюто субтитри би ли трябвало да има на избор на език "Български"?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 172 ПърваПърва ... 917181920212969 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе