Коя програма се ползва за целта?Първоначално публикувано от lazarus18
Коя програма се ползва за целта?Първоначално публикувано от lazarus18
А ти защо не четеш първите постове с FAQ ?Първоначално публикувано от oraclebobo
По въпроса за проблемите с аудиото си ги преконвертирай с Audioconverter на AC3 или AAC.
http://www.networkedmediatank.com/wi...ert_DTS_to_AC3
Ето ти линк за програма, която с 2-3 кликания ти прави всичко.
http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/
файлове възпроизвеждани от плейъра на Samsung LExxB65x LCD TV 2009 Series 6 (UK)
http://www.avforums.com/forums/attac...yback_test.pdf
Снощи си взех, след дълги умувания. Самсунг 40В650. Супер върви на Булсатком. Не мога обаче да изкарам субтитри на външния дикс mkv файл със sub
Излизат ми str, но не и sub. ПОМОЩ
Ами конвертирай ги от SUB в SRT например с Subtitle Work Shop.
Да ви питам,
нормално ли еслед като изгасне тока за около час да ти се налага отново да сверяваш часовника, защото е кофти телевизора (LE 26B450) да го ползваш за будилник а сутринта да няма никой?
Тъпо е но си е така... Не трябва да се разчита за това
Навсякъде пише, че чете sub. В кои настройки да пипна. БлагодаряПървоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
Пробва ли други филми със субтитри .sub? Пусни им една проверка в Subtitle Work Shop за грешки. Жената доста сериали гледа чрез флашката и никога не ми се е оплакала че не излизат субтитрите. Едва ли всички са били с разширение .srt.Първоначално публикувано от oraclebobo
И аз нямам проблеми със субовете а гледам постоянно филмите на вграденият плейър било то FullHD или сериали![]()
Здравейте,
някой сблъсквал ли се е със следния проблем:
настройваш каналите автоматично и GUID-а се появява, изключваш телевизора, включваш го отново и няма GUID.
Пробвах на различни държави-все едно и също.Да кажа само,че кабелната ми е Евроком и съм с САМ модул, а ТВ-то е PS50B850.
Ако някой има идея.....
Незнам тук ли е мястото да сложа настройки за Samsung LE 32B450 да не изглежда картината изкуствена
Mode Standard: normal/high ambient Light
Backlight 7
Contrast 95
Brightness 45
Lower Sharpness 20
Colour 50
Tint G45/R55
Dynamic Contrast Off
Gamma 0
White Balance:
Red-Offset 10 G-Offset 25 Blue Offset 5
Red-Gain 10 G-Gain 25 Blue-Gain 5
Flesh Tone 0
Turn Off Edge Enhancement (adds anomalies)
Digital NR Auto (This can be turned Off in Game Mode/video source)
Film Mode Off/Auto when connecting SD Video source
Use same settings for Movie Mode: low ambient light
Lower Backlight 5
Господа знаещи, бих искал да помоля за малко помощ. Притежавам плазмен телевизор SAMSUNG PS50B610 и наблюдавам следният дразнещ факт, който се проявява само при изключен телевизор. От време на време(няма някакъв точно определен период) телевизора сам се включва за няколко секунди (може би 3-4) и пак се изключва преди да се покаже каквото и да е на екрана. Някъде бях чел/чул че това може да е свързано с евентуален автоматичен ъпдейт и можело да се изключва от сервизното меню, но не мога да съм сигурен. Случаят не е единичен. Та, молбата ми към запознатите със сервизното меню е ако им е удобно да напишат как стъпка по стъпка да изключа този автоматичен ъпдейт или както там се казва(ако е възможно, разбира се). Благодаря предварително на всеки отзовал се.
p.s. Прочетох, че някои собственици на LCD SAMSUNG са активирали пак от сервизното меню медиен плейър. Дали е възможно това да се случи и при моя модел и как точно. Благодаря!
p.s. Мисля, че сам се справих, но все пак да питам още нещо: какво означава когато в сервизното меню в пункт ADC/WB -> ADC -> AV callibration е на "failure"?
Здравейте, за момента мисля да си купя SAMSUNG LE-37B651. Обаче имам питанка, каква матрица е за предпочитане? Какво трябва да пише на стикера? Все пак , ако имам избор да взема по-доброто.
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ако не греша, трябва да е това. Благодаря на автора на цитата.Първоначално публикувано от hristoslav2