Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 23 от 172 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно
Резултати от 331 до 345 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    adtomov, нито ти си виждал мойто черно, нито аз твойто ... така, че все едно чие е по-добро
    ... важното е кеф да има, а тук ти имаш два инча повече, което няма да ти го простя да знаеш
    сериозно: ... тази плазма Samsung PS50B850 е невероятен телевизор, а и с новата цена е направо неустоима, къдя зяпа народа, идея си нямам
    Твоето черно съм го виждал в магазина, наистина, при малко по-други условия, но все пак, мога да го оценя. Моята LCD матрица не издържа сравнението, па макар и с калибриране.
    За двата инча повече имам да черпя, а пък за хубавите думи по отношение на твоя модел-ти. Ще рече - трябва да се срещнем на маса... Таман ще имам възможност да ти покажа фото-гаубицата за снимане на матрици

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2009

adtomov, прав си, така е ... малко сме далече обаче, все едно де, нали е глобализация ... какво са някакви разстояния, нали ще има телепортация, а ти ще си първият, който ще я заснеме, сигурен съм ... жив и здрав и все така активен ... хората уж имат нужда от това дето правим, а като гледам все пак си купуват това, което си искат ... и после питат, ама що така ... на мен ми през ***, ама нали уж имаше някаква идея
    П.П:... все едно де, жив и здрав и дано да си бил полезен на когото трябва ... уф, не ставаме като нация, дори при избор на телевизор ни личи, ориенталци некви ... и нека да добавя, с известни изключения

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://www.hdtv.ru/news/events/7213-...d-samsung.html
    В Япония Самсунг почти не присъства на пазара заради съдебни забрани
    http://job4it.net/news/?p=2191
    Самсунг прерасна в гигант именно заради кражба на патенти и в момента е най-големият производител на телевизори в света
    1.Samsung
    2.Sony
    3.Panasonic

5. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    http://www.hdtv.ru/news/events/7213-...d-samsung.html
    В Япония Самсунг почти не присъства на пазара заради съдебни забрани
    http://job4it.net/news/?p=2191
    Самсунг прерасна в гигант именно заради кражба на патенти...
    Коментар: Кокошката, яйцето, кокошката, яйцето,... Саламът, Санчо...е като... Свободата! .... И салама си го бива, Ваше превъзходителство!
    *VA спорове. Мдa. Каквото и да приказват, винаги става въпрос за пари...
    Но поне мен ме разсмя чистосърдечно
    Адмирации, hristoslav2!!!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Коментар: Кокошката, яйцето, кокошката, яйцето,... Саламът, Санчо...е като... Свободата! .... И салама си го бива, Ваше превъзходителство!
    *VA спорове. Мдa. Каквото и да приказват, винаги става въпрос за пари...
    Но поне мен ме разсмя чистосърдечно
    Адмирации, hristoslav2!!!
    Заради решението на щатският съд /в полза на Samsung/ Sharp имаха забрана за продажба на техните LCD продукти в Щатите-писах за това в общата тема преди 3 месеца.Какво ли става с делата в Германия и Холандия срещу Samsung ? Току виж забранили продажбите им Европа

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Заради решението на щатският съд /в полза на Samsung/ Sharp имаха забрана за продажба на техните LCD продукти в Щатите-писах за това в общата тема преди 3 месеца.Какво ли става с делата в Германия и Холандия срещу Samsung ? Току виж забранили продажбите им Европа
    Няма как да стане, иначе ще има платени убийства, или най-малкото протакане до дупка. Когато става въпрос за големи пари, нещата опират до доста драстични мерки. Това е моята лична прогноза, но както и да е.
    Апропо, да ти припомня, имаш право да се усмихваш и смееш на Општа.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Да ги спират отвсякъде и да ги пращат при нас на безценица.

10. Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от marmoran
    Часовника
    Ако е на АВТО, часовника ви е 3 часа назад, съответно и guide ви е с 3 часа назад, което е дразнещо и не може да ползвате EPG-то.
    За да се оправи трябва да влезете и да променете часовника на Ръчно, след което го изключете. След стартирането влезте на Време - и дайте АВТО.

Здрасти,

Имам Sasmsung LE 37b650 и пробвах гореописаната процедура, но не се получи - часовника отново се връща назад. А ако го оставя на верен час, ръчно сверен - ЕПГ-то се разминава. Моля, те помогни ми да ги синхронизирам, но не с 2 часа назад.

Благодаря!
    И при мен не се получава... Часовника ми стои с 2 часа назад.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dobri
    И при мен не се получава... Часовника ми стои с 2 часа назад.
    Здравейте,
    - Настройки - Plug&Play menu - PIN code, страна "*" - * - каквато държава изберете ще е по GMT - Greenwich Mean Time . При "Други" няма да имате проблем с "Guide" и ще съвпада с нашата часова зона, но за съжаление ще ви се променят widgets и ще имате Youtube и AccuWeather widgets (т.е. като при настройки на държава Ireland) . Youtube е по функционално и има превъртане и още няколко екстри в сравнение със другия widget
    - Търсене на цифров/аналогов канал
    Играх си да мога да направя времето да съвпада с нашата часова зона и да има всичките widgets, но не достигнах до решение. Предпочетох "guide" да работи коректно, пред останалите малко безмислени по мое мнение widgets.
    Успех

12. Тук е от
    Sep 2005

И аз имам проблем с настройката на часа и guide. Имам 32B530 и на страна за цифровата сигнал сам задал "Други", а за аналог-източна европа и времето ми се разминава с 1 час. Кабелната е на Евроком Велико Търново. Как да ги сихнронизирам за да е верен guide?
    Всъщност часът на тв-то и на guide не се разминават, ами се разминава всичко с 1 час от реалният т.е. ако е 11 часа на тв е 10 часа?
    Това ми е по сериозният проблем.
    Искам да попитам и още нещо за тови модел- дали може нещо да се отключи от сервизното меню- ходих там вече и само разглеждах. Примерно през usb-да чете снимки ( до колко разбрах не може да чете видео) и т.н. други такива скрити екстри

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от maddevil
    Искам да попитам и още нещо за тови модел- дали може нещо да се отключи от сервизното меню- ходих там вече и само разглеждах. Примерно през usb-да чете снимки ( до колко разбрах не може да чете видео) и т.н. други такива скрити екстри
    Няма такива екстри-миналогодишният модел А556 е преименуван в тазгодишният В530
    -тоест твоят модел е на миналогодишното шаси и чипа му няма такива възможности

14.  

15. Тук е от
    Nov 2003

Има ли начин да се види устройство, закачено на USB порта на телевизора? На моя модел неще да си оправи часовника - включа ли го авто веднага бяга с два часа...

16. Тук е от
    Jul 2009

Здравейте,

от скоро съм собственик на Samsung 37B650 и искам да споделя следното с вас:

когато гледате през медия плеъра филм, който е 25fps и имате синхронизирани субтитри SUB (MicroDVD) формат към него, в случай че се получава разминаване (субтитрите изостават все повече с напредването на филма), тогава е достатъчно да се добави "{1}{1}25.000" в началото на текстовия файл със субтитрите и вече няма да го има разминаването.

Със здраве.

17. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте момчета , от няколко дни чета и препрочитам форума и пак доста неща не са ми ясни ( новостите в технологиите никога не са ми били силата )
    Навил съм си на пръста , че ще взимам 55''-ица на САМСУНГ -LE -55B650http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09052726. Харесва ми размера и цената .
    Много ви моля , който може да сподели , добър ли е тоя телевизор и какви екстри и функции има , с по-прости думички .
    Също така , оправдано ли е да се дадът 300лв. допълнително за пет годишна гаранция ?
    Благодаря предварително на отзовалите се !

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

maestro, за такъв размер ТВ 300 лева допълнително не са голяма сума за допълнителна гаранция. С такъв размер спокойно може да изкараш доста време и не е добре да рискуваш да се развали. Имай предвид, че повечето от проблемите, които може да имаш с такъв тип техника трудно се отстраняват и е добре да имаш гаранция.
    Иначе телевизора е класика. Единствената ми забележка е отражателния екран и високия лаг.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 23 от 172 ПърваПърва ... 1321222324253373 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе