Здравейте купих си SAMSUNG LE-32B651 и ме интересува дали има някакви скрити функции,които могат да се отключат и може ли divx player-а да биде ъпградеван за да подкара mov фаилове?
Здравейте купих си SAMSUNG LE-32B651 и ме интересува дали има някакви скрити функции,които могат да се отключат и може ли divx player-а да биде ъпградеван за да подкара mov фаилове?
Важно!Автоматично включване на телевизори Самсунг.Забелязах го на моята плазма ,вероятно съществува и при LCD моделите. Това не е дефект ,а заводска настройка .В режим на standbay телевизорът се включва сам и след 2-3 сек. отново преминава в standbay. За да се изключи тази функция се влиза в меню "надграждане на софтуера" след това се избира "актуализиране режим готовност" който се изключва.
Поздрави!
Свързването през DLNA с прав или кроснат кабел cat-5 става?
Кабела трябва да си е обикновен LAN кабел за връзка компютър-рутер. Ти чисто и просто свързваш телевизора с мрежата. Дали по него ще ползваш DLNA , Internet или нещо друго няма отношение към типа кабел.
Здравейте и Честита коледа на всички,
няма значение какъв кабел ще сложиш, важното е да не е прекъснат
Успех
Здравейте и весела коледа на всички,
Имам 40M87BD-R , но за съжаление нямам DVB-C тунер а имам CAM модул. Ако някой знае нека да помогне с решение за кабелен тунер да мога да използвам Full HDTV възможностите на ТВ-то за гледане на канали от кабеларката.
Благодаря предварително.
Само с външен тунер може да стане, но те не се продават за свободна продажба. Питай при оператора си, но дори и да предлага ще ти искат около 300 лева, което смешно много за тези 2-3 тъпи канала, които евентуално излъчват.
Благодаря за отговора.
Мислех си, дали може да се добави на платката кабелен тунер от някой можещ ТВ техник?
Гледах в нет-а такъв компонент /DVB_C - Samsung/.
Здравейте! Имам въпрос относно LE40B650. Не намира цифровите канали , а за държави показва само Дания, Швеция, Финландия и Норвегия. С последния фермуер съм от сайта на Самсунг.
Нямам идея, но е малко вероятно. Ползвай си външен приемник. Не е голям проблем.Първоначално публикувано от sid_bg
А дава ли ти избор да търсиш цифрови програми?Първоначално публикувано от www63zizo
Да... Аналогови- първа опция, цифрови - втора опция, аналогови и цифрови - трета опция
Здрасти,Първоначално публикувано от www63zizo
При пускане на сканирането - Цифров и аналогов тунер - сканиране - Цялата мрежа ( срещал съм, че и при "бързо сканиране" ги открива всичките)
Успех
Правя го... Пре мен има само опция - Бързо скениране.... Но не открива цифровите канали....
избери страна Финландия и сканирай наново.Първоначално публикувано от www63zizo
Благодаря hristoslav2..... Появиха се.....