... ами то остава само Панасоник ... поне V10, че Z1 не се пипаПървоначално публикувано от maestrovn
... ами то остава само Панасоник ... поне V10, че Z1 не се пипаПървоначално публикувано от maestrovn
Да, ама човека търси нещо над 50-52 инча. Вариантите му за нещо последно поколение са 2-3.
58B850 сигурно вече ще е около 6000 лв. , ама пак е над бюджета му
Това му е 1000 лева отгоре, а и отзивите за него не са чак толкова добри - по-слабо черно от на Панасоник и доста по-податливи на отпечатване.Първоначално публикувано от kaloman
Май , най-добре ще е да взема 58''SAMSUNG PS-58A656T1FXXH-3000лв , Не ме притеснява , че е миналогодишен модел . Споделете добрър ли е като машинка , а и като картина ? В ТМ във Варна дори не е изложен като мостра . За мостра е сложена 50 '' и като е пуснат на някакъв рекламен диск ,ми харесва много ,обаче като го включи на кабелната без цифровия тунер е отврат . Сега не знам 50'' и 58'' еднаква картина ли имат и дали ако се включи цифров тунер ще извади добра картинка . Някой , ако е виждал как е да сподели .В магазина иначе имат 58'' но не са сложили мостра , а това значи , че са чисто нови.
Аз също съм виждал само 50-инчовия вариант и не знам как е на 58. Нормално е аналоговата кабелна да изглежда зле. Още по-зле ще е на 58 инча. Минаването на цифрова ще подобри донякъде резултата, но не трябва да очкаваш чудеса. И това не е проблем на модела толкова колкото на нискокачествения сигнал, който подаваш. Аз не разбрах от какво разстояние ще го ползваш, но с такъв сигнал /дори и цифров/ ще е лош резултат, гледан от под 4 метра.
Това че модела не е изложен изобщо не значи, че е чисто нов. Задължително прочети в тая тема как се влиза в сервизното меню и се виждат навъртените часове работа защото като нищо е работил.
Може ли B620 да се нарече, орязана версия на B650?И дали първия има LAN, защото в PDF упътването от оф. сайт на Samsung на картинката, който показва входовете на задната част има LAN?!
Тези показатели
FULL HD
-РЕЗОЛЮЦИЯ 1920Х1080
-КОНТРАСТ 50000:1
-100Hz MOTION PLUS
-WIDE COLOUR ENHANCER 2
-MOVIE PLUS
-WISELINK (USB ВХОД; ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА JPEG)
-4 HDMI ВХОД / PC ВХОД
-DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА
-SRS TRUSURROUND XT ЗВУКОВА
-PIP (PC/HDMI)
според теб , не означават ли , страхотно качество на картината ? Нали е FULL HD ,100Hz , най-високата резолюция,а и тези DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА , WIDE COLOUR ENHANCER 2 , MOVIE PLUS . От 3-4 метра ще го гледам и се надявам от цифровия на МSAT да извади много добра картина . А има ли някакви устройства освен тези които ги раздават без пари от кабелните оператори , които подобряват сигнала ?
http://av.samsung.de/produkte/detail...6-d1114eb53057
B620 е 5-та серия /550/в корпус на 6-та серия-така че не е орязана версия -различни шаситаПървоначално публикувано от BardoSore
сравнение на 40B620 и 40B650
http://av.samsung.de/produkte/subtyp...a-56b2ff7d2ac9,
Махни ги тези" ултра ,хай и по ,по,най" . По-важното е че процесорът в В620 е по-старо поколение. Матрицата не е на Самсунг , а СМО -Тайван ,по -различен тип. Виж ги един до друг ,ако може на ДВД. Не казвам ,че В620 е лош избор ,но без пряко сравнение на" живо " няма как да мине.Първоначално публикувано от BardoSore
едит: христослав 2 и лазарус18, да ви имам търпението впрочем на цялата тази идиотщина ... аз се махам, много ми идва
Абе то ясно, че 650 е по-добрия модел (с оглед масовото впечатление из нета), аз исках малко да го "дотикам" 620 към него клас...за тва питах, ама не мина номера
WTF на предния пост!!Има хора, които и да идат в магазина не могат да направят вярната преценка и за това питат по компетнетите, като хората от този форум!
едит: христослав 2 и лазарус18, да ви имам търпението впрочем на цялата тази идиотщина ... аз се махам, много ми идва
[/quote]
Сигурно им е досадно на хората , да отговарят на тъпите ни въпроси и аз искам специално да им благодаря и на теб samara69 , за отделеното време , да просвещавате такива техно-инвалиди като мен .Наистина е трудно да направиш избор когато нищо не знаеш за техниката .
Ако има платени консултанти , бих си платил на човек за час да дойде с мен в магазина и да ми помогне за избора .