... ами то остава само ПанасоникПървоначално публикувано от maestrovn
... поне V10, че Z1 не се пипа
![]()
... ами то остава само ПанасоникПървоначално публикувано от maestrovn
... поне V10, че Z1 не се пипа
![]()
Да, ама човека търси нещо над 50-52 инча. Вариантите му за нещо последно поколение са 2-3.
58B850 сигурно вече ще е около 6000 лв. , ама пак е над бюджета му![]()
Това му е 1000 лева отгоре, а и отзивите за него не са чак толкова добри - по-слабо черно от на Панасоник и доста по-податливи на отпечатване.Първоначално публикувано от kaloman
Май , най-добре ще е да взема 58''SAMSUNG PS-58A656T1FXXH-3000лв , Не ме притеснява , че е миналогодишен модел . Споделете добрър ли е като машинка , а и като картина ? В ТМ във Варна дори не е изложен като мостра . За мостра е сложена 50 '' и като е пуснат на някакъв рекламен диск ,ми харесва много ,обаче като го включи на кабелната без цифровия тунер е отврат . Сега не знам 50'' и 58'' еднаква картина ли имат и дали ако се включи цифров тунер ще извади добра картинка . Някой , ако е виждал как е да сподели .В магазина иначе имат 58'' но не са сложили мостра , а това значи , че са чисто нови.
Аз също съм виждал само 50-инчовия вариант и не знам как е на 58. Нормално е аналоговата кабелна да изглежда зле. Още по-зле ще е на 58 инча. Минаването на цифрова ще подобри донякъде резултата, но не трябва да очкаваш чудеса. И това не е проблем на модела толкова колкото на нискокачествения сигнал, който подаваш. Аз не разбрах от какво разстояние ще го ползваш, но с такъв сигнал /дори и цифров/ ще е лош резултат, гледан от под 4 метра.
Това че модела не е изложен изобщо не значи, че е чисто нов. Задължително прочети в тая тема как се влиза в сервизното меню и се виждат навъртените часове работа защото като нищо е работил.
Може ли B620 да се нарече, орязана версия на B650?И дали първия има LAN, защото в PDF упътването от оф. сайт на Samsung на картинката, който показва входовете на задната част има LAN?!
Тези показатели
FULL HD
-РЕЗОЛЮЦИЯ 1920Х1080
-КОНТРАСТ 50000:1
-100Hz MOTION PLUS
-WIDE COLOUR ENHANCER 2
-MOVIE PLUS
-WISELINK (USB ВХОД; ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА JPEG)
-4 HDMI ВХОД / PC ВХОД
-DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА
-SRS TRUSURROUND XT ЗВУКОВА
-PIP (PC/HDMI)
според теб , не означават ли , страхотно качество на картината ? Нали е FULL HD ,100Hz , най-високата резолюция,а и тези DNIE Pro ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА КАРТИНАТА , WIDE COLOUR ENHANCER 2 , MOVIE PLUS . От 3-4 метра ще го гледам и се надявам от цифровия на МSAT да извади много добра картина . А има ли някакви устройства освен тези които ги раздават без пари от кабелните оператори , които подобряват сигнала ?
http://av.samsung.de/produkte/detail...6-d1114eb53057
B620 е 5-та серия /550/в корпус на 6-та серия-така че не е орязана версия -различни шаситаПървоначално публикувано от BardoSore
сравнение на 40B620 и 40B650
http://av.samsung.de/produkte/subtyp...a-56b2ff7d2ac9,
Махни ги тези" ултра ,хай и по ,по,най" . По-важното е че процесорът в В620 е по-старо поколение. Матрицата не е на Самсунг , а СМО -Тайван ,по -различен тип. Виж ги един до друг ,ако може на ДВД. Не казвам ,че В620 е лош избор ,но без пряко сравнение на" живо " няма как да мине.Първоначално публикувано от BardoSore
едит: христослав 2 и лазарус18, да ви имам търпението впрочем на цялата тази идиотщина... аз се махам, много ми идва
![]()
Абе то ясно, че 650 е по-добрия модел (с оглед масовото впечатление из нета), аз исках малко да го "дотикам" 620 към него клас...за тва питах, ама не мина номера
WTF на предния пост!!Има хора, които и да идат в магазина не могат да направят вярната преценка и за това питат по компетнетите, като хората от този форум!
едит: христослав 2 и лазарус18, да ви имам търпението впрочем на цялата тази идиотщина... аз се махам, много ми идва
[/quote]
Сигурно им е досадно на хората , да отговарят на тъпите ни въпроси и аз искам специално да им благодаря и на теб samara69 , за отделеното време , да просвещавате такива техно-инвалиди като мен .Наистина е трудно да направиш избор когато нищо не знаеш за техниката .
Ако има платени консултанти , бих си платил на човек за час да дойде с мен в магазина и да ми помогне за избора .