Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 28 от 172 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от NikSam
    Здравейте,

Бях им харесал: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051445
    но искат цена под/около 900 лв
    В "Метро" на промоция до днес, "сливи за смет", В530 е на цена 850 лв.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от saint056a
    Благодаря, така и ще направя, все още имам възможност да сложа кабел в пода. Странно е N стандарт адаптер да прави толкова малка скорост.
    Доста филми /720р/ съм изгледал без никакъв проблем с USB N стандарт адаптер. Рутера и компютъра са в различни стаи и има поне две тухлени стени между тях.
    http://www.vikteam.net/item.php?id=204

4. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    сдобих се със 40B652 и вече започнах да разучавам възможностите му.
    Имам идея да свържа мрежов хард (NAS storage) в локалната мрежа и да се възползвам от DLNA възможността за споделяне на мултимедийна информация между него и телевизора.
    Насочил съм се към модели на Buffalo с поддръжка на стандарта.
    Прочетох, че DivX формата не се поддържа за такова споделяне.
    Може ли някой да сподели мнение по въпроса.

5. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от KaRaM
    Здравейте,
    сдобих се със 40B652 и вече започнах да разучавам възможностите му.
    Имам идея да свържа мрежов хард (NAS storage) в локалната мрежа и да се възползвам от DLNA възможността за споделяне на мултимедийна информация между него и телевизора.
    Насочил съм се към модели на Buffalo с поддръжка на стандарта.
    Прочетох, че DivX формата не се поддържа за такова споделяне.
    Може ли някой да сподели мнение по въпроса.
    Видях, че никой нищо не отговаря на запитването ми, затова реших да публикувам следния линк в който много подробно се представят актуалните проблеми с TwonkyMedia Server (един от най-изплзваните DNLA сървъри, вкл. и в нас сториджите на Buffalo и WD)
    В опитите ми да подкарам dnla сървър на MAC Book'a изпробвах следните сървъри:
    Rivet 2.1.; Yazsoft Playback ; PS3 Media Server; Eye Connect 1.5.1. ; Twonky Media Server 5.0.68
    Като резултат мога да кажа, че най добре се представи Eye Connect 1.5.1. Единствените проблеми, който забелязах засега са липсата на поддръжка за субтитри, пауза и превъртане напред/назад, но всичко се плейва както трябва.
    Изглежда проблемът за субтитрите се дължи на непълна имплементация на стандарта от страна на самсунг. Да се надяваме, че скоро ще се разреши проблема.
    Честно да си кажа, не знам как и защо се представят за DNLA сертифицирани продукти, които не са реализирали стандарта изцяло.
    Някой да има наблюдения за останалите производители на DNLA серт. продукти?

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо просто не шернеш една папка /ако си с PC/ и да си я аксесваш по мрежата?

7. Тук е от
    May 2008

Днес е излязъл фърмуер версия 3000.0 за B7020WP (с CI+ модул) - някой да се е пробвал вече, или да е подочул какво ново в нея?
    Или да скачам с двата крака и да ъпгрейдвам без да питам?

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Здравейте! Имам 40В750 и ползвам плеара като конвертирам звука от DTS в AC3 с PopCorn MKV AudioConverter 1.79.4 и досега не съм имал проблеми, но на този http://hd-torrents.org/details.php?i...093093bb2926f9 /Трансформърс 1080р/ ми се получи следния проблем-филма е 2ч30м 20гб ,а след конвертиране е до 1ч 32м40с/нещо такова беше/-липсва почти час...Някой знае ли на какво се дължи това и как да реша проблема ?

10. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Защо просто не шернеш една папка /ако си с PC/ и да си я аксесваш по мрежата?
    В крайна сметка така ще стане.
    Исках да имам мрежови хард, защото имам пс'та и мак и искам във всеки момент всеки компютър и тв'то да имат достъп до цялата мултимедия. Тестовете, които проведох показват, че на този етап няма по-добро решение от програмката на самсунг за Windows. Въпреки всичко ще си взема и Buffalo Nas и ще го споделя в мрежата, току виж по някое време проблемите бъдат отстранени.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти и със тоя NAS имаш SAMBA и би трябало да нямаш проблем със шеринга на папките.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:15861-129#4181

Мишката влезе в Samsung!
    В SAMYGО изложиха приложение, което активира мишката и клавиатура
    https://sourceforge.net/apps/phpbb/s...c.php?f=5&t=91
    И двата драйвъра могат да бъдат копирани на телевизора - ще бъдат в папка - игра - така се освобождава един USB порт за мишка.
    * Enabled rest supported games - * Включена е поддържа игри
    * Added support for mouse and keyboard - * Добавена е поддръжка на мишка и клавиатура

Засега в демо приложенията ScummVM USB клавиатурата реагира на клавиши F5/F7
    На USB клавиатурата след зареждането на драйвърите започват да светят светодиодите Caps, NumLock - без този драйвър не се включват.
    Курсора на мишката се движи и работи с виртуален екранен клавиш в ScummVM.

Катастрофално не достигат USB портове на телевизора
    От страна на компютъра, започвате да бъркате мишката
    Може би е време да научите материала и софтуерната база

http://samygo.sourceforge.net/
    http://sourceforge.net/projects/samygo/files/
    http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/index.php

13. Тук е от
    Oct 2009

Снабдих се с LE-40B620...готино телевизорче, но не отчита USB флашката при опит за ъпдейтване на фърмуера.При медия си я засича.Какво трябва да се направи?Версията на сегашния фърмуер е 2009/09/30_002008.От тук свалих "FM/200910/20091030222436890/T-CHL5DEUC.exe (size : 29170 KBytes / updated : 2009-10-30)" ...според мене би трябвало да е по нов.
    Също така не успях да разбера как да вляза в сервизното меню (when in standby press press info, menu, mute then standby), кое играе ролята на standby?Разбирам, че трябва телевизора да е изключен и после да се натиснат info, menu, mute, но не разбирам ролята на "then standby"...

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от BardoSore
    Снабдих се с LE-40B620...готино телевизорче, но не отчита USB флашката при опит за ъпдейтване на фърмуера.При медия си я засича.Какво трябва да се направи?Версията на сегашния фърмуер е 2009/09/30_002008.От тук свалих "FM/200910/20091030222436890/T-CHL5DEUC.exe (size : 29170 KBytes / updated : 2009-10-30)" ...според мене би трябвало да е по нов.
    Също така не успях да разбера как да вляза в сервизното меню (when in standby press press info, menu, mute then standby), кое играе ролята на standby?Разбирам, че трябва телевизора да е изключен и после да се натиснат info, menu, mute, но не разбирам ролята на "then standby"...
    за да влезеш в"Service Mode" натисни на дистанциооното- контролните бутони в този ред :
    в стенд бай режим натискаш последователно/бързо/ Info-Menu-Mute-Power On
    - Бутоните които са активни в сервизен режим са:
    дистанционно - бутони: Power , стрелка нагоре, стрелка надолу, стрелка наляво, стрелка надясно, Menu, Enter, бутони с номера(0~9)

http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366445

16. Тук е от
    Oct 2009

Ами не става...не съм тъп, но не става!Телевизора не реагира с клавишната комбинация от дистанционното.Пробвах да завърша с power от панела, но телевизора само се включва.Просто бутона "power" на дистанционното се блокира от другите бутони и не реагира.Да не би да е по друг начин.Преди бях пробал с едно LG с широко ползвания похват с копчетата на дистанционното и телевизора, но не стана, стана с комбимация от копчета само на дистанционнното и то трябваше да бъда на точната функция на едно от менютата на телевизора.

17. Тук е от
    Oct 2009

Добре, успях да вляза в сервизното меню и да направя модела от 620 на 650 и да активирам видео възпройзвеждането (не, че ми трябва де ), но телевизора продължава да се инати и да не намира флашката, когато искам да надстроя софтуера му (при медията няма проблем)!Пробвах и в NFTS и в FAT32 формати, както и с 4 и 8 гигабайтови флашки (съответно Verbatim И Samsung).Някой някакви идеи?
    И да попитам, нормално е предполагам, някои опции да са неактивни в различните режими на телевизора (примерно "разширени настройки" в режим телевизия)?
    И още...щом модела софтуерно е променен от 620 на 650, кой фърмуер трябва да търся?
    Ъъъ...и пак...как да накарам телевизора да си запомни настройките за дадения канал ( да се появяват надписите, да се чува определения език и т.н.), а не всеки път щом сменя канала те да се връщат на начална позиция?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Честито
    Добре, успях да вляза в сервизното меню и да направя модела от 620 на 650 и да активирам видео възпройзвеждането (не, че ми трябва де ), но телевизора продължава да се инати и да не намира флашката, когато искам да надстроя софтуера му (при медията няма проблем)!Пробвах и в NFTS и в FAT32 формати, както и с 4 и 8 гигабайтови флашки (съответно Verbatim И Samsung).Някой някакви идеи?
    Сигурен ли си че го правиш както трябва ?
    Сваляш го- разархивираш -качваш на форматирана флашка /имай в предвид че с някои модели флашки не става/
    И да попитам, нормално е предполагам, някои опции да са неактивни в различните режими на телевизора (примерно "разширени настройки" в режим телевизия)?
    Да
    И още...щом модела софтуерно е променен от 620 на 650, кой фърмуер трябва да търся?
    Този за 620

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 172 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе