Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 36 от 172 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте,

Може ли някой да помогне с настройка за Samsung UE40B7000.
    Проблема е следният не възпроизвежда филми с mkv формат.. Обнових си софта с последният от сайта на самсунг но не помага, в упътването е упоменато че възпроизвежда всички формати но изглежда че има проблеми и аудио кодеците.

Благодаря,

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Ahilles
    Нещо интересно. Компютъра ми е в LAN-мрежа с TV(40"B650). Пускам си WMP от компютъра(win7) и в контекстното меню(десен бутон на мишката) на всяка песен има "изпълни към/TV" , като го избера ми излиза списък за възпроизвеждане на монитора, от там си пускам песните на TV-то . Плеара на телевизора се разпознава и управлява от WMP на компютъра и всичко това без да пипам нищо по телевизора, само трябва да е включен.
    Весели празници.
    Здравейте, и за много години от мен.
    Поиграх си малко с тази опция, но за съжаление не подкарва субтитри на филмите и HD тата, доста лагва като цяло. Има възможност за усилване и за превъртане. Става и без да се пуска WMP, десен на файла и на менюто излиза направо "Play to" - TV. Интересното което забелязах, че макар и на телевизор директно подкарва плейъра на телевизора чрез някакво "непознато устройство 12" а в последстив като устройсто е "Дистан." Доста удобно е да вбесиш някой които си гледа телевизора
    Успех

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от wild_bobi
    здравейте!!! за коледа си купих Samsung UE40B6000 и искам да му пусна филмче през USB ,но не става търси само снимки и музикални файлове.пробвах да му сменя фърмуера,но ми казва,че не намира USB устройство.може и аз да не правя нещо както трябва.благодаря предварително!
    Пропуснал си !Добре е да четеш FAQ- в тази серия плейъра се активира в сервизното
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg366445

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да не би да са сменили шасито с друго-/друга серия/ ? и за това телевизора да не намира фърмуера
    Ако е така с шасито, мога ли да си търся правата в сервиза или е недоказуемо и как да им кажа, че всичко е наред ама се съмнявам, че са ми сложили друго шаси и сега не мога да си упгрейдвам ТВ - то с новия фирмуер и т.н. ба***и ще ходя до сервиза да се излагам и тва е.
    пък после ще пиша какво е станало.

6. Тук е от
    Jan 2010

Добър вечер и от мен... нов съм тук и реших баш тук да ми е първият пост ... дойде време да се сменя телевизора и съм пред дилема на какво да се спра... та да попитам какво мислите за 6 серия на Самсунг ? ... и какво мислите за Тв-тата които поддържат 3D ( и можете ли да ме насочите към някой от тях... малко съм бос тука при телевизорите... малко страни от областа ми е )

П.п. Благодаря за отделеното време и помоща

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от joro_bul
    Ако е така с шасито, мога ли да си търся правата в сервиза или е недоказуемо и как да им кажа, че всичко е наред ама се съмнявам, че са ми сложили друго шаси и сега не мога да си упгрейдвам ТВ - то с новия фирмуер и т.н. ба***и ще ходя до сервиза да се излагам и тва е.
    пък после ще пиша какво е станало.
    Първо пробвай с фърмуер от различни Европейски сайтове дали ще стане. Ако и след това не се ъпгрейдва отиди до сервиза и попитай какъв може да е проблема-да не са пипнали някоя настройка в сервизното забраняваща ъпгрейда.
    Цитат Първоначално публикувано от Ghost Wolf
    Добър вечер и от мен... нов съм тук и реших баш тук да ми е първият пост ... дойде време да се сменя телевизора и съм пред дилема на какво да се спра... та да попитам какво мислите за 6 серия на Самсунг ? ... и какво мислите за Тв-тата които поддържат 3D ( и можете ли да ме насочите към някой от тях... малко съм бос тука при телевизорите... малко страни от областа ми е )

П.п. Благодаря за отделеното време и помоща
    Привет
    6-Та серия на Самсунг е вероятно най-доброто на пазара в момента /говорим за моделите 650,651,652,653/
    3D телевизорите -не се предлагат на българският пазар.Те и в чужбина са доста скъпи,но се очаква до 2-3 години да почнат да им падат цените.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ето и решението мъките ми вече минаха

Hi Bytes,

Just unzip the zip using winzip or winrar. Format your USB stick with FAT as file system.

Here are the instructions for the 1020.1 fw

Firmware update T-AMBPEUMD-1020.1 is the correct one. The ‘AMB’ stands for AMBER which is the platform on which these A656 TVs run.

However, the firmware currently on the TV is T-PRL (stands for PEARL), even though the TV is AMBER. Why it is like this I don’t know – you will have to ask Samsung.

So, in order to load the correct AMBER firmware update into the AMBER TV you have to do the following:

a) Download the firmware update file T-AMBPEUMD-1020.1.exe from the Samsung website together with the update instructions.

b) Following the instructions and run the .exe file (i.e. unzip the file to a USB stick).

c) In the USB stick folder MT8226 rename the .bin file prefix T-AMBPEUMD to T-PRLPEUMD.
    d) Carry out the the firmware update on the TV as per the instructions.

Thank to Alan CD for this info..

това е от тоз сайт http://www.samplex.org/?page_id=49

просто от Самсунг са пообъркали името на файла

вече го инсталирах и всичко е ОК

незнам дали е от мъките но картината значително се подобри

мерси на всички за помоща

10. Тук е от
    Jan 2010

здравейте, Samsung P50B450
    в метро е 1294 лева. добър телевизор ли е ?
    виждам няма фул хд
    четох доста, искам да е и с ПинП ,
    бихте ли препоръчали модел който и да няма да мога да активирам картина в картината (чрез смяна на модела или.....)
    ще съм благодарен ако тоя не го бива да препоръчате друг телевизор/марка
    аз скочих на самсунг щот стария беше такъв и съм доволен. sct51a ама кинескопа явно е заминал

11. Тук е от
    Jan 2010

Здравеите току щто се регистрирах и веднага преминавам на въпроса взех си SAMSUNG LE-40B651 и съм много доволен от него но не иска да поткара dts sound беше описан такъв проблем с потребител, той споменава за програма преобразуваща саунда в aac или as3 .Свалих я но не знам как се работи с нея.Искам да разбера как точно се конвертира звука на самия филм не видеото.Ако някои има такава информация много бих се радвал да я сподели с мен ПРЕДВАРИТЕЛНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от vasiboy
    Здравеите току щто се регистрирах и веднага преминавам на въпроса взех си SAMSUNG LE-40B651 и съм много доволен от него но не иска да поткара dts sound беше описан такъв проблем с потребител, той споменава за програма преобразуваща саунда в aac или as3 .Свалих я но не знам как се работи с нея.Искам да разбера как точно се конвертира звука на самия филм не видеото.Ако някои има такава информация много бих се радвал да я сподели с мен ПРЕДВАРИТЕЛНО МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА НОВА ГОДИНА
    Няма как да конвертираш звука на видеото. Много ясно, че с нея се конвертира звука на филма. Виж всички полета да не са в червено. Трябва в тях да имаш посочени всички подпрограми нужни за конвертирането.
    След това е много лесно - посочваш кой файл ще нвертираш и къде да го запише.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

joro_bul
    твоят модел го има на две шасита
    A5 PRL -шаси Pearl - 2008г в модели A55X/61X/65X/68X
    A61/5 - шаси Amber - 2008г в модели A55X/61X/65X/68X
    грешката с името на фърмуера е на Самсунг програмистите

Цитат Първоначално публикувано от soros
    здравейте, Samsung P50B450
    в метро е 1294 лева. добър телевизор ли е ?
    виждам няма фул хд
    четох доста, искам да е и с ПинП ,
    бихте ли препоръчали модел който и да няма да мога да активирам картина в картината (чрез смяна на модела или.....)
    ще съм благодарен ако тоя не го бива да препоръчате друг телевизор/марка
    аз скочих на самсунг щот стария беше такъв и съм доволен. sct51a ама кинескопа явно е заминал
    Привет
    Samsung P50B450 е слаб модел - избягвай 4-та серия
    виж 6-та серия на Самсунг- в нея са оправени проблемите на 4 и 5-та серия
    Погледни Samsung P50B650 цената беше около 2000лв в метро

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    joro_bul
    твоят модел го има на две шасита
    A5 PRL -шаси Pearl - 2008г в модели A55X/61X/65X/68X
    A61/5 - шаси Amber - 2008г в модели A55X/61X/65X/68X
    грешката с името на фърмуера е на Самсунг програмистите

Здр, hristoslav2

Всичко по случая ми е ясено, при мен е Amber а приема фирмуера на Pearl.
    Мисля, че имаше още колеги които имат тоз проблем - вкарай го в инфото за да може всеки да се информира.

Все пак на мен ми костваше 1г.

16. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, какво мислите за този ТВ от разпродажбата в ТМ - SAMSUNG LE-52A550. Зная, че е модел от 2008 г., но чак толкова ли е голяма разликата с тези от 2009 г.? Да уточня, че представянето му на SD сигнал изобщо не ме вълнува, тъй като ще го ползвам основно за HD филми /има 24p режим/ и като монитор за PC-то при гейминг, освен това ще взема рисивър с добър ъпскейлинг. Ще го закача на стената и ще го гледам от около 2,90 м. Това, което ме привлича в него е лесната за преглъщане цена за 52" LCD, но все пак ми се ще някой от Вас да сподели мнения и/или впечатления, ако има такива. Благодаря предварително!

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от AlexT
    Здравейте, какво мислите за този ТВ от разпродажбата в ТМ - SAMSUNG LE-52A550. Зная, че е модел от 2008 г., но чак толкова ли е голяма разликата с тези от 2009 г.? Да уточня, че представянето му на SD сигнал изобщо не ме вълнува, тъй като ще го ползвам основно за HD филми /има 24p режим/ и като монитор за PC-то при гейминг, освен това ще взема рисивър с добър ъпскейлинг. Ще го закача на стената и ще го гледам от около 2,90 м. Това, което ме привлича в него е лесната за преглъщане цена за 52" LCD, но все пак ми се ще някой от Вас да сподели мнения и/или впечатления, ако има такива. Благодаря предварително!
    То пише, че поддържа 24р режим, но на времето помня, че имаше проблеми. Той приема сигнала, но има едно насичане при плавни движения. Така че се налагаше да се подава 60Hz сигнал. Там по-трудно се забелязва неравномерното движение.
    Хубаво е да погледнеш с каква матрица е, че не помня вече. Така или иначе поне по един доста важен показател ще отстъпва на по-новите модели - нивото на черното, а то се отразява на крайния резултат независимо от качеството на подавания сигнал.
    Ако нямаше да го ползваш за монитор бих те насочил към плазма Samsung 50B650, която като образ ще е доста по-добре и е на същата цена /даже по-евтин в Метро/.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Извинете за лаишкия въпрос но кажете как да вляза в сервизното меню на Samsung LE-32b650, благодаря ви

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 172 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе