Ако говорим за В750 той си има и аналогов стерео изход, който е точно над оптичния. Освен това имаш и изход за слущалки, който също би могъл да свърши работа.
Ако говорим за В750 той си има и аналогов стерео изход, който е точно над оптичния. Освен това имаш и изход за слущалки, който също би могъл да свърши работа.
По-скоро за В7000, а там май няма.
Ехх ако имах изход за слушалки.... Значи да B7000 e и явно решението няма да е лесно, но пък нов усилвател с оптичен вход ще дойде доста след tV то. Моят е само на чинчове, но си е много ама много читав, просто е аналогов и за това се надявам ,да измисля нещо м/у tv то и него
Трябвало да е да го обмислиш преди да го купиш. С цел намаляване на обема са спестили много неща. Все едно на някой му пука дали е 8см или 3 см. дебел.
Един въпрос за B750:
Когато изтегля от торентите някое TV предаване,когато файловете са wmv или avi,има проблеми с гледането ...
1.Мисля,че би трябвало да плейва *.wmv файлове,а всъщност като пробвам не може.
2.Ако файла е *.avi,при възпрозвеждане долната половина на екрана насича.
И в двата случая за да гледам този вид файлове,се налага да ги преобразувам с Bigasoft Total Video Converter,обикновено в *.mp4 формат.
Някъде насройките ми ли не са наред или принципно TV не работи с този тип файлове?
Е вече не мога да го върна, не съм гледал размера просто беше LED, иначе 32" с DLNA са само този и един Philips. Оказва се че този проблем май често го има.Това устройство го решава, но някой виждал ли го е /или подобно/в BG??? Digital Audio To Analog Audio Converter
http://www.ps4buy.com/playstationhar...ail/B0013LWK3A
Би ли казал каква е точно идеята? Ти през какво подаваш сигнала към телевизора?
Това му е идеята , да си ползва стария усилвател , който имал само чинчове !Първоначално публикувано от beniv
Идеята е да изкарам звук от телевизора към усилвателя си. Той е аналогов, а единственият изход на tvто е optic digital audio out, няма скарт който да подържа audio out. Иначе има 4 hdim
Чудо че се разбираме
Сега се ровя да видя през HDMI,дали не може да се направи нещо
Това го разбрах, но как стига аудио/видео сигнала до телевизора? ДВД плеъра, сат./кабелен приемник, Блу-рей.........?
Защото всеки един от тях би имал аналогов изход и може да не се налага да изкарваш звука от ТВ.
Кажи все пак какъв е усилвателя - марка и модел , стерео ли е или многоканален ? А защо не ползваш ТВ-то като монитор само ! При мен е така ! И все пак си купил модерен ТВ , а си ползваш стария усилвател ,който в случая е неподходящ ! Верно , че е криза , но мислил ли си по въпроса за подмяна на старата техника ! 4 броя Hdmi , а не ползваш нито един ! Така ли е , колега beniv ?
Нямам dvd player/да купя DVD може да е идея но не съм сигурен дали ще свърши работа/, сигнала идва от компа,взех телевизор с LAN за да мога да го използвам TV то за player, и е super, единствено не мога да извадя звук. Ако ползвам компа, трябва да купя нова VGA, + факта че през ТVто мога да ползвам и лаптопа и USB и тн. колкото до tv сигнала също е аналогов. Телевизора си има тунер и дори и да взема дигитална надали ще трябва устройство/пък и силно се съмнявам да има изход/ .
Усивателя си е с чинчове Philips на доста години но с невероятен звук
Не съм си представял че толкова модерен телевизор няма изход за слушалки, а на мен само това ми трябва))