Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 29 от 172 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от BardoSore
    Версията на сегашния фърмуер е 2009/09/30_002008.От тук свалих "FM/200910/20091030222436890/T-CHL5DEUC.exe (size : 29170 KBytes / updated : 2009-10-30)" ...според мене би трябвало да е по нов.
    Свалям гореописаното, което се явява едно EXE, което пък по PDF упътването от Самсунг се стартирва на флашката (то е саморазархиватор всъщност) и си прави папка, която отново по упътването трябва да е само една на usb паметта (така и правя).След сканирането обаче..."Няма свързано USB.Проверете връзката и опитайте отново"!!WTF?
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    /имай в предвид че с някои модели флашки не става/
    Е то със Samsung, ако не става...с кое ще стане?!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте и от мен,
    досега съм ъпдейтнал поне 5 фърмуера на самсуняка, но и при мен се получава същиято съобщение - "Няма свързано USB.Проверете връзката и опитайте отново" въпреки, че дръпнах файла от 2 сайта поради съмнения за различия. Използвам същата флашка, с която съм направил предните ъпдейти. Ако някои евентуално е намерил начин да се справим с този проблем, моля пишете.
    Успех

4. Тук е от
    Oct 2009

Брутално!!!Смених езика на английски и намери флашката ( друг е въпроса, че версията вече е актуализирана)!На български пише че няма usb устройство...според мене, нещо в превода е объркано.Иди ги разбери.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Брутално!!!Смених езика на английски и намери флашката ( друг е въпроса, че версията вече е актуализирана)!На български пише че няма usb устройство...според мене, нещо в превода е объркано.Иди ги разбери.
    Чудничко....казваш ,че след смяна на езика в менюто всичко си е наред и телевизора си е разпознал фърмуера и се е ъпгрейдвал.Това е добре и означава ,че наистина нещо в превода на менюто не е наред...явно нещо нашите прадставители на Самсунг /К и К електроникс/ не са си свършили работата.Трябвало е да прегледат менюто след превода и да докладват за неизправности в централният офис за Европа.В крайна сметка е добре че откри проблема-ще пиша за него във FAQ в началото на темата.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,
    полудях вчера с тея флашки, хардове, фърмуери ... но не очаквах такава "мина" с езика. Жив и здрав за решението и неговото споделяне. Като се прибера ще му проговоря на английски да видим дали ще ме разбере.
    Успех

7. Тук е от
    Sep 2009

Не знам защо пишете, че трябва да е чиста флашка, аз съм с Корсар 16 гб и има 30 папки с хиляди файлове, всеки път ми я открива и се ъпдейтва без проблем, телевизора е 46В651. Ако се разархивира от ехе-то както трябва всичко е наред...
    П.С: езика на тв-то е български

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от smolls
    ...се ъпдейтва без проблем, телевизора е 46В651...
    ...
    П.С: езика на тв-то е български
    При мене обаче модела е 40B620 (Словашки)...има разлика предполагам, щом при мене се появи този бъг, а при тебе го няма.

10. Тук е от
    Oct 2009

Ъъъ...и пак...как да накарам телевизора да си запомни настройките за дадения канал ( да се появяват надписите, да се чува определения език и т.н.), а не всеки път щом сменя канала те да се връщат на начална позиция?
    На тоя въпрос никой не отговори.Ще помоля, някой да ме светне.
    Мерси!

11. Тук е от
    Nov 2009

Привет на всички...Искам малко помощ за този модел ТВ / LE32B530P7W/,-проблема е че като намери всички цифрови канали и реша да си сортирам програмите например 1.BNT 2.BTV 3.NOVA TV за момента ги помни ,но когато превключа например 22.програма или друга сам ми размества BNT.BTV,NOVA поставя ги на 55 позиция-56,57.Какво ли не пробвах нямам успех.Пробвах и в магазина с друг samsung отново същия резултат.Помагай те . ПС проблемния пакет е с/ 314000 кHz/ /модулацията QAM-64 / скорост на символите 6875.

12. Тук е от
    Nov 2009

Привет на всички...Искам малко помощ за този модел ТВ / LE32B530P7W/,-проблема е че като намери всички цифрови канали и реша да си сортирам програмите например 1.BNT 2.BTV 3.NOVA TV за момента ги помни ,но когато превключа например 22.програма или друга сам ми размества BNT.BTV,NOVA поставя ги на 55 позиция-56,57.Какво ли не пробвах нямам успех.Пробвах и в магазина с друг samsung отново същия резултат.Помагай те . ПС проблемния пакет е с/ 314000 кHz/ /модулацията QAM-64 / скорост на символите 6875.

13. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте имам следния проблем . От около година имам телевизор самсунг лсд 32 инча който съм гледал повечето време с размер на картината 4:3 и от това се получиха от двете страни на дисплея две вертикални линии като е на цял екран та въпроса ми е има ли лек за това че е много дразнещо ако някой друг е срещал проблема моля да сподели

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Не прочете ли предупреждението в user manual-a?
    До колкото знам това е проблем на нераваномерно износване на панела. И няма оправяне.
    Именно за това е хубаво да се гледа 16:9 дори и малко да ги прави "дебели" хората! Иначе си караш само 4:3!

16. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,
    Преди няколко дни си купих Samsung PS50B850.Естествено стигнах до проблема с EPG-то и започнах да се ровя да го решавам-неуспешно.За щастие или нещастие излезе нов ъпдейт, качих го и отново нищо. Реших да си върна оригиналната версия, но въпреки това новата версия си стоеше в алтернативния софтуер. Тогава влязох в сервизното меню /без нищо да променям/ за да си върна заводските настройки - Factory Reset.След като приключи процедурата и включих телевизора забелязах, че ми се промени изгледа на иконите по менютата и символа който се появява като се увеличава/намалява звука.Иначе всичко си работи нормално, но тази промяна ме дразни - оригиналните икони бяха по-красиви.
    Моля, ако някой знае нещо по въпроса да помогне.
    Предварително благодаря.

17. Тук е от
    Nov 2009

Моля да споделите мнения за вградения плеър в Самсунг 40В650/1/2 - какво чете и какво не. Има ли проблем с DTS audio. Как върви с Булсатком.
    Благодаря предварително

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от oraclebobo
    Моля да споделите мнения за вградения плеър в Самсунг 40В650/1/2 - какво чете и какво не. Има ли проблем с DTS audio. Как върви с Булсатком.
    Благодаря предварително
    Какво общо има вградения плеър с Булсатком? Плеъра чете доволно количество формати, включително 1080p MKV със български субтитри. DTS не поддържа и дори не го вади през оптичния вход. Поради това ще трябва да преконвертираш звука на 90% от филмите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 172 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе