аз имам такъв и те уверявам, че няма
аз имам такъв и те уверявам, че няма
mitimiti -извинявам се аз не съм видял добре модела телевизор/сторил ми се е Samsung LE32В653/в бързината правя грешкиПървоначално публикувано от hristoslav2
и от там съм ти написал грешен отговор.....Последните два дни съм с капки в очите заради възпаление/заварка без маска....
Samsung LE32A656 е модел 2008г и процесора поставен в него тяма възможност да възпроизвежда Divx филми
Здравейте, както споменах в една друга тема, съвсем наскоро се сдобих ( не по мой избор ) със Samsung LE32A330. Но имам един много досаден проблем - има постоянен шум от високоговорителите на телевизора. Независимо от източника на сигнала, с включени кабели ( HDMI от мултимедиен плеър, и SCART от приемника на кабелната телевизия МСАТ ), с изключени кабели. Шума изчезва само ако дам MUTE и когато спра телевизора. Досадно е защото шума е високочестотен ( но не съм сигурен, нещо като жужене ) и телевизора ми е в спалнята и доста често се налага да гледам телевизия или филми на намален звук, а тогава именно се чува най-много. Шума не се влияе от усилването на звука от телевизора - шуми еднакво и на степен 1 и на степен 32. Ако имате някакви идеи - слушам ви. Рових се в сервизното меню, но не успях да занижа нивото на този шум по никакъв начин. Може ли да се направи нещо? От какъв произход е проблема? Или да го нося направо в сервиз?
Благодаря предварително!
Проблемът ти е за сервиза. Вкарва в усилвателя брум , може да е от захранването, може от друго място. Когато дадеш Mute затваряш входа на усилвателя и затова брумът изчезва.
Извади кабелната и всички калели и го включи , да няма до него някой друг уред да го смущава ?
Изкарай SCART кабела от ТВ-то и пак пробвай. Ако се оправи значи ти трябва по-качествен SCART кабел...
Нали съм написал, че и при извадени кабели пак шуми. Май ще се ходи до сервиз.![]()
В Техномаркет гледам са пуснали belkin b5dqt060 wireless n с USB адаптор за 99 лв. Дали ще ми върши работа за DLNA връзка с телевизора Samsung 40B650? Мога ли с тях да ползвам интернет Какво хваща телевизора? Има ли ограничения в сайтовете?
Предполагам ще свърши работа ако не за безжична,то поне за жична връзкаЗа истински интернет на ТВ ще почакаме още малко.На първа страница на темата пише какво може да се гледа-
Internet@TV
При промяна в настройките на страна / United Kingdom /се появява Yahoo- страна CIS се появява Youtube+прогноза
http://connectedtv.yahoo.com/services/tv-widgets
има само News, Weather, Sports, Yahoo Video, Flickr и Тwiter
А ако свържа телевизора Samsung 40B650 с компютъра DVI-HDMI и HDMI-HDMI ще излезе ли звук или трябва допълнително кабел за звука?
Зависи от видео картата ти. Ако пуска звук през DVI ще стане.
Честно казано - не знам. Знам, че имам втора Криейтив за 7+1 звук. Това говори ли ти нещо?
Благодаря
ПАК зависи дали видео картата може да пуска звук по DVI и ако може дали са свързани с вътрешен S/PDIF кабел към звуковата карта.Първоначално публикувано от oraclebobo
По вероятно е да не става обаче. Обикновенно картите с HDMI имат тази "екстра"!![]()
Подмених си старият 10 годишен Samsung Hitron 29" пак със Samsung 40B7000. Имах проблеми с инсталирането на Share File - грешка 1152. Благодаря на форума използвах Orb и сега Тв вижда PC-то.
През USB-то нямам проблем с филмите, но през WI FI не тръгват дава ми че е непознат кодек. Скоростта на връзка през Wi FI е между 1 и 2Мб/с.