аз имам такъв и те уверявам, че няма
аз имам такъв и те уверявам, че няма
mitimiti -извинявам се аз не съм видял добре модела телевизор/сторил ми се е Samsung LE32В653/в бързината правя грешки и от там съм ти написал грешен отговор.....Последните два дни съм с капки в очите заради възпаление/заварка без маска....Първоначално публикувано от hristoslav2
Samsung LE32A656 е модел 2008г и процесора поставен в него тяма възможност да възпроизвежда Divx филми
Здравейте, както споменах в една друга тема, съвсем наскоро се сдобих ( не по мой избор ) със Samsung LE32A330. Но имам един много досаден проблем - има постоянен шум от високоговорителите на телевизора. Независимо от източника на сигнала, с включени кабели ( HDMI от мултимедиен плеър, и SCART от приемника на кабелната телевизия МСАТ ), с изключени кабели. Шума изчезва само ако дам MUTE и когато спра телевизора. Досадно е защото шума е високочестотен ( но не съм сигурен, нещо като жужене ) и телевизора ми е в спалнята и доста често се налага да гледам телевизия или филми на намален звук, а тогава именно се чува най-много. Шума не се влияе от усилването на звука от телевизора - шуми еднакво и на степен 1 и на степен 32. Ако имате някакви идеи - слушам ви. Рових се в сервизното меню, но не успях да занижа нивото на този шум по никакъв начин. Може ли да се направи нещо? От какъв произход е проблема? Или да го нося направо в сервиз?
Благодаря предварително!
Проблемът ти е за сервиза. Вкарва в усилвателя брум , може да е от захранването, може от друго място. Когато дадеш Mute затваряш входа на усилвателя и затова брумът изчезва.
Извади кабелната и всички калели и го включи , да няма до него някой друг уред да го смущава ?
Изкарай SCART кабела от ТВ-то и пак пробвай. Ако се оправи значи ти трябва по-качествен SCART кабел...
Нали съм написал, че и при извадени кабели пак шуми. Май ще се ходи до сервиз.
В Техномаркет гледам са пуснали belkin b5dqt060 wireless n с USB адаптор за 99 лв. Дали ще ми върши работа за DLNA връзка с телевизора Samsung 40B650? Мога ли с тях да ползвам интернет Какво хваща телевизора? Има ли ограничения в сайтовете?
Предполагам ще свърши работа ако не за безжична,то поне за жична връзка За истински интернет на ТВ ще почакаме още малко.На първа страница на темата пише какво може да се гледа-
Internet@TV
При промяна в настройките на страна / United Kingdom /се появява Yahoo- страна CIS се появява Youtube+прогноза
http://connectedtv.yahoo.com/services/tv-widgets
има само News, Weather, Sports, Yahoo Video, Flickr и Тwiter
А ако свържа телевизора Samsung 40B650 с компютъра DVI-HDMI и HDMI-HDMI ще излезе ли звук или трябва допълнително кабел за звука?
Зависи от видео картата ти. Ако пуска звук през DVI ще стане.
Честно казано - не знам. Знам, че имам втора Криейтив за 7+1 звук. Това говори ли ти нещо?
Благодаря
ПАК зависи дали видео картата може да пуска звук по DVI и ако може дали са свързани с вътрешен S/PDIF кабел към звуковата карта.Първоначално публикувано от oraclebobo
По вероятно е да не става обаче. Обикновенно картите с HDMI имат тази "екстра"!
Подмених си старият 10 годишен Samsung Hitron 29" пак със Samsung 40B7000. Имах проблеми с инсталирането на Share File - грешка 1152. Благодаря на форума използвах Orb и сега Тв вижда PC-то.
През USB-то нямам проблем с филмите, но през WI FI не тръгват дава ми че е непознат кодек. Скоростта на връзка през Wi FI е между 1 и 2Мб/с.