Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 41 от 172 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Докато си играех с плеър успях да прецакам HDMI-входовете на ТВ-то (samsung 42A656) които сега показват картината във виолетово - някой да знае лек за тая болка освен сервиз?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juliankal
    Подмених си старият 10 годишен Samsung Hitron 29" пак със Samsung 40B7000. Имах проблеми с инсталирането на Share File - грешка 1152. Благодаря на форума използвах Orb и сега Тв вижда PC-то.
    През USB-то нямам проблем с филмите, но през WI FI не тръгват дава ми че е непознат кодек. Скоростта на връзка през Wi FI е между 1 и 2Мб/с.
    Честито за придобивката

Цитат Първоначално публикувано от vladonv
    Докато си играех с плеър успях да прецакам HDMI-входовете на ТВ-то (samsung 42A656) които сега показват картината във виолетово - някой да знае лек за тая болка освен сервиз?
    Пробвай да пуснеш сигнал на HDMI входа на телевизора от друг източник.Ако всичко е наред-означава че нещо си разбазикал настройките за изходящ сигнал на плейъра.

4. Тук е от
    Oct 2008

Сигнала от плейъра го пуснах на друг LCD ТВ и там е добре

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На всички HDMI входове ли е така или само на един ? А тества ли телевизора с друг източник на сигнал по HDMI ? Провери си и HDMI кабела дали е добре наместен във входа на телевизора-ако пак имаш проблем-ТВ в сервиза.

6. Тук е от
    Oct 2008

На всичките 4 HDMI входа е едно и също и плейъра съм го тествал със същия кабел на другото LCD, a друг източник на HDMI сигнал нямам.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Носи го в сервиза-изгорели HDMI портове-трябва да ги подменят-може да струва 100-ина лева.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Носи го в сервиза-изгорели HDMI портове-трябва да ги подменят-може да струва 100-ина лева.
    А дали ще се поеме от гаранцията , ако все още е в гаранция - трябва да проверя.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vladonv [quote=vladonv
    А дали ще се поеме от гаранцията , ако все още е в гаранция - трябва да проверя.
    Щом е гаранционен трябва да се поеме от гаранцията.

11. Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не се мъчи да пускаш филми през WI FI -само SD филми вървят.
    Това не е точно така, аз съм пускал и филми на 720р и 1080р през рутъра. Единствено ДТС не вървят и с някакви странни XVID кодеци на детски филми рипнати от Супер7... (LE46B651)

12. Тук е от
    Jan 2010

Дали връзката между лаптопа и ТВ-то да е с малка скорост(въпреки че имам N-стандарт и на 2те устройства)?
    Имам въпрос може бие за нова тема но: Искам да си вържа кабелен интернет Тв-то и 2 лаптопа като си закупя Wi Fi рутер. Да си направя мрежа но идея за модем да се върже към кабелния модем и да дава сигнал към всички да става и за прехвърляне на HD сигнал.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Живея в UK и реших да взема LCD,тъй като тук тече цифровизация и в моя район аналоговия ефирен сигнал ще спре след 1-2 месеца.От форумите разбрах,че за сега "мерцедеса" на LCD е Самсунг и понеже няма 42",решението беше 46",6-а серия.Онлайн цените са £100-200 по-ниски и бях избрал 46B651Т.Все пак преди да го поръчам,отидох в един магазин да го видя на живо.И изненада-гледам един 7-серия на неприлично ниска цена(£799)Питах и се оказа,че е последен (дисплей) и за това.Проверих наработката(консултантите не знаеха как става)-близо 1000часа,което е около месец непрекъсната работа.След мн. кратко колебание,свалих цената с още £50 и така за £750 станах собственик на LE46B750 с цена като на по-дърт модел и по-ниска серия.Все пак 7 серия е High End на Samsung и над 30% надолу от магазинската цена е добре.
    С матрицата също имах късмет,оказа се SQ1(или нещо подобно),а и 200Hz ме зарадва.
    За разлика на някои форумци,които много държат кашона да е неразпечатван,аз имам друго схващане по въпроса.1-Имах възможност да видя,че няма мъртви пиксели.2-В техниката, кривата на отказите в първите месеци на експлоатация е много висока,после пада,т.е. ако има дефектен компонент,той се проявява в началото. 3-за мен е важно съотношението качество/цена.
    Не съм прочел още книжката и не съм пробвал всичко,но за сега като кусур виждам само лъскавия екран,но съзнавам,че е за сметка на нещо друго.
    Също голяма издънка на Samsung(само според мен) е половинчатия Wireless LAN и голямата му реклама.Вместо да е вграден, специалния WIS09ABGNX адаптор(никаква техническа пречка),той се продава отделно и дори минималната му цена онлайн е безумна-£50 за ползата която ти дава.А защо не са оставили възможност да се вкарват драйвери за какъв да е уайрлес адаптор,който е £10-15?Oтговора е-за да се харчи само техния...
    Нека който го има вече да сподели има ли полза от него,освен за по-лесен ъпдейт и гледане на ограничен формат видео от PC-то.
    И последен кусур PIP-но грешката си е в мен,заблудил съм се,понеже в БГ имам BEKO,койтo се рекламираше като PIP и тунера му е двоен,т.е.едновременно гледаш 2 предавания(примерно докато свършат рекламите...).Това се оказа,че е PAP или P&P.В нашия случай можеш да гледаш 2 картини,но само едната е от тунера,което не виждам като практическо приложение...
    Всичко това споделям не за да се хваля.Сигурно по-нататък ще имам и въпроси към знаещите тук.Например-каква е файдата от ъпдейт на фърмуера,след като не е обяснено на сайта какво е поправено , подобрено или добавено?А може да има нещо орязано?
    И така,sorry за дългия пост,но ми беше дошло вдъхновение да споделя.... Някой може да иска да опонира по някой от засегнатите въпроси.

14.  

15. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Честито, cibik! Чудесен телевизор, на страхотна цена за този размер. Със здраве да го гледаш!

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Честито, cibik! Чудесен телевизор, на страхотна цена за този размер. Със здраве да го гледаш!
    Благодаря.А каква е все пак цената в БГ?

17. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от cibik
    Благодаря.А каква е все пак цената в БГ?
    SAMSUNG LE-46B750
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051991
    3,299.00 лв.

И от мен честито сигорен съм че тв-то е жестоко но и цената на която си го купил е повече от доволна !

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от LilScrappy
    SAMSUNG LE-46B750
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051991
    3,299.00 лв.
    И от мен честито сигорен съм че тв-то е жестоко но и цената на която си го купил е повече от доволна !
    Излиза,че в БГ са си скъпички...
    3299/2.25 е около £1500.Това е колкото най-високата цена в тукашните магазини,нормално е 1100-1250,а онлайн е около £1000...
    Цените са ясни,да ги оставим настрана.Кажте нещо по другите въпроси.
    BTW за LED телевизорите искам да кажа,че бяха извън мераците ми по 2 причини-1-въпреки,че е технология на бъдещето,още е нова и не е осъвършенствана напълно и 2-не добро съотношение качество/цена,т.е. спрямо LCD дава малко по-добро качество и неоправдано много по-висока цена...само защото е нещо ново и модерно.Иначе е нормално, в началото да вземат мангизите на маниаците и богатите,а след това цените ще се нормализират.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 172 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе