Благодаря за информацията но при мен на setup не излиза такава опция. може би някъде бъркам.
Благодаря за информацията но при мен на setup не излиза такава опция. може би някъде бъркам.
Samsung WiFi USB имаше в ТМ и бяха по 70 лв.
За да има еднаквост в действията:Първоначално публикувано от patcan4uk
В момента съм на Component вход.Като отида на Setup срещу него е Plug&Play,но не е активно.Давам ОК и скача на Language.По-близо е да тръгнеш със стрелката нагоре,като минеш през PIP,Energy Saving,Melody,следващото е Light Effect.
Ако не става,кажи с кой фърмуер си,да няма разлика там...Аз съм със стария ....1005.3,не съм ъпгрейднал на последния .....2005.0(аз съм с B750,за B650 може да е друг)
Samsung LE-37B530 (матрица IPS-Pro (Alpha) 37"). Забелязва се фината структура на електродите на IPS-тип матрица.
Снимка и на сервизното инфо. Буква на производителя - "Q" (IPS Alpha Technology, LTD.)
Samsung LE-46B530 (код на стикера CN01, матрица LCS-MVA от CMO ).
Снимка и на сервизното инфо. Буква на производителя - "D" (CMO).
първо от сервизното меню активираш функцията " Light Effect "оnПървоначално публикувано от patcan4uk
Благодаря за информацията , но не смея още да бъркам в сервизното меню.Първоначално публикувано от iliianr
Това което можах да разбера до сега е че матрицата ми е S-MVA на CMO партидния номер еCN08 ,фърмуера е 2005.0
Активирах на моя Самсунг LE32B650 ,Light Effect - a от сервизното меню, но когато отидох в потребителското меню и го включих и никакъв резултат. Явно в този модел затова го няма активно заложено в менюто, защото няма вградена фабрично подсветка, каквато явно в В750 има. Така ли е наистина ?
Някой от гурутата може ли да ме осветли в какво се състои точно разликата м/у LE-52B620 и LE-46B650 освен инчовете и цената? Ако се абстрахираме от цената кое е за предпочитане от двата модела (ратояние 3 метра).
Не знам дали е така.Може в някои модели да не слагат физически свето диод...Нали имаш предвид подсветката под надписа Самсунг,не на бутоните(за тях се оказва май,че няма подсветка,макар,че е тъпо да няма)Първоначално публикувано от brisko
Моя (46B750)като го купих светеше,след това в менюто открих,че има 4 режима-изкл/свети в стендбай режим/свети при режим гледане/свети винаги.
кажете има ли някакъв софтуер с който да мога да гледам филми от компютъра си, и да поддържа fast forward/rewind ?
Защото със Samsung PC Share manager не става.
След около час отивам да си взема 40b620 и се надявам да се преборя със служителите на ТМ да ми го пуснат преди това, въпросат ми е следният, къде се намира тестса за пикселите ?
Разликата е във функцията 100Hz и USB медия плейъра в В650.Първоначално публикувано от ivodivo
И двата модела имат 100Hz или се бъркам?Първоначално публикувано от hristoslav2