Благодаря за информацията но при мен на setup не излиза такава опция. може би някъде бъркам.![]()
Благодаря за информацията но при мен на setup не излиза такава опция. може би някъде бъркам.![]()
Samsung WiFi USB имаше в ТМ и бяха по 70 лв.
За да има еднаквост в действията:Първоначално публикувано от patcan4uk
В момента съм на Component вход.Като отида на Setup срещу него е Plug&Play,но не е активно.Давам ОК и скача на Language.По-близо е да тръгнеш със стрелката нагоре,като минеш през PIP,Energy Saving,Melody,следващото е Light Effect.
Ако не става,кажи с кой фърмуер си,да няма разлика там...Аз съм със стария ....1005.3,не съм ъпгрейднал на последния .....2005.0(аз съм с B750,за B650 може да е друг)
Samsung LE-37B530 (матрица IPS-Pro (Alpha) 37"). Забелязва се фината структура на електродите на IPS-тип матрица.
Снимка и на сервизното инфо. Буква на производителя - "Q" (IPS Alpha Technology, LTD.)
Samsung LE-46B530 (код на стикера CN01, матрица LCS-MVA от CMO ).
Снимка и на сервизното инфо. Буква на производителя - "D" (CMO).
първо от сервизното меню активираш функцията " Light Effect "оnПървоначално публикувано от patcan4uk
Благодаря за информацията , но не смея още да бъркам в сервизното меню.Първоначално публикувано от iliianr
Това което можах да разбера до сега е че матрицата ми е S-MVA на CMO партидния номер еCN08 ,фърмуера е 2005.0![]()
Активирах на моя Самсунг LE32B650 ,Light Effect - a от сервизното меню, но когато отидох в потребителското меню и го включих и никакъв резултат. Явно в този модел затова го няма активно заложено в менюто, защото няма вградена фабрично подсветка, каквато явно в В750 има. Така ли е наистина ?
Някой от гурутата може ли да ме осветли в какво се състои точно разликата м/у LE-52B620 и LE-46B650 освен инчовете и цената? Ако се абстрахираме от цената кое е за предпочитане от двата модела (ратояние 3 метра).
Не знам дали е така.Може в някои модели да не слагат физически свето диод...Нали имаш предвид подсветката под надписа Самсунг,не на бутоните(за тях се оказва май,че няма подсветка,макар,че е тъпо да няма)Първоначално публикувано от brisko
Моя (46B750)като го купих светеше,след това в менюто открих,че има 4 режима-изкл/свети в стендбай режим/свети при режим гледане/свети винаги.
кажете има ли някакъв софтуер с който да мога да гледам филми от компютъра си, и да поддържа fast forward/rewind ?
Защото със Samsung PC Share manager не става.
След около час отивам да си взема 40b620 и се надявам да се преборя със служителите на ТМ да ми го пуснат преди това, въпросат ми е следният, къде се намира тестса за пикселите ?
Разликата е във функцията 100Hz и USB медия плейъра в В650.Първоначално публикувано от ivodivo
И двата модела имат 100Hz или се бъркам?Първоначално публикувано от hristoslav2